مشکلات
-
siamak slamtalab فرد خارجی از کجا میاد آخه
ببینید این موضوع رو به نظر من خیلی وقت پیش باید مطرح میکردن بدون در نظر گرفتن اون فرد کثیف و خانوادش...نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@erfan-11
به زبون خودمونی دیگه نباید خواستگاری اینا بشه به عبارتی باید خودشون پیدا کنن و فرار کنن
-
siamak slamtalab به نظرتون همسر آینده ایشون نمیپرسه چی کسی این کار رو انجام داده و یا بدونه به راحتی ازش میگذره (از اون نفر) ؟؟!!
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@erfan-11 نه گذشت نمیکنن
-
siamak slamtalab ازدواج هم حق طبیعی هر نفر هست!
به خاطر گناه یکی دیگه ایشون عمرش رو به فنا بده؟؟نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@erfan-11
اصلا
آخه بدون ازدواج که کلا نمیشه
-
Maryam Nateqi ممکنه خواستگاری هم که میاد همین باشه چون پدر مادرم چند باری شنیدم از قوم خودشون یعنی طرف هم باید مثل خودمون عرب باشه و برای خواستگاری بیاد و این هم نشونه اینه که اون هم مثل پدر مادرمه
تا حدودی رو به برادر بزرگ ترم گفتم و همون واکنشی که انتظارش رو داشتم کرد گفت بگم اون شخص کیه اونو میکشه من الان بگم پدرم یا برادرام قاتل میشن و هم بچه برادرم هم بچه های اون شخص یتیمنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Ahmadi
بله درسته
فک میکنم شما رو تهدید هم میکنن درسته؟ -
@erfan-11
به زبون خودمونی دیگه نباید خواستگاری اینا بشه به عبارتی باید خودشون پیدا کنن و فرار کنن
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsiamak slamtalab فرار خو عاقبتش خو همون مرگه
-
سلام خوبید
اگر کسی توی گذشته مشکلی داشته تو آینده هم اون مشکل رو داشته باشه باید چکار کنه؟
من مشکلات زیادی داشتم الان دنبال راه حل براشون هستم میشه راهنمایی ام کنید
واقعا اذیت کننده هستندFatemeh Ahmadi شما باید این فکرارو از سرتون بیرون کنید تا آخر ازدواج نمیکنم و ...
باید بسنجید شرایط رو ببینید الان بگید بهتره یا اون موقع که صد درصد هر چه زودتر بهتر! -
Fatemeh Ahmadi
بله درسته
فک میکنم شما رو تهدید هم میکنن درسته؟دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi کی؟
-
Fatemeh Ahmadi شما باید این فکرارو از سرتون بیرون کنید تا آخر ازدواج نمیکنم و ...
باید بسنجید شرایط رو ببینید الان بگید بهتره یا اون موقع که صد درصد هر چه زودتر بهتر!دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@erfan-11 من موضوع ازدواج مشکلم نیست مشکلم خانواده ام هستن
-
siamak slamtalab فرار خو عاقبتش خو همون مرگه
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمنظورم فرار از شهرتون نیست که فرار با اونی که درکتون میکنه هست. که برید و باهم خوشبخت بشین البته اونموقع باید از خانواده چشم ببندین
-
@erfan-11 من موضوع ازدواج مشکلم نیست مشکلم خانواده ام هستن
Fatemeh Ahmadi میدونم من منظورم اینه اگه یه روزی همسر آینده شما بپرسه چه کسی این کارو باهتون کرده چی بهش میگید؟
-
منظورم فرار از شهرتون نیست که فرار با اونی که درکتون میکنه هست. که برید و باهم خوشبخت بشین البته اونموقع باید از خانواده چشم ببندین
siamak slamtalab آخه برادر من طرف آدم حسابی باشه قبول نمیکنه یکی به همسرش ظلم کنه این چشمشو روش ببنده به فکر انتقام از اون شخص حتما میفته!
-
siamak slamtalab آخه برادر من طرف آدم حسابی باشه قبول نمیکنه یکی به همسرش ظلم کنه این چشمشو روش ببنده به فکر انتقام از اون شخص حتما میفته!
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@erfan-11
فاطمه خانوم باید بگردن از بین ۷۰ میلیون جمعیت اونی رو پیدا کنن که انتقام و ... نمیخواد فقط فقط فاطمه خانوم رو میخواد
-
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@erfan-11
فاطمه خانوم باید بگردن از بین ۷۰ میلیون جمعیت اونی رو پیدا کنن که انتقام و ... نمیخواد فقط فقط فاطمه خانوم رو میخواد
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۴۴ آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شدهsiamak slamtalab
این در صورتی هست که اون فرد فقط آرامش فاطمه براش مهم باشه و غیرتش رو بزار کنار -
@erfan-11
siamak slamtalab اصلا قضیه همینه کسی که ایشون رو دوست داشته یاشه به فکر این مسائل میفته!
وگرنه ازدواج با یه آدم بی غیرت که کل عمرشون رو به فنا میده... -
siamak slamtalab
این در صورتی هست که اون فرد فقط آرامش فاطمه براش مهم باشه و غیرتش رو بزار کنارنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین فرد بالاخره روی کره زمین هست دیگه
-
siamak slamtalab اصلا قضیه همینه کسی که ایشون رو دوست داشته یاشه به فکر این مسائل میفته!
وگرنه ازدواج با یه آدم بی غیرت که کل عمرشون رو به فنا میده...نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@erfan-11
این غیرت نیست آرامش فاطمه خانوم هست
-
این فرد بالاخره روی کره زمین هست دیگه
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsiamak slamtalab
اما پیدا کردنش خیلی سخته و ممکنه دیر بشه.... -
شما به این فکر کنید اگه این مسائل آشکار نشن و همچنین آدمایی مجازات نشن تعداد اینجور آدما بیشتر میشه و ...
-
شما به این فکر کنید اگه این مسائل آشکار نشن و همچنین آدمایی مجازات نشن تعداد اینجور آدما بیشتر میشه و ...
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@erfan-11
شما هم به این فکر کنید فاطمه خانوم رفتن و ماجرا رو گفتن برادراشون و پدرش از شدت عصبانیت اون فرد بی وجدان رو کشتن؟الان چی میشه.