انتخاب کتاب کمک درسی برای دروس عمومی
-
سلام دوباره ممنون بابت راهنمایی هاتون در مورد تاپیک قبلی
برای دروس عمومی به غیر زبان کتاب کمک درسی که درسنامه جالب داشته باشه میشه معرفی کنید خیلی ممنون⚘ -
برای دروس عمومی به غیر زبان کتاب کمک درسی که درسنامه جالب داشته باشه میشه معرفی کنید خیلی ممنون⚘نوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbbas Zangaraky سلام
کتاب های کمک آموزشی پیشنهادی
ادبیات نشر الگو ، گاج
عربی میکرو گاج
دینی میکرو گاج یا سفیر خرد
زبان جامع شهاب اناری
دروس تخصصی انسانی، بهترین منبع انتشارات مشاوران
شیمی مبتکران ، نشر الگو
فیزیک میکرو گاج طلایی
زیست ای کیو ، خیلی سبز
ریاضی خیلی سبز ، مهروماه
هندسه و گسسته خیلی سبزدر نهایت این که منبع اصلی کتاب درسی می باشد و در کسب نتیجه بیشترین تاثیر را دارد.
من مدرسه نمونه تهران میرم اینا پیشنهاد مشاور مدرسمونه
برای عربی من خودم جامع خیلی سبز دارم و به شدت راضیم در کنار فیلم های اقای ناصح زاده منی که از هفتم هیپییچیییی در مورد عربی نمیدونستم الان همه درصدام بالای ۹۰و پایینم نمیاد
زبان خیلی سبزم خوبه جامع مبتکران یکم تستاش کمه خودمم دارم
دینی سفیر خرد عالیه حتمن تاکید میکنم حتمن بخر
ادبیات کتاب های اقای سبطی هم عالین -
Abbas Zangaraky سلام
کتاب های کمک آموزشی پیشنهادی
ادبیات نشر الگو ، گاج
عربی میکرو گاج
دینی میکرو گاج یا سفیر خرد
زبان جامع شهاب اناری
دروس تخصصی انسانی، بهترین منبع انتشارات مشاوران
شیمی مبتکران ، نشر الگو
فیزیک میکرو گاج طلایی
زیست ای کیو ، خیلی سبز
ریاضی خیلی سبز ، مهروماه
هندسه و گسسته خیلی سبزدر نهایت این که منبع اصلی کتاب درسی می باشد و در کسب نتیجه بیشترین تاثیر را دارد.
من مدرسه نمونه تهران میرم اینا پیشنهاد مشاور مدرسمونه
برای عربی من خودم جامع خیلی سبز دارم و به شدت راضیم در کنار فیلم های اقای ناصح زاده منی که از هفتم هیپییچیییی در مورد عربی نمیدونستم الان همه درصدام بالای ۹۰و پایینم نمیاد
زبان خیلی سبزم خوبه جامع مبتکران یکم تستاش کمه خودمم دارم
دینی سفیر خرد عالیه حتمن تاکید میکنم حتمن بخر
ادبیات کتاب های اقای سبطی هم عالینKosarf Fakhri خیلی خیلی ممنون
-
Kosarf Fakhri خیلی خیلی ممنون
نوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbbas Zangaraky خواهش میکنم
-
برای دروس عمومی به غیر زبان کتاب کمک درسی که درسنامه جالب داشته باشه میشه معرفی کنید خیلی ممنون⚘دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط علی پورخسروی انجام شدهAbbas Zangaraky
سلام
برای فارسی موضوعی های خیلی سبز درسنامه کامل و خوبی داره برای قرابت هم نشر دریافت عالیه
البته بستگی به سطحت هم داره وگرنه نشر الگو هم عالیه ولی چون گفتید درسنامه ای باشه خیلی سبز خوبه
pdf نمونه کتابا نشر الگو و خیلی سبز و نشر دریافت حتما ببین.
( ولی بنظرم توی قرابت نشر دریافت عالیه)
عربی هم خیلی سبز
دینی هم بنظرم خیلی سبز و میکرو طلایی عالین
موفق باشی -
Abbas Zangaraky
سلام
برای فارسی موضوعی های خیلی سبز درسنامه کامل و خوبی داره برای قرابت هم نشر دریافت عالیه
البته بستگی به سطحت هم داره وگرنه نشر الگو هم عالیه ولی چون گفتید درسنامه ای باشه خیلی سبز خوبه
عربی هم خیلی سبز
موفق باشینوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط Kosarf Fakhri انجام شدهعلی پورخسروی برای قرابت به نظر من نشرالگو خیلی عالیه موضوعی
-
علی پورخسروی برای قرابت به نظر من نشرالگو خیلی عالیه موضوعی
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosarf Fakhri همون
️
-
Abbas Zangaraky
سلام
عربی هم خیلی سبز
موفق باشیعلی پورخسروی ممنون همچنین شما