افسردگی و کنکور
-
راستش یه سری تجارب کوچیکی هست که میخوام این هم بگم شاید مفید واقع بشه .
من یه مدت در رابطه با حالات روحی ناخوش (معادل مشکلی که گفتید ) کتاب خوندم .
داخل کتابی نوشته بودش اگر توانایی انجام کارای روزمره اتونو دارید ، هنوز امیدتونو دارید و از دستش ندادید و حس میکنید میشه یه چیزایی رو تغییر داد ینی میشه با یکم تلاش حتی خودتون بدون کمک مشاور از این مشکل سر بلند بیرون بیاید .
اما اگر احساسات بد بهتون دست میده ، توی انجام کارای ساده روزانه هم دچار مشکلید و ... باید یکم بیشتر روی این مشکل فوکوس بکنید . یکم بیشتر سعی کنید راهی پیدا کنید و اینا .
مثل تماشای دوستایی که گفتن من هم میگم ، اخبار بد ، آهنگ غمگین ، فیلم درام ، فیلم به قول دوستمون دارک و هرررررر جور محتوا ی منفی و غمگین براتون مثل سم میمونه . اخبار و آهنگ منفی آدم پر انرژی رو از پا در میاره چه برسه کسی که حال گرفته ای هم داشته باشه ...
حتی اگر آدم منفی نگر و بی هدف و بی انرژی ای اطرافتون دارید ازش دوری بکنید ، سخته ولی شدنیه . نبود این آدما از بودنشون بهتره ...
یه چیزایی مثل به موقع خوابیدن ، زیاد تو گوشی نبودن غذای سالم خوردن و کلاسای لایف استایل صحیح داشتن به شدت به شدتتتتتت میتونه کمک کننده باشه .
الان شاید یه سری ها پیام منو بخونن بخندن ، فکر کنن شعار میدم ولی بااااور کن کارایی که خودم هم انجام دادم رو گفتم . من یک سال رو خودم کار کردم یک سال برای داشتن یه سبک زندگی جدید تلاش کردم و هنوزم تلاش میکنم.
واقعا حرفامو از ته قلبم بهت گفتم . امیدوارم که به درد بخوره و بتونی از ایم مسیر زندگی موفق و با یه عالمه تجربه های خوب بیرون بیای . یه روزی که خودت هم وقتی یه آدم خسته و تو راه مونده دیدی لبخند بزنی و سعی کنی با همه چیزایی که تجربه و زندگی یادت داده اونو کمک بکنی -
این پست پاک شده!
-
Sarah Ghanaatiyanreplied to amirmohammad shakeri on ۲۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
amirmohammad shakerireplied to Sarah Ghanaatiyan on ۲۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط amirmohammad shakeri انجام شده
Sarah Ghanaatiyan در فقط کمک... گفته است:
amirmohammad shakeri
But you know what? These guys know how to fix it and it's promising to the future
Look at the half full glass!
( اوکی ولی فک میکردم فقط منم ک از بیان افکارم ب انگلیسی خوشم میاد) ممنونمyou have hope in future of humanity? LMFAO
god bless u my daughter. there's not a good future waiting for us behind the door
unless u support femenism, lgbt and other mumbo
jumbos like that -
Sarah Ghanaatiyanreplied to amirmohammad shakeri on ۲۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmohammad shakeri
I really have no idea but the only thing that I know is I should be alive and try to won't be
.crazy more than I am now daddy
And Idk what is in their minds, maybe bullsh*t! Some freaky people that I can't understand them:/ -
Sarah Ghanaatiyanreplied to Sarah Ghanaatiyan on ۲۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sarah Ghanaatiyan
WoOw look at who says that!
A guy who tries to be kind to all the people but now she tells her real idea about them, like always she talks in a foreign language to herself
!Cool -
Amirhossein Asadireplied to Sana Asadi 1 on ۲۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sana Asadi 1 سلام رفیق
ببین اولا ک خیلی واضحه این اتفاق برا خیلیا میفته
پس فکر نکن فقط خودتیدیدن فیلم و سریال های طنز خیلی خیلی کمکت میکنن
ت حتی اگ بتونی تابستون فقط خودتو از لحاظ روحی بسازی وقت داری از مهر قدی شروع کنی
مطمئن باش عقبم نمیفتی فقط تمرکزت این باسه ک تو این ی ماه قراره همه چی اوکی شه
خوش بگذرون فیلم ببین ورزش کن و...
و اینم بدون ک هر وق به خودت تلقین کردی ک نه دیگه نمیشه یا نه من افسردم تو یه ماه خوب نمیشه بدون ک فقط داری گل ب خودی میزنی
مطمئن کارهای عجیبی از بدن و مغزت بر میاد
پس زود خوب شو لعنتی و بیا بعدش بریم جلو
کمکی هم خواستی در حد توانم کمکت میکنم
-
amirmohammad shakerireplied to Sarah Ghanaatiyan on ۲۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmohammad shakeri
I really have no idea but the only thing that I know is I should be alive and try to won't be
.crazy more than I am now daddy
And Idk what is in their minds, maybe bullsh*t! Some freaky people that I can't understand them:/good god. i thought u were an typical normal twitter user fighting for faggs's rights
btw don't call me daddy. that's aint cool. id rather be called a nazi or a homophobe. but no daddy stuff in here
-
Sarah Ghanaatiyanreplied to amirmohammad shakeri on ۲۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmohammad shakeri
(:Tit for tat
Don't kidding me, you think I like to call me my daughter؟!
