کار
-
سلام دوستان
در فرمول کار W=F.d.cos
منطور از F نیروی خالص وارد برجسم است؟
اگر که نه من سوال دیگر نیز دارم
در این فرمول صحبتی از جرم نشده یعنی جرم جسم در مقدار کار انجام شده نقشی ندارد.طبق فرمول اصطکاک هرچه جرم بیشر باشد میزان نیروی اصطکاک وارد بر جسم بیشر است و بنابراین برای حرکت یه جسم سنگین ما باید نیرو ی بیشتری بر جسم وارد کنیم
خب پس هرچه جرم بیشر باشد نیرو نیز باید بیشر باشد تا جسم حرکت کند بنابراین جرم در کار نقش دارد!
دانش-آموزان-آلاء تجربیا ریاضیا -
سلام دوستان
در فرمول کار W=F.d.cos
در این فرمول صحبتی از جرم نشده یعنی جرم جسم در مقدار کار انجام شده نقشی ندارد.طبق فرمول اصطکاک هرچه جرم بیشر باشد میزان نیروی اصطکاک وارد بر جسم بیشر است و بنابراین برای حرکت یه جسم سنگین ما باید نیرو ی بیشتری بر جسم وارد کنیم
خب پس هرچه جرم بیشر باشد نیرو نیز باید بیشر باشد تا جسم حرکت کند بنابراین جرم در کار نقش دارد!
دانش-آموزان-آلاء تجربیا ریاضیاAmin Rostami 0
سلام. دوست من خود نیرو برابره با حاصل ضرب شتاب و جرم (F=ma)
جرم توی فرمول کار نقش داره اما نقشش مستقیم نیست. (درواقع منظورم اینه که توی خود فرمول دیده نمیشه)
و اگر هم که کاری که میخوایم محاسبه ش کنیم، کار کل باشه، بله. نیرو میشه نیروی خالص وارد بر جسم. -
سلام دوستان
در فرمول کار W=F.d.cos
دانش-آموزان-آلاء تجربیا ریاضیاAmin Rostami 0
سلام، اگر اون کار کل باشه آره اونم نیروی خالص هستش (اف net...)
اف خالص... ک برابر هستش با ma ( حاصل ضرب شتاب در جرم جسم )اگر چند نیروی مختلف وارد میشه میتونی کار هر کدوم رو تکی حساب کنی و جمع کنی نهایتا میرسی به کار کل
یا اینکه اف net رو حساب کنی و کار کل رو حساب کنی
همین ایده توی اکثر سوالات جوابگو هستش و میتونه یکی از دو تا شاه کلید های کار و انرژی حساب بیاد
W کل = جمع W های مختلف ک بر روی جسم انجام میپذیره ( با حفظ علامت )
-
ببین در اصطحکاک جرم با نیرو رابطه داره اما درکل در رابطه کار نقشی نداره ثانیا که کار کل یعنی ممجموع کار ها هم که با تغیرات انرژی جنبشی ریط داره رابطه داره اما باز هم میگن با کار رابطه نداره به طور مستقیم با فرمول کار رابطه نداره
-
ببین در اصطحکاک جرم با نیرو رابطه داره اما درکل در رابطه کار نقشی نداره ثانیا که کار کل یعنی ممجموع کار ها هم که با تغیرات انرژی جنبشی ریط داره رابطه داره اما باز هم میگن با کار رابطه نداره به طور مستقیم با فرمول کار رابطه نداره