مطالعه درسنامه برای درس زیست
-
من دهمی هستم و برای درس زیست درسنامه کتاب خیلی سبز رو مطالعه میکنم ولی بسیار طولانی و وقت گیر هست و زمان زیادی رو ازم میگیره. برای همین تصمیم گرفتم که فقط کتاب درسی رو بخونم و تست بزنم. به نظرتون این کار خوبه یا درسنامه هم باید کنارش باشه؟
اگه منبعی با درسنامه خلاصه تر هم میشناسید ممنون میشم معرفی کنید. -
من دهمی هستم و برای درس زیست درسنامه کتاب خیلی سبز رو مطالعه میکنم ولی بسیار طولانی و وقت گیر هست و زمان زیادی رو ازم میگیره. برای همین تصمیم گرفتم که فقط کتاب درسی رو بخونم و تست بزنم. به نظرتون این کار خوبه یا درسنامه هم باید کنارش باشه؟
اگه منبعی با درسنامه خلاصه تر هم میشناسید ممنون میشم معرفی کنید. -
اگه منبعی با درسنامه خلاصه تر هم میشناسید ممنون میشم معرفی کنید.sara ahmadi 0 سلام
شما که دهم هستی من یه پیشنهادی براتون دارم .اینکه فیلم های صفر تا صد رو ببینید و از نکات آقای موقاری اتفاده کنید .
بعد از دیدن فیلم های اقای موقاری یه بار کتاب رو خیلییی خوب بخونید و بعد نکات آقای موقاری رو هم بخونید .
(مرور کردن فراموش نشه)
موفق باشی
-
اگه منبعی با درسنامه خلاصه تر هم میشناسید ممنون میشم معرفی کنید.sara ahmadi 0 وقت زیادی رو درسنامه نذار باید درسنامه روزنامه وار خونده بشه و نکات رو باید از تو تستا بیشتر یاد بگیری حالا اگه خواستی درسنامه هم بخونی میکرو بهتره درسنامه خلاصه تری داره