I prefer to call me just by my name!?Nazi or homophobe?! Seriously
You're really crazy! -
amirmohammad shakerireplied to Sarah Ghanaatiyan on ۲۰ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmohammad shakeri
(:Tit for tat
Don't kidding me, you think I like to call me my daughter؟!
I prefer to call me just by my name!?Nazi or homophobe?! Seriously
You're really crazy!yeah i like those names
or u can call me mr.sookendy
u know the reference right?
-
Sarah Ghanaatiyanreplied to amirmohammad shakeri on ۲۰ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmohammad shakeri
?Who is Mr sookendy
!?I know him -
Mahtab Zolghadr 0 دانش آموزان آلاءreplied to Sana Asadi 1 on ۲۰ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sana Asadi 1 سلام اگه امکانشو دارید میتونید از پزشک های برنامه اسنپ استفاده کنید بدون اینکه به کسی بگید البته این نظر منه شاید بهتر باشه جدی با پدرو مادرتون صحبت کنین موفق باشین
-
amirmohammad shakerireplied to Sarah Ghanaatiyan on ۲۰ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Sarah Ghanaatiyanreplied to amirmohammad shakeri on ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۳:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmohammad shakeri
Aw man, If you keep going to call me my daughter,I'll call you daddy until the day
!before you die -
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Sarah Ghanaatiyan on ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sarah Ghanaatiyan
ژون گوآ جایو
ووهان جایومنم مثلن از بیان افکار خودم به زبان چینی خوشم میاد
-
سلام
منم یه روزایی دقیقا تو حال تو بودم :)) چقدر اونجایی که گفتی همه میگن ثنا چقدر بیخیاله رو درک کردم.
چقدر خوبه که پیگیر حال روحت هستی
هیچ بیماری روحی ای با "مشاوره" حل نمیشه عزیزم
روح ما مثل جسممون به "درمان" نیاز داره
این که یه روانشناس بخواد دو جلسه باهات حرف بزنه تاثیر چنداتی تو حال تو نداره، تو باید دنبال جلسات "رواندرمانی" باشی تا بتونی به خودت کمک کنی
اما گاهی وقت ها رواندرمانی با روانشناس به تنهایی کافی نیست، باید از روانپزشک دارو هم بگیری، این دو تا مکمل هم هستن
حالا برای این که خونوادت متوجه نشن، میتونی هر دو رو به صورت مجازی انجام بدی (دارو درمانی اولویت داره راستی، اول با یه روانپزشک حرف بزن، اون بهت میگه که به دارو نیاز داری یا نه.)
میتونی تو سایت های دکتر ساینا، طب کال و حتی اپ های آپ یا اسنپ به صورت متنی ویزیت شی بدون این که کسی خبردار بشه
بعد با نشون دادن عکس نسخه به داروخونه هم میتونی دارو رو بگیری -
یه چیز دیگه، این نصیحت طوره
میدونم تا حالا سعی کردی به خاطر خونوادت احساسات خودت رو بروز ندی، اما بدون با این کار داری به خودت آسیب میزنی
تو هم حق داری مثل بقیه گریه کنی، عصبانی بشی، رو مود نباشی، ناراحت باشی و همه ی احساساتت رو تجربه کنی
من انقدر احساساتمو سرکوب کرده بودم که تو خونه بهم میگفتن فاطمه یه پا فرشته اس یه فرشته ی زخمی بودم بیشتر
اینه که به فکر خودت هم باش، سلامتی تو کمتر از این که خیال خونوادت ازت راحت باشه اهمیت نداره -
amirmohammad shakerireplied to Sarah Ghanaatiyan on ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sarah Ghanaatiyan در افسردگی و کنکور گفته است:
amirmohammad shakeri
Aw man, If you keep going to call me my daughter,I'll call you daddy until the day
!before you dieyea sure ive got no problem with that
but remember that u fall into my trap
-
Sarah Ghanaatiyanreplied to amirmohammad shakeri on ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmohammad shakeri
!God save me -
Sana Asadi 1 سلام
دوست، خانواده ، روانشناس و.. فقط عوامل بیرونی هستند، حال خوب درونیه، بهتون تبریک میگم که دنبال کشف حال خودتون بودید و برای بهتر شدنش تلاش میکنید
در واقع شما اصل کاری رو دارید این که خودتون به فکر خودتون هستیداین که خودتونو بیخیال نشون دادید ، تجربه من میگه این بد نیست ، یعنی اگر شما توی کاری تمام تلاشتو کردی و یا کاری از دستت برنمیاد برای چی باید حرص بخوری؟ اونایی که حرص میخورن کاری از پیش نبردن اما این که توی خودتون نگه داشتید این خوب نیست
من در مورد افسردگی سررشته ندارم اما این که تا اینجا اومدین یعنی بقیش رو هم میتونیداما در مورد کنکور، فکر می کنید عدم تمرکز برای شماست؟! خیلی اشتباه فکر می کنید
باید تاپیک های دیگه رو بخونید ، بچهها همه این مشکل رو دارن ، به شکل های مختلف، وقتی هیچ بهونه ای نداشته باشن میگن حسش نیست.
اولین قدم، جمع کردن تمرکز مخصوصا روزهای اول کنکوری شدن خیلی سخته خیلیییییی
صبح ها زودتر بیدار بشین و سراغ درس برید و سعی کنید تمرکز تونو جمع کنید اولش سخته اما بعد راحت میشه
موفقیت هاتون روزافزون
61/78