دماسنج
-
بچههه ها سلام
به یه نکته توجه کردین
دماسنج جیوه ای پزشکی چرااا دماش زود میره بالا اما دیر میاد پایین
مخزن جیوش رو توی آب گرم ک میذاری سریعععع میره بالا میرسه به دمای آب خب... اما مخزن جیوش رو توی مخلوط آب و یخ هم ک میذاری باید یه ۵ دقیقه حداقل بگذره تا برگردع بیاد پایین 😕 بالا رفتنش سریع هستش اما پایین اومدنش خیلی کند هستشبرام سوال شد 🤔
جالبه... ینی چرا اینجوریه دلیلش چیه... 😕ینی دماسنج های دیگم همینطوریه مث همین سریع میره بالا اما پایین اومدش اینقد کند هستش؟ 😕
-
مگه آهنگ شارش گرما در هر دو صورت یکسان نیس؟ پ چرا آهنگ تغییرات حجم جیوه در انبساط، بیشتر هستش از آهنگ تغییرات حجم در انقباض.. مگه هر جفتشون بتا نیستش مقدار ضریبش 😕😕
-
-
بچههه ها سلام
به یه نکته توجه کردین
دماسنج جیوه ای پزشکی چرااا دماش زود میره بالا اما دیر میاد پایین
مخزن جیوش رو توی آب گرم ک میذاری سریعععع میره بالا میرسه به دمای آب خب... اما مخزن جیوش رو توی مخلوط آب و یخ هم ک میذاری باید یه ۵ دقیقه حداقل بگذره تا برگردع بیاد پایین 😕 بالا رفتنش سریع هستش اما پایین اومدنش خیلی کند هستشبرام سوال شد 🤔
جالبه... ینی چرا اینجوریه دلیلش چیه... 😕ینی دماسنج های دیگم همینطوریه مث همین سریع میره بالا اما پایین اومدش اینقد کند هستش؟ 😕
Amirreza Vafaei Moghadam یبار از بابام پرسیدم گفت چون یه سری کج و کوله گی هایی داخل دماسنج پزشکی هست که مانع میشه جیوه هه سریع بیاد پایین
واسه همین وقتی میخوام استفاده کنن یه ضربه ریزی بهش میزنن که جیوه بیاد پایین
امیدوارم منظورمو رسونده باشم -
Amirreza Vafaei Moghadam یبار از بابام پرسیدم گفت چون یه سری کج و کوله گی هایی داخل دماسنج پزشکی هست که مانع میشه جیوه هه سریع بیاد پایین
واسه همین وقتی میخوام استفاده کنن یه ضربه ریزی بهش میزنن که جیوه بیاد پایین
امیدوارم منظورمو رسونده باشم@haniehno
سلاام، آهااا
مرسییی ممنونم با توضیحاتتون کاملا متوجه شدم...
چ جالبببب 🌷🌷 -
@haniehno
سلاام، آهااا
مرسییی ممنونم با توضیحاتتون کاملا متوجه شدم...
چ جالبببب 🌷🌷Amirreza Vafaei Moghadam خواهش میکنم :-)