تغییر دبیرفیزیک
-
سلام و خسته نباشید
بنده که پک راه ابریشم رو تهیه کردم اول اقای کارزانیان رو برای تدریس انتخاب کردم ولی بعد که دیدم با ایشون کنار نمیام و از پشتیبان خواستم که دبیر من رو تغییر بدند ولی گفتند که امکان پذیر نیست و من واقعا نمیدونم که یعنی چی که امکان پذیر نیست ؟ اخه چرا ؟
مگه برای شما فرقی داره؟ واسه من که خیلی فرق داره. -
سلام و خسته نباشید
بنده که پک راه ابریشم رو تهیه کردم اول اقای کارزانیان رو برای تدریس انتخاب کردم ولی بعد که دیدم با ایشون کنار نمیام و از پشتیبان خواستم که دبیر من رو تغییر بدند ولی گفتند که امکان پذیر نیست و من واقعا نمیدونم که یعنی چی که امکان پذیر نیست ؟ اخه چرا ؟
مگه برای شما فرقی داره؟ واسه من که خیلی فرق داره. -
سلام و خسته نباشید
مگه برای شما فرقی داره؟ واسه من که خیلی فرق داره.puliger سلام یه قسمت هست تو سایت که قوانین سایت نوشته شده که وقتی بسته اموزشی فروخته میشه تعویض نمیشه شما اگه محتوای دیگه ایی رو میخواین باید بخرین البته الان این چندمین باره که میبینم برای درس فیزیک تاپیک تغییر دبیر زده شده ولی خب تقصیر خودمونه که اول قوانین رو نخوندیم بیشتر دقت میکردیم در انتخاب دبیر
-
puliger سلام یه قسمت هست تو سایت که قوانین سایت نوشته شده که وقتی بسته اموزشی فروخته میشه تعویض نمیشه شما اگه محتوای دیگه ایی رو میخواین باید بخرین البته الان این چندمین باره که میبینم برای درس فیزیک تاپیک تغییر دبیر زده شده ولی خب تقصیر خودمونه که اول قوانین رو نخوندیم بیشتر دقت میکردیم در انتخاب دبیر
Mahtab Zolghadr 0 ببین این حرف رو من درک نیتونم بکنم اصلا مشکل من با این قانون مسخره سایت هست که انگار که نه انگار ما دانش اموزیم , دشمنشون نیستیم که اینجوری رفتار میکنن اگه الویتشون درسه و اموزشه پس این چه قانون مسخرهای هست مثلا من نمیدونستم که کارزانیان برام خوب نیست ولی الان فهمیدم خوب باید چیکار کنم؟
-
Mahtab Zolghadr 0 ببین این حرف رو من درک نیتونم بکنم اصلا مشکل من با این قانون مسخره سایت هست که انگار که نه انگار ما دانش اموزیم , دشمنشون نیستیم که اینجوری رفتار میکنن اگه الویتشون درسه و اموزشه پس این چه قانون مسخرهای هست مثلا من نمیدونستم که کارزانیان برام خوب نیست ولی الان فهمیدم خوب باید چیکار کنم؟
puliger به این دلیل که شما زمانی یه محصول رو خریدی می تونی همه ی کلیپ هاش رو دانلود کنی و اگه تعویض بشه انگار از دو تا محصول استفاده کردی .می دونم شما این کار رو نمی کنید منظورم شما نیست ولی خیلی ها ممکنه اینکار رو کنن و الا هم نمی تونه مطمئن بشه