سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
کمک برای ادامه مسیر زندگیم
-
سلام بچه ها من کنکور 99بودم همیشه دورانمدرسهمن باترین بودم تو مدرسه اما کنکوراولم کمکارزکردم 50000شدم سال دومم 47000 شدم اما خب اصلا درس نخوندم کل سال بیکار بودم حالا موندم برم با این رتبه یا نه بمونم خودم علاقه ام پزشکی اما وقوی میبینم الان این چن وقت واسه ساله دیگه درس نمیخونم میگم منطقی فک کنم خب به نظرتون چیکارکنم برم یا بمونم دوباره چه رشته هایی میشه رفت من منطقه دو ام ترازمم تو کنکور 6300بود بهم کمک کنین عزیزان
-
دختر
-
ftw fftt پسر یا دختر بودن شما فکر نمیکنم فرقی داشته باشه
اما وقتی دیدی این دوسالو نخوندی و شک داری به خودت امسال هرچی میتونی بری رو برو
چون اگه قرار بود تکونی هب خودت بدی یا داده بودی یا تصمیمشو گرفته بودی..!!
پس الکی پشت کنکور نمون بازم
شاید استعدادت توی رشته یا زمینه ای دیگه اس برو اونو پیدا کن -
Mohammad Javad Mo Ja دوازدهمreplied to ftw fftt on آخرین ویرایش توسط Mohammad Javad Mo Ja انجام شده
ftw fftt از این جهت پرسیدم که بهتون پیشنهاد نظام را بدم
در هر صورت فکر کنم سپاه جذب نیروی دختر هم داره اگه مایل بودین به نظرم انتخاب خوبیه!
در صورت پشت کنکور موندن هم چون دو سال موندین و نخوندین به نظرم دیگه نمونید و برید دنبال یه رشته ای !! -
ftw fftt سلام بنظر من دز بین اون چیزایی که قبول شدی آینده شغلی خوبی مبینی برو تعللم نکن ولی اگه هیچ کدوم آینده شغلی ندارن و قراره بعد گرفتن یه لیسانس بیکار باشی امسال و بخون خوب بخون علاوه بر کنکور رشته خودت کنکور زبان ر هم چون عالیهههه میتونی برز آموزش زبان و دبیر بشی میتونی بری مترجمی میتونی بری زبان شناسی خلاصه هر شاخش بری آینده شغلی داری چون همه جا براش کار هست.