IMG_۲۰۲۴۱۰۳۱_۱۵۵۰۲۰.jpg
سلام وقت بخیر
این قسمت که جلوی پاسخ انتگرالا اضافه کردم درست نیست ؟
بعد مشکلی ندارع که انتگرال اولی مشتق پشت پرانتزش ضریب ۴ رو نداره؟
باتوجه به :
u'×u^n dx
@فارغ-التحصیلان-آلاء
ari_14 Akito و....
@دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی ( البته نمیدونم ریاضی یک شما چطوره ولی تگ میکنم )
من فردا امتحان حسابان دارم از 2 فصل اول ..بلد نیستم چطوری حسابانو بخونم ..نشستم دارم فیلم های استاد صادق ثباتی رو میبینم ولی حس میکنم ناکافیه به نظرتون بعد از اتمام ویدیو ها برم جزوه دبیر خودمون و استاد ثباتی رو بخونم برم تستت های خیلی سبز رو بزنم یا بعد از فیلم ها برم مستقیم سر تستا؟یا روش بهتری دارید بهم بگید وای هرچه سریع تر بهتر 8 صبحح امتحانمه
رادیکال مرکب
-
با سلام در این فرمول با چه استدلالی از رادیکال α²-b² استفاده شده و b چه طور حذف شده ؟!
-
Iran Irani
سلام دوست عزیز این اصلا رادیکال مرکب نیست! -
miss. Mir1381 این فرمول تجزیه رادیکال مرکب ابوبکر کرجی هستش لطفا با مطالعه بیشتر نظر بدهید
-
Iran Irani دوست عزیز این رادیکال مرکب نیست
رادیکال مرکب به این میگن
-
Mahdi H در رادیکال مرکب گفته است:
Iran Irani دوست عزیز این رادیکال مرکب نیست
رادیکال مرکب به این میگن
البته منفی هم میتونه بینش باشه
-
Iran Irani با بالاتر بردن مطالعه موافقم
ابوبکر کرجی توی کتاب الکافی فی الحساب که از هیچ عددی استفاده نکرده بود و به صورت پارامتری فرمول نوشته به زبان عربی اشاره کرده که A باید از B بیشتر باشه و همچنین B, جذر مرتبه دوم که امروز بهش میگن رادیکال با فرجه دو باشه یا به طور کلی تر B اصم باشه!
بعد از اعلام و انتشار این فرمول ریاضی دان ها برای اینکه مردم اشتباه شما و میکردن (a رو میگرفتن ۴ و b رو میگرفتن ۲! و با همون فرمول در نهایت به رادیکال ۶ میرسیدن !!!)
فرمول رو تغییر دادن و رادیکال دوم رو هم لحاظ کردن و اصلا از اونجا به بعد به رادیکال مرکب معروف شد. -
miss. Mir1381 ممنونم از توضیحات شما دوست عزیز لطفا منبع در مورد رادیکال مرکب به شکل امروزی اگر می شناسید معرفی بفرمائید
لطفا در مورد سوال اصلی نیز اگر توضیحاتی دارید بفرمائید
با تشکر
-
Iran Irani
سلام ، اگر آلا رو معتبر میدونید که بفرمایید در سطح نیاز دبیرستان شرح دادن براتون :
https://alaatv.com/c/25745
اگر هم دنبال منابع معتبر تری هستید میتونید خود کتاب الکافی رو از اینترنت پیدا و خریداری کنید
یا توی یوتیوب Composite radical رو سرچ کنید
موفق باشید