انتخاب کتاب تست
-
سلام میشه لطفا برای دروس فیزیک شیمی و حسابان کتاب تست موضوعی معرفی کنید⚘
-
-
Abbas Zangaraky سلام
برای حسابان و فیزیک که کتاب موضوعی نیستش ولی برای شیمی موضوعی مسائل خیلی سبز خوبه ، سری مینی میکرو طلایی هم خوبه کتاباش موضوعی هستن -
Abbas Zangaraky سلام يكي از آشناها كه رشته اشون رياضي بود براي كنكور از كتاب هاي نشرالگو براي حسابان و رياضي استفاده ميكردن خيلي راضي بودن
-
Abbas Zangaraky من خودم رشتم ریاضیه ،برای حسابان یازدهم خیلی سبز و دهم نشرالگو برای دوازدهم هم خیلی سبز یا میکرو (البته من برای دوازدهم iqدارم الان که تو گاجمارکت نگا میکنم iqرو کردن همون میکرو ولی کتابش خوب بود از سطح بالایی هم برخوردار بود )
برای فیزیک خیلی اطلاعی ندارم ولی خیلی سبز گزینه خوبیه تستای خوبی هم داره -
برای فیزیک اگر سطحتون متوسط هست پیشنهادم میکرو هست
علتشم تیپ بندی تستا هستش که من خیلی باهاش حال میکنم
-
Abbas Zangaraky من خودم رشتم ریاضیه ،برای حسابان یازدهم خیلی سبز و دهم نشرالگو برای دوازدهم هم خیلی سبز یا میکرو (البته من برای دوازدهم iqدارم الان که تو گاجمارکت نگا میکنم iqرو کردن همون میکرو ولی کتابش خوب بود از سطح بالایی هم برخوردار بود )
برای فیزیک خیلی اطلاعی ندارم ولی خیلی سبز گزینه خوبیه تستای خوبی هم دارهعلی پورخسروی آها چون براي هرسه سال از نشرالگو استفاده كردن ، خيلي سبزهم گرفتن اما راضي نبودن يعني رسما هيچ كارايي براشون نداشته حالا باز من رشته ام رياضي نيست خبرندارم براي تجربي براي دورس رياضي وفيزيك ترجيح ميدم نشرالگو استفاده كنم چون سطح تستاش بالاتر از خيلي سبز
-
علی پورخسروی آها چون براي هرسه سال از نشرالگو استفاده كردن ، خيلي سبزهم گرفتن اما راضي نبودن يعني رسما هيچ كارايي براشون نداشته حالا باز من رشته ام رياضي نيست خبرندارم براي تجربي براي دورس رياضي وفيزيك ترجيح ميدم نشرالگو استفاده كنم چون سطح تستاش بالاتر از خيلي سبز
-
برای فیزیک اگر سطحتون متوسط هست پیشنهادم میکرو هست
علتشم تیپ بندی تستا هستش که من خیلی باهاش حال میکنم
amirmohammad shakeri چون تیپ تستاش سادس برا همین حال میده