مشکلات
-
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
siamak slamtalab
Maryam Nateqi
@Erfan-11
درحال حاضر بحثی که دارید میکنید و همدیگه رو نقد میکنید، هیچ کمکی به دوستمون نمیکنه و تازه به افکار ذهنیش اضافه میکنید. به عقیدهٔ من بهتره که بحثتون رو توی تو دلی ادامه بدین. -
siamak slamtalab
آخه چرا فکر میکنین خوانواده شون میزارن با فردی ازدواج کنه خارج کشور برن احتمالش خیلی کمه خیلی با توجه به تعصب شون که حتی اجازه نمیدن بیرون تنهایی برن
حتی اینکه ممکنه اولین خواستگاری که براشون اومد رو خانواده پسندید واجبار کردن اونوقت چیMaryam Nateqi ببینید اولا ما یه فامیل دختر داریم که 7 ساله خارج درس میخونه و میگف اصلا اونجوری که فکر میکنید نیست. بعضیا ایرانیارو اصلا به حساب نمیارن خیلیا با نحوه پوششمون مشکل دارن و...
اون میگف 7 سال که اینجام فقط یه دوست ایرانی دختر دارم و هیچ دوست دیگه ای ندارم!
روابط کشورای دیگه خیلی سرده... -
Maryam Nateqi ببینید اولا ما یه فامیل دختر داریم که 7 ساله خارج درس میخونه و میگف اصلا اونجوری که فکر میکنید نیست. بعضیا ایرانیارو اصلا به حساب نمیارن خیلیا با نحوه پوششمون مشکل دارن و...
اون میگف 7 سال که اینجام فقط یه دوست ایرانی دختر دارم و هیچ دوست دیگه ای ندارم!
روابط کشورای دیگه خیلی سرده...نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@erfan-11
این حرفتون رو اصلا قبول نمیکنم چون با چشم خودم دیدم که اینجوری نیستن به هیچ وجه.
-
siamak slamtalab
Maryam Nateqi
@Erfan-11
درحال حاضر بحثی که دارید میکنید و همدیگه رو نقد میکنید، هیچ کمکی به دوستمون نمیکنه و تازه به افکار ذهنیش اضافه میکنید. به عقیدهٔ من بهتره که بحثتون رو توی تو دلی ادامه بدین.نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny
دوست عزیز فقط میشه آدرس تو دلی رو بدین.
-
@danial-hosseiny
دوست عزیز فقط میشه آدرس تو دلی رو بدین.
-
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@erfan-11
مثل اینکه اعتبارم کمه نمیشه
-
@erfan-11
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsiamak slamtalab
میشه یه تاپیک بزنم بیاین اونجا؟
آخه منم نمیتونم بیام تودلی -
siamak slamtalab
میشه یه تاپیک بزنم بیاین اونجا؟
آخه منم نمیتونم بیام تودلینوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۰۳ آخرین ویرایش توسط siamak slamtalab انجام شده -
@erfan-11
siamak slamtalab خلاصه اینو میگم که این صحبت شما خیلی خیلی ناباورانه و خیاله
-
siamak slamtalab خلاصه اینو میگم که این صحبت شما خیلی خیلی ناباورانه و خیاله
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۰۶ آخرین ویرایش توسط siamak slamtalab انجام شده@erfan-11
دوست عزیز اصلا اینطور نیست بنده بنابه دلایلی ۱ سال تو خارج خوندم به همین دلیل میگم که اینطوری نیستن
-
منظورم فرار از شهرتون نیست که فرار با اونی که درکتون میکنه هست. که برید و باهم خوشبخت بشین البته اونموقع باید از خانواده چشم ببندین
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsiamak slamtalab خب به نظرتون این فرد کیه؟
-
Fatemeh Ahmadi میدونم من منظورم اینه اگه یه روزی همسر آینده شما بپرسه چه کسی این کارو باهتون کرده چی بهش میگید؟
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@erfan-11 همونی که الان به برادرم گفتم بخاطر ضربه مغزی اون شخص رو یادم نمیاد
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Maryam Nateqi اون شخص و من اصلا زیاد نمی بینم اما شخص دوم رو چرا چون نزدیکه بهم خیلی وقتا منزلمون میادش اما خب دیگه حرفی از اون موقع نیست و فکر میکنن من یادم نمیاد
-
@erfan-11
شما هم به این فکر کنید فاطمه خانوم رفتن و ماجرا رو گفتن برادراشون و پدرش از شدت عصبانیت اون فرد بی وجدان رو کشتن؟الان چی میشه.
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsiamak slamtalab میرن زندان و قصاص و هم من هم بچه برادرم یتیم
-
siamak slamtalab میرن زندان و قصاص و هم من هم بچه برادرم یتیم
Fatemeh Ahmadi به نظرم یه استخاره بکنید خدا خودش بهترین راهو نشون میده که بگید یا نه.
تو مهمترین تصمیمات زندگی باید از خود خدا کمک گرفت. -
Fatemeh Ahmadi
از من میپرسید اگه مثه رومینا شد چی...
منم یه سوالی دارم! چرا تاپیک زدین؟ تاپیک زدین که به این نتیجه برسید که هیچ راهی نیست و در برابر تمامی حرفا و راها مقاومت کنین و از همه شون بترسین؟ تاپیک زدین که ما چی بهتون بگیم که دلتون آروم بگیره...؟دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny من کمک خواستم تا بدونم هم سن و سالم چی میگن من مقاومت نمیکنم فقط ترس دارم از اتفاقی که ممکنه صورت بگیره و احتمالات رو دارم میگم وگرنه از شناختی که از خانواده ام دارم اون شخص رو ول نمیکنن به راحتی که قرار کنه
-
Fatemeh Ahmadi اون خانم رومینا رو که میگید با یکی دیگه فرار کرده بودن پسره فیلم این خانم رو همه جا پخش کرده بوده و به پدرش فیلم فرستاده بود و کلی مسائلی دیگه که خیلی با شما متفاوته...
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@erfan-11 درسته موضوع اون فرق داره من مد نظرم مردنشه چیزی که از بچه گی توی گوشم خونده شده و بهمراهش بزرگ شدم اینکه اگه من مقصر دانسته بشم مردنم مثل اونه
-
Maryam Nateqi اون شخص و من اصلا زیاد نمی بینم اما شخص دوم رو چرا چون نزدیکه بهم خیلی وقتا منزلمون میادش اما خب دیگه حرفی از اون موقع نیست و فکر میکنن من یادم نمیاد
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Ahmadi
آها خب حداقلش اینه که تهدیدی وجود نداره
اما دوست من به خونوادت بگی خیلی بهتره تا خودشون بفهمن! -
Fatemeh Ahmadi
آها خب حداقلش اینه که تهدیدی وجود نداره
اما دوست من به خونوادت بگی خیلی بهتره تا خودشون بفهمن!دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi ممنون
-
Fatemeh Ahmadi به نظرم یه استخاره بکنید خدا خودش بهترین راهو نشون میده که بگید یا نه.
تو مهمترین تصمیمات زندگی باید از خود خدا کمک گرفت.دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@erfan-11 میشه این کار رو شما برام انجام بدین من ممکنه درست نتونم انجام بدم