شروع از مهر ماه
-
سلام
دوستان یه سوال داشتم اینکه برنامه راه ابریشم از مهرماه هم هست مثلا من میخوام کل دروس رو از اول مهرماه شروع کنم برنامه ای هست؟و میخوام کلا از مهر ثبت نام کنم
@راه-ابریشمی-ها -
سلام
دوستان یه سوال داشتم اینکه برنامه راه ابریشم از مهرماه هم هست مثلا من میخوام کل دروس رو از اول مهرماه شروع کنم برنامه ای هست؟و میخوام کلا از مهر ثبت نام کنم
@راه-ابریشمی-ها@a-r-z تابستون که تخصصی های دهم رو جمع میکنیم .
از مهر تا اردیبهشت هم دوباره دهم رو میخونیم و هم ۱۱ و ۱۲ ام رو .
خوده آلاء ( راه ابریشم) برنامه میده .
موفق باشی
-
یعنی میتونیم کلا از صفر از مهر شروع کنیم؟
-
@a-r-z ما الان دهم رو میخونیم که از مهر دهم به همراه یازدهم و ۱۲ام هست یه ذره راحت تر بشه برامون .
از مهر هم میشه شروع کرد .
ولی به نظرم وقتت رو هدر نده و این زمانی که تا مهر مونده یه چیزایی از دهم بخون .
و حالا اگه میخوای به صورت جدی از مهر شروع کنی آماده بشی .
مثل گرم کردن قبل ورزش میمونه ، که الان ما داریم خودمونو برای مهر اماده میکنیم که دیگه از مهر به بعد واقعاااا حرفه ای تر از حرفه ای شروع کنیم
موفق باشی
-
@a-r-z ما الان دهم رو میخونیم که از مهر دهم به همراه یازدهم و ۱۲ام هست یه ذره راحت تر بشه برامون .
از مهر هم میشه شروع کرد .
ولی به نظرم وقتت رو هدر نده و این زمانی که تا مهر مونده یه چیزایی از دهم بخون .
و حالا اگه میخوای به صورت جدی از مهر شروع کنی آماده بشی .
مثل گرم کردن قبل ورزش میمونه ، که الان ما داریم خودمونو برای مهر اماده میکنیم که دیگه از مهر به بعد واقعاااا حرفه ای تر از حرفه ای شروع کنیم
موفق باشی
@dr-yegane-n-dehqan یعنی میتونیم کلا از اول مهر شروع کنیم؟ از صفر
عالی
منم خودم میخونم ولی چون با قلمچی هماهنگ نبود گفتم از مهر شروع کنم که با بودجه بندی قلمچی هماهنگ باشه -
@dr-yegane-n-dehqan یعنی میتونیم کلا از اول مهر شروع کنیم؟ از صفر
عالی
منم خودم میخونم ولی چون با قلمچی هماهنگ نبود گفتم از مهر شروع کنم که با بودجه بندی قلمچی هماهنگ باشه@a-r-z اون دیگه بستگی به خودتون داره .
هر جور راحتید فقط پیشنهادم این بود تو تابستونم بخونید
موفق باشی
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد