مشکلات
-
@erfan-11
مثل اینکه اعتبارم کمه نمیشه
siamak slamtalab خلاصه اینو میگم که این صحبت شما خیلی خیلی ناباورانه و خیاله
-
siamak slamtalab خلاصه اینو میگم که این صحبت شما خیلی خیلی ناباورانه و خیاله
@erfan-11
دوست عزیز اصلا اینطور نیست بنده بنابه دلایلی ۱ سال تو خارج خوندم به همین دلیل میگم که اینطوری نیستن
-
منظورم فرار از شهرتون نیست که فرار با اونی که درکتون میکنه هست. که برید و باهم خوشبخت بشین البته اونموقع باید از خانواده چشم ببندین
siamak slamtalab خب به نظرتون این فرد کیه؟
-
Fatemeh Ahmadi میدونم من منظورم اینه اگه یه روزی همسر آینده شما بپرسه چه کسی این کارو باهتون کرده چی بهش میگید؟
@erfan-11 همونی که الان به برادرم گفتم بخاطر ضربه مغزی اون شخص رو یادم نمیاد
-
Maryam Nateqi اون شخص و من اصلا زیاد نمی بینم اما شخص دوم رو چرا چون نزدیکه بهم خیلی وقتا منزلمون میادش اما خب دیگه حرفی از اون موقع نیست و فکر میکنن من یادم نمیاد
-
@erfan-11
شما هم به این فکر کنید فاطمه خانوم رفتن و ماجرا رو گفتن برادراشون و پدرش از شدت عصبانیت اون فرد بی وجدان رو کشتن؟الان چی میشه.
siamak slamtalab میرن زندان و قصاص و هم من هم بچه برادرم یتیم
-
siamak slamtalab میرن زندان و قصاص و هم من هم بچه برادرم یتیم
Fatemeh Ahmadi به نظرم یه استخاره بکنید خدا خودش بهترین راهو نشون میده که بگید یا نه.
تو مهمترین تصمیمات زندگی باید از خود خدا کمک گرفت. -
Fatemeh Ahmadi
از من میپرسید اگه مثه رومینا شد چی...
منم یه سوالی دارم! چرا تاپیک زدین؟ تاپیک زدین که به این نتیجه برسید که هیچ راهی نیست و در برابر تمامی حرفا و راها مقاومت کنین و از همه شون بترسین؟ تاپیک زدین که ما چی بهتون بگیم که دلتون آروم بگیره...؟@danial-hosseiny من کمک خواستم تا بدونم هم سن و سالم چی میگن من مقاومت نمیکنم فقط ترس دارم از اتفاقی که ممکنه صورت بگیره و احتمالات رو دارم میگم وگرنه از شناختی که از خانواده ام دارم اون شخص رو ول نمیکنن به راحتی که قرار کنه
-
Fatemeh Ahmadi اون خانم رومینا رو که میگید با یکی دیگه فرار کرده بودن پسره فیلم این خانم رو همه جا پخش کرده بوده و به پدرش فیلم فرستاده بود و کلی مسائلی دیگه که خیلی با شما متفاوته...
@erfan-11 درسته موضوع اون فرق داره من مد نظرم مردنشه چیزی که از بچه گی توی گوشم خونده شده و بهمراهش بزرگ شدم اینکه اگه من مقصر دانسته بشم مردنم مثل اونه
-
Maryam Nateqi اون شخص و من اصلا زیاد نمی بینم اما شخص دوم رو چرا چون نزدیکه بهم خیلی وقتا منزلمون میادش اما خب دیگه حرفی از اون موقع نیست و فکر میکنن من یادم نمیاد
Fatemeh Ahmadi
آها خب حداقلش اینه که تهدیدی وجود نداره
اما دوست من به خونوادت بگی خیلی بهتره تا خودشون بفهمن! -
Fatemeh Ahmadi
آها خب حداقلش اینه که تهدیدی وجود نداره
اما دوست من به خونوادت بگی خیلی بهتره تا خودشون بفهمن!Maryam Nateqi ممنون
-
Fatemeh Ahmadi به نظرم یه استخاره بکنید خدا خودش بهترین راهو نشون میده که بگید یا نه.
تو مهمترین تصمیمات زندگی باید از خود خدا کمک گرفت.@erfan-11 میشه این کار رو شما برام انجام بدین من ممکنه درست نتونم انجام بدم
-
siamak slamtalab
Maryam Nateqi
@Erfan-11
درحال حاضر بحثی که دارید میکنید و همدیگه رو نقد میکنید، هیچ کمکی به دوستمون نمیکنه و تازه به افکار ذهنیش اضافه میکنید. به عقیدهٔ من بهتره که بحثتون رو توی تو دلی ادامه بدین.@danial-hosseiny من مشکلی با این موضوع نداشتم
-
Maryam Nateqi ممنون
Fatemeh Ahmadi
تشکر نکن لطفا من کاری نکردم
من نمیخوام فقط حرفی بهت بزنم که فقط یه چیزی گفته باشم با تمام وجودم درکت میکنم -
@erfan-11 میشه این کار رو شما برام انجام بدین من ممکنه درست نتونم انجام بدم
Fatemeh Ahmadi ببینید اگه میخواید واقعا با خدا ارتباط برقرار کنید الان پاشید و یه نماز دو رکعتی بخونید و هر چی تو دلتونه به خدا بگید و آخرش هم بعد 3 تا صلوات و حمد و سوره قرآن رو به طور اتفاقی باز کنید.
