اخبار کذب
-
سلام دوستان عزیز من پارسا هستم عضو کوچک و همسفری حقیر در مجموعه فاخر راه ابریشم
خیلی با خودم کلنجار رفتم برای ایجاد این تاپیک ولی خب بلاخره ایجاد شد
درخواستی که دارم از برخی از دوستان اینکه جوری پیام نگذارند که باعث تشویش افکار بچه ها بشه
بعنوان مثال شاهد بودیم که در تاپیک شنبه پر هیجان
جوری بعضی از دوستان پیام میگذاشتند که ذهن ها منحرف میشد سمت یچیز دیگه
یا اینکه بعضی دوستان عزیز گفتند که قراره پیش آزمون و پس آزمون ها حذف بشوند
یا در موردی دیگر مشاهده کردم که برخی دوستان عرض میکنند که در برنامه ای که از مهر داده میشه اختصاصی های دهم جایی ندارند
و خیلی چیز های دیگه ایم که شاید شما دیده باشید و الان من حضور ذهن ندارم
خواهشی که من پارسا امینی راد دارم اینه که خواهشا تا از یچیزی بوسیله یک منبع موثق مطمئن نبودید جایی بیانش نکنید
ببخشید اگر سرتون درد آوردم
در آخر هم جا داره عذرخواهی کنم از آقای یزدیان و آقا سهراب که در تاپیک شنبه پر هیجان پیام های نامهربانانه ای براشون گذاشتم دیگه هیچوقت نمیام انجمن و این آخرین پیام من هست تا بعد از کنکور به امید خدا
Arshia Yazdian sohrab
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
سلام دوستان عزیز من پارسا هستم عضو کوچک و همسفری حقیر در مجموعه فاخر راه ابریشم
خیلی با خودم کلنجار رفتم برای ایجاد این تاپیک ولی خب بلاخره ایجاد شد
درخواستی که دارم از برخی از دوستان اینکه جوری پیام نگذارند که باعث تشویش افکار بچه ها بشه
بعنوان مثال شاهد بودیم که در تاپیک شنبه پر هیجان
جوری بعضی از دوستان پیام میگذاشتند که ذهن ها منحرف میشد سمت یچیز دیگه
یا اینکه بعضی دوستان عزیز گفتند که قراره پیش آزمون و پس آزمون ها حذف بشوند
یا در موردی دیگر مشاهده کردم که برخی دوستان عرض میکنند که در برنامه ای که از مهر داده میشه اختصاصی های دهم جایی ندارند
و خیلی چیز های دیگه ایم که شاید شما دیده باشید و الان من حضور ذهن ندارم
خواهشی که من پارسا امینی راد دارم اینه که خواهشا تا از یچیزی بوسیله یک منبع موثق مطمئن نبودید جایی بیانش نکنید
ببخشید اگر سرتون درد آوردم
در آخر هم جا داره عذرخواهی کنم از آقای یزدیان و آقا سهراب که در تاپیک شنبه پر هیجان پیام های نامهربانانه ای براشون گذاشتم دیگه هیچوقت نمیام انجمن و این آخرین پیام من هست تا بعد از کنکور به امید خدا
Arshia Yazdian sohrab
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمParsa Amini دوستان راه ابریشمی لطفا یکبار دیگ این متنو بخونید گویا برخی از دوستان دارند باز شایعاتی پیرامون جزوات و مرگ طراح جزوات و همچنین امکان دیر رسیدن آنها ایجاد میکنند
Arshia Yazdian
اگر بصورت قطع مارو آگاه میکردید ممنون میشدم -
M monirs این موضوع را از ویژه راه ابریشمی ها جابهجا کرد
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد