علوم کامپیوتر یا مهندسی کامپیوتر؟؟؟
-
سلام من بین دو رشته علوم کامپیوتر یا مهندسی کامپیوتر موندم یعنی اصلا نمیدونم فرقشون چیه؟
کسی میدونه این دو رشته چه تفاوت هایی دارن؟؟
و یه سوال دیگه اگه من با صرفا بر اساس سوابق تحصیلی رشته مهندسی کامپیوتر را تو دانشگاه روزانه برم ایا سال دیگه نمیتونم کنکور بدم؟؟(چون از طرفی داشگاه روزانه میرم و از طرفی صرفا بر اساس سوابق تحصیلی) -
سلام من بین دو رشته علوم کامپیوتر یا مهندسی کامپیوتر موندم یعنی اصلا نمیدونم فرقشون چیه؟
و یه سوال دیگه اگه من با صرفا بر اساس سوابق تحصیلی رشته مهندسی کامپیوتر را تو دانشگاه روزانه برم ایا سال دیگه نمیتونم کنکور بدم؟؟(چون از طرفی داشگاه روزانه میرم و از طرفی صرفا بر اساس سوابق تحصیلی) -
-
آره برای منم یه سوال بزرگ ه
-
این پست پاک شده!
-
علی پورخسروی در علوم کامپیوتر یا مهندسی کامپیوتر؟؟؟ گفته است:
واسه سوال اولت اینا کمکت میکنه ولی سوال دومتو نمیدونم.
موفق باشی -
و یه سوال دیگه اگه من با صرفا بر اساس سوابق تحصیلی رشته مهندسی کامپیوتر را تو دانشگاه روزانه برم ایا سال دیگه نمیتونم کنکور بدم؟؟(چون از طرفی داشگاه روزانه میرم و از طرفی صرفا بر اساس سوابق تحصیلی)Mohammad Javad Mo Ja
یه آقایی هستن به نام منصور کلاگر. حدود سه چهار روز پیش دقیقا راجع به تفاوت این دو رشته صحبت کردن. میتونید استفاده کنید -
و یه سوال دیگه اگه من با صرفا بر اساس سوابق تحصیلی رشته مهندسی کامپیوتر را تو دانشگاه روزانه برم ایا سال دیگه نمیتونم کنکور بدم؟؟(چون از طرفی داشگاه روزانه میرم و از طرفی صرفا بر اساس سوابق تحصیلی)Mohammad Javad Mo Ja سلام علوم کامپیوتر جز رشته های مهندسی نیست، مهندسی کامپیوتر سطح بالاتری داره
فکر نکنم تفاوت داشته باشه انصراف از دانشگاه روزانه یک سال محرومیت از انتخاب مجدد روزانه برای سال بعد داره ( چون تحصیل همزمان ممکن نیست شما بخواین یک رشته دیگه بخونید باید از اولی انصراف بدین ، اگه اولی روزانه باشه و انصراف بدین دومی نمیتونه روزانه باشه و شما محرومید) -
و یه سوال دیگه اگه من با صرفا بر اساس سوابق تحصیلی رشته مهندسی کامپیوتر را تو دانشگاه روزانه برم ایا سال دیگه نمیتونم کنکور بدم؟؟(چون از طرفی داشگاه روزانه میرم و از طرفی صرفا بر اساس سوابق تحصیلی)Mohammad Javad Mo Ja سلام علوم کامپیوتر خیلی بیشتر با ریاضی سر و کار داره ولی مهندسی کامپیوتر بیشتر به کامپیوتر ربط داره
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!