سوالات من 

-
سلام بچه ها، چطورین؟
بچه ها خودم جواب سوالمو میدونم منتها خواستم با توجه به تجربه تون اگه میشه نظر بدین!
1 فيلم ديدن بهتره یا تست اون درس و درسنامه؟حالا ممکنه درسنامه مختصر باشه که میشه تست آموزشی بیشتری زد!
2فقط قسمت هایی که بلد نیستم رو ببینم یا نه؟
اینا رو باتوجه به این میگم که وقتی آزمون قلمچی رو دیدم قفل کردم با اینکه فیلم های آقای یاری و گودرزی رو میبینم و همراه شون حل میکنم (آشنا بودن سوالا منتها چون فیلم وقت گرفت، تست نزدم مخصوصا برای فیزیک هر چند که فیلم های مربوط به درسنامه آقای یاری رو دیدم حل میکردم، واسه آقای گودرزی هم کمی تست زده بودم خیلی کم بعضی جا ها انگار کتاب تست الگوم سطحش پایین بودیه کمی البته! در کل وقت تست زدن نداشتم ) -
-
3 چیکار کنم سرعت تحلیل تستم بره بالا شما چطوری تحلیل میکنین تستا تون رو؟
من یه بار میخونم ببینم چی به چی هست بعدش میام مینویسم نکات رو
خیلییی وقتمو میگیره -
مورد دوم بهتره اگه دیدین که با درسنامه هم نتونسین از پس تستا بربیاین اون قسمتو یا اون فصلو برین فیلم ببینین اگه هم که کلا ضعیفین از همون اول با یه فیلم اموزشی پیش برین مثلا همین ریاضی خیلیا پایشون ضعفیفه، پیله هایی که تو راه ابریشم هست قشنگ پایه ادمو قوی میکنه و درک بقیه قسمتا راحت تر میشه
-
3 چیکار کنم سرعت تحلیل تستم بره بالا شما چطوری تحلیل میکنین تستا تون رو؟
من یه بار میخونم ببینم چی به چی هست بعدش میام مینویسم نکات رو
خیلییی وقتمو میگیرهMaryam Nateqi
تحلیل تست تو هر مبحثی متفاوته، مثلا برای ترجمه کافیه ببینین نکته ای که مدنظر طراح اون تست بوده چیه و لازم نیست بشینین گزینه به گزینه بررسی کنینولی مثلا برای زیست بهتره که هر 4 گزینه بررسی بشه و حتی اگه وقت باشه یه مروری از کتاب داشته باشیم همون قسمت رو
برای قسمتای محاسباتی اگه مثلا دیدین این تست تیپ جدیدیه و نکته خاصی داره مارک دارش کنین و برای تحلیلش هم یه بار با روشی که مولف گفته حل کنین(اگه خودتون با اون روش حل نکرده بودین)
-
سلام بچه ها، چطورین؟
بچه ها خودم جواب سوالمو میدونم منتها خواستم با توجه به تجربه تون اگه میشه نظر بدین!
1 فيلم ديدن بهتره یا تست اون درس و درسنامه؟حالا ممکنه درسنامه مختصر باشه که میشه تست آموزشی بیشتری زد!
اینا رو باتوجه به این میگم که وقتی آزمون قلمچی رو دیدم قفل کردم با اینکه فیلم های آقای یاری و گودرزی رو میبینم و همراه شون حل میکنم (آشنا بودن سوالا منتها چون فیلم وقت گرفت، تست نزدم مخصوصا برای فیزیک هر چند که فیلم های مربوط به درسنامه آقای یاری رو دیدم حل میکردم، واسه آقای گودرزی هم کمی تست زده بودم خیلی کم بعضی جا ها انگار کتاب تست الگوم سطحش پایین بودیه کمی البته! در کل وقت تست زدن نداشتم )Maryam Nateqi در سوالات من
گفته است:
سلام بچه ها، چطورین؟
اینا رو باتوجه به این میگم که وقتی آزمون قلمچی رو دیدم قفل کردم با اینکه فیلم های آقای یاری و گودرزی رو میبینم و همراه شون حل میکنم (آشنا بودن سوالا منتها چون فیلم وقت گرفت، تست نزدم مخصوصا برای فیزیک هر چند که فیلم های مربوط به درسنامه آقای یاری رو دیدم حل میکردم، واسه آقای گودرزی هم کمی تست زده بودم خیلی کم بعضی جا ها انگار کتاب تست الگوم سطحش پایین بودیه کمی البته! در کل وقت تست زدن نداشتم )قطعا تست زدن فقط برای مباحثی ک خیلی اشکال دارین کلیپ ببینین مشاورم حتی کلیپ دیدن رو تایم درسی حساب نمیکنه
-
سلام بچه ها، چطورین؟
اینا رو باتوجه به این میگم که وقتی آزمون قلمچی رو دیدم قفل کردم با اینکه فیلم های آقای یاری و گودرزی رو میبینم و همراه شون حل میکنم (آشنا بودن سوالا منتها چون فیلم وقت گرفت، تست نزدم مخصوصا برای فیزیک هر چند که فیلم های مربوط به درسنامه آقای یاری رو دیدم حل میکردم، واسه آقای گودرزی هم کمی تست زده بودم خیلی کم بعضی جا ها انگار کتاب تست الگوم سطحش پایین بودیه کمی البته! در کل وقت تست زدن نداشتم )Maryam Nateqi در سوالات من
گفته است:
سلام بچه ها، چطورین؟
اینا رو باتوجه به این میگم که وقتی آزمون قلمچی رو دیدم قفل کردم با اینکه فیلم های آقای یاری و گودرزی رو میبینم و همراه شون حل میکنم (آشنا بودن سوالا منتها چون فیلم وقت گرفت، تست نزدم مخصوصا برای فیزیک هر چند که فیلم های مربوط به درسنامه آقای یاری رو دیدم حل میکردم، واسه آقای گودرزی هم کمی تست زده بودم خیلی کم بعضی جا ها انگار کتاب تست الگوم سطحش پایین بودیه کمی البته! در کل وقت تست زدن نداشتم )سلام این چیزا رو خودتون کم کم درس به درس بهدست بیارید
مثلاً من زیست درسنامه لازم نداشتم اما ریاضی فیلم و درسنامه هردو برام لازم بود
بستگی به سطح افراد داره و راحتی شون داره
چیزی که تازه یاد گرفتید ، بیشتر درسنامه و فیلم لازم داره ، تست کمتر اما تو مرور های بعدی باید بیشتر وقت تون رو تست بذارید
بین فیلم و درسنامه هر کدوم بازدهی بیشتری داره انتخاب کنید هر کدوم راحت هستید
پاسخ تست ها ساده رو میتونید فقط گذرا نگاه کنید
تست نزنید همین میشهفقط آشنا بودن کافی نیست باید خودتون دست به قلم ببرید