چی بخرم
-
سلام تجربیا دانش-آموزان-آلاء ریاضیا
من می خوام کتاب های تست بخرم که بدونم تست به چه شکل هست چون تا الان به صورت جدی باهاش رو برو نبودم خواهش میکنم برای (درس های تخصصی تجربی کتاب های تستی متوسط رو به پایین معرفی کنین) چون از اول دهم شروع کردن خوبه که از این فرصت استفاده کرد و از پایه خودت رو قوی کنی یعنی از صفر درصد شروع و بالای پنجاه درصد برسی. بهترین موقع برا تقویت پایه هست 🤔لطفا معرفی کنین
-
سلام تجربیا دانش-آموزان-آلاء ریاضیا
من می خوام کتاب های تست بخرم که بدونم تست به چه شکل هست چون تا الان به صورت جدی باهاش رو برو نبودم خواهش میکنم برای (درس های تخصصی تجربی کتاب های تستی متوسط رو به پایین معرفی کنین) چون از اول دهم شروع کردن خوبه که از این فرصت استفاده کرد و از پایه خودت رو قوی کنی یعنی از صفر درصد شروع و بالای پنجاه درصد برسی. بهترین موقع برا تقویت پایه هست 🤔لطفا معرفی کنین
Arian Khademi سلام راه ابریشم آلا رو بخری کافیه .
من امسال میرم ۱۲ام و با راه ابریشم دارم پیش میرم .در ضمن هر درسی حدود ۴۰۰۰ تست داره + تحلیل استاد و درسنامه
-
Arian Khademi سلام راه ابریشم آلا رو بخری کافیه .
من امسال میرم ۱۲ام و با راه ابریشم دارم پیش میرم .در ضمن هر درسی حدود ۴۰۰۰ تست داره + تحلیل استاد و درسنامه
@dr-yegane-n-dehqan برای دوازدهم مگه نیست راه ابریشم؟
-
@dr-yegane-n-dehqan برای دوازدهم مگه نیست راه ابریشم؟
Arian Khademi خیر
اگر امسال میخوای بری ۱۱ام بشین صفر تا صد های رایگان رو ببین .
اگر امسال میخوای بری ۱۲ام پیشنهاد میشه راه ابریشم رو بخری .
البته باید نمونه فیلم های تدریس اساتید رو ببینی که دیگه اونو خودت باید تصمیم بگیری .و اینکه جزوه ها رو هم خودت باید پرینت کنی .
ولی از نظر من قیمت محصولات آلا صد در صد از بقیه جاها بهتره .
فکراتو بکن و بعد چیزی بخر .
موفق باشی🌷