نتیجه رو هم صفحش رو بگید میپرسم بهتون میگم.
ولی خودتون حتما متن و معنیش رو بخونید آرامش بخشه. -
Fatemeh Ahmadi
تشکر نکن لطفا من کاری نکردم
من نمیخوام فقط حرفی بهت بزنم که فقط یه چیزی گفته باشم با تمام وجودم درکت میکنمMaryam Nateqi ممنونم
-
Fatemeh Ahmadi ببینید اگه میخواید واقعا با خدا ارتباط برقرار کنید الان پاشید و یه نماز دو رکعتی بخونید و هر چی تو دلتونه به خدا بگید و آخرش هم بعد 3 تا صلوات و حمد و سوره قرآن رو به طور اتفاقی باز کنید.
نتیجه رو هم صفحش رو بگید میپرسم بهتون میگم.
ولی خودتون حتما متن و معنیش رو بخونید آرامش بخشه.@erfan-11 من با خدا ارتباط خوبی دارم و با اون همه مشکلات رو در میان گذاشتم و اون این که گفتینش رو خوب درک کردم و میدونم مردن من هنوز جایز نیست و خدا ممکنه اتفاق های خوبی رو برام گذاشته که در پیش روم باشه اما من برای استخاره گرفتن واقعا بلد نیستم و ممکنه اشتباه کنم سر این موضوع گفتم شما برام استخاره بگیرین
-
@erfan-11 من با خدا ارتباط خوبی دارم و با اون همه مشکلات رو در میان گذاشتم و اون این که گفتینش رو خوب درک کردم و میدونم مردن من هنوز جایز نیست و خدا ممکنه اتفاق های خوبی رو برام گذاشته که در پیش روم باشه اما من برای استخاره گرفتن واقعا بلد نیستم و ممکنه اشتباه کنم سر این موضوع گفتم شما برام استخاره بگیرین
Fatemeh Ahmadi
بعد از طهارت و گرفتن وضو ، سه مرتبه سوره توحید را بخوانید و سه مرتبه بر محمّد و آل او صلوات بفرستید سپس این جمله را بیان کنید :اَللّهُمَّ اِنّی تَفَأَّلْتُ بِکِتابِکَ، وَ تَوَکَّلْتُ عَلَیْکَ، فَاَرِنی مِنْ کِتابِکَ ما هُوَ مَکْتُومٌ مِنْ سِرِّکَ الْمَکْنُونِ فـی غَیْبِـکَ.
( خدایا به کتاب تو تفأّل می زنم (و استخاره می کنم) و بر تو توکّل می کنم، پس تو نیز از کتاب خود، آن چه در نهان غیب تو پنهان است، به من نشان بده.)
سپس قرآن را بگشایید و سطر اول سمت راست را بخوانید . در استخاره با قرآن فرد گیرنده استخاره باید به معنی قرآن واقف باشد تا بتواند معنی آیات آن را دریابد و جواب استخاره آن را بگیرد.
.
.
.
شما خودتون این مراحل رو انجام بدید شماره صفحه رو بگید من جوابش رو میپرسم کامل میگم.
چون که استخاره از طرف خود شما انجام بشه بهتره. -
Fatemeh Ahmadi
بعد از طهارت و گرفتن وضو ، سه مرتبه سوره توحید را بخوانید و سه مرتبه بر محمّد و آل او صلوات بفرستید سپس این جمله را بیان کنید :اَللّهُمَّ اِنّی تَفَأَّلْتُ بِکِتابِکَ، وَ تَوَکَّلْتُ عَلَیْکَ، فَاَرِنی مِنْ کِتابِکَ ما هُوَ مَکْتُومٌ مِنْ سِرِّکَ الْمَکْنُونِ فـی غَیْبِـکَ.
( خدایا به کتاب تو تفأّل می زنم (و استخاره می کنم) و بر تو توکّل می کنم، پس تو نیز از کتاب خود، آن چه در نهان غیب تو پنهان است، به من نشان بده.)
سپس قرآن را بگشایید و سطر اول سمت راست را بخوانید . در استخاره با قرآن فرد گیرنده استخاره باید به معنی قرآن واقف باشد تا بتواند معنی آیات آن را دریابد و جواب استخاره آن را بگیرد.
.
.
.
شما خودتون این مراحل رو انجام بدید شماره صفحه رو بگید من جوابش رو میپرسم کامل میگم.
چون که استخاره از طرف خود شما انجام بشه بهتره.@erfan-11 من دو رکعت نماز خوندم و یک بار سوره حمد و یکبار توحید رو و سه بار صلوات فرستادم سوره مریم اومد اول سوره مریم
من به معانی قرآن واقف نیستم و نمیدونم چطور قرائت کنم اینو که گفته بودین انجام دادم -
@erfan-11 من دو رکعت نماز خوندم و یک بار سوره حمد و یکبار توحید رو و سه بار صلوات فرستادم سوره مریم اومد اول سوره مریم
من به معانی قرآن واقف نیستم و نمیدونم چطور قرائت کنم اینو که گفته بودین انجام دادم