کنکور1402
-
سلام ب همه کنکوری ها 1402
یه سوال:بلاخره من نفهمیدم دروس عمومی صد در صد حذف شدن یا نه؟؟
خیلی برام مهمه چون میخوام کتابای عمومی دهممو بخونم موندم بخونم یا نه چون مطمئن نیستم که این تصمیمشون قطعی شده یا نه!؛ -
-
خیلی برام مهمه چون میخوام کتابای عمومی دهممو بخونم موندم بخونم یا نه چون مطمئن نیستم که این تصمیمشون قطعی شده یا نه!؛M S 4 سلام
من هرچي توي گوگل گشتم سنجش نوشته بود كه اين جلسه برگذار شده يه سري قوانين هم تصويب شده كه برگشت پذير نيست اما فعلا نميتونيم حرفي بزنيم
به نظرم بخونيد ضرر نداره چون فعلا هيچ حرفي درمورد قوانين نزدن معلوم نيست آيا اون قوانين كه تصويب كردن مربوط به اين هست يانه؟ -
خیلی برام مهمه چون میخوام کتابای عمومی دهممو بخونم موندم بخونم یا نه چون مطمئن نیستم که این تصمیمشون قطعی شده یا نه!؛M S 4 سلام سال 1402 اگر اگر اگر اگر هم دروس عمومی از کنکور حذف بشه، نمرات امتحان نهایی تاثیرش 60 درصد و به صورت تاثیر قطعی میشه یعنی اگر نمرت بشه 15 ترازت بشه 7 هزار اونوقت تراز کنکورت رو میکشه میاره پایین بدلیل نمره امتحان نهایی پایینت... چون تاثیرش دیگه مثبت نیست قطعی هستش
امسال هم تاثیر معدل توی کنکور 1401 شده 40 درصد اما خوشبختانه تاثیرش هنوز فقط مثبت هستش و تاثیر قطعی نیست...
در نتیجه همه درس ها رو باید عالی بخونی
-
هر موقع سنجش تو منابع سال 1402 از دروس عمومی چیزی نگفت، اون موقع حذف شده بدونین
-
خیلی برام مهمه چون میخوام کتابای عمومی دهممو بخونم موندم بخونم یا نه چون مطمئن نیستم که این تصمیمشون قطعی شده یا نه!؛