مشکلات
-
Fatemeh Ahmadi میدونم من منظورم اینه اگه یه روزی همسر آینده شما بپرسه چه کسی این کارو باهتون کرده چی بهش میگید؟
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@erfan-11 همونی که الان به برادرم گفتم بخاطر ضربه مغزی اون شخص رو یادم نمیاد
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Maryam Nateqi اون شخص و من اصلا زیاد نمی بینم اما شخص دوم رو چرا چون نزدیکه بهم خیلی وقتا منزلمون میادش اما خب دیگه حرفی از اون موقع نیست و فکر میکنن من یادم نمیاد
-
@erfan-11
شما هم به این فکر کنید فاطمه خانوم رفتن و ماجرا رو گفتن برادراشون و پدرش از شدت عصبانیت اون فرد بی وجدان رو کشتن؟الان چی میشه.
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsiamak slamtalab میرن زندان و قصاص و هم من هم بچه برادرم یتیم
-
siamak slamtalab میرن زندان و قصاص و هم من هم بچه برادرم یتیم
Fatemeh Ahmadi به نظرم یه استخاره بکنید خدا خودش بهترین راهو نشون میده که بگید یا نه.
تو مهمترین تصمیمات زندگی باید از خود خدا کمک گرفت. -
Fatemeh Ahmadi
از من میپرسید اگه مثه رومینا شد چی...
منم یه سوالی دارم! چرا تاپیک زدین؟ تاپیک زدین که به این نتیجه برسید که هیچ راهی نیست و در برابر تمامی حرفا و راها مقاومت کنین و از همه شون بترسین؟ تاپیک زدین که ما چی بهتون بگیم که دلتون آروم بگیره...؟دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny من کمک خواستم تا بدونم هم سن و سالم چی میگن من مقاومت نمیکنم فقط ترس دارم از اتفاقی که ممکنه صورت بگیره و احتمالات رو دارم میگم وگرنه از شناختی که از خانواده ام دارم اون شخص رو ول نمیکنن به راحتی که قرار کنه
-
Fatemeh Ahmadi اون خانم رومینا رو که میگید با یکی دیگه فرار کرده بودن پسره فیلم این خانم رو همه جا پخش کرده بوده و به پدرش فیلم فرستاده بود و کلی مسائلی دیگه که خیلی با شما متفاوته...
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@erfan-11 درسته موضوع اون فرق داره من مد نظرم مردنشه چیزی که از بچه گی توی گوشم خونده شده و بهمراهش بزرگ شدم اینکه اگه من مقصر دانسته بشم مردنم مثل اونه
-
Maryam Nateqi اون شخص و من اصلا زیاد نمی بینم اما شخص دوم رو چرا چون نزدیکه بهم خیلی وقتا منزلمون میادش اما خب دیگه حرفی از اون موقع نیست و فکر میکنن من یادم نمیاد
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Ahmadi
آها خب حداقلش اینه که تهدیدی وجود نداره
اما دوست من به خونوادت بگی خیلی بهتره تا خودشون بفهمن! -
Fatemeh Ahmadi
آها خب حداقلش اینه که تهدیدی وجود نداره
اما دوست من به خونوادت بگی خیلی بهتره تا خودشون بفهمن!دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi ممنون
-
Fatemeh Ahmadi به نظرم یه استخاره بکنید خدا خودش بهترین راهو نشون میده که بگید یا نه.
تو مهمترین تصمیمات زندگی باید از خود خدا کمک گرفت.دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@erfan-11 میشه این کار رو شما برام انجام بدین من ممکنه درست نتونم انجام بدم
-
siamak slamtalab
Maryam Nateqi
@Erfan-11
درحال حاضر بحثی که دارید میکنید و همدیگه رو نقد میکنید، هیچ کمکی به دوستمون نمیکنه و تازه به افکار ذهنیش اضافه میکنید. به عقیدهٔ من بهتره که بحثتون رو توی تو دلی ادامه بدین.دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny من مشکلی با این موضوع نداشتم
-
Maryam Nateqi ممنون
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Ahmadi
تشکر نکن لطفا من کاری نکردم
من نمیخوام فقط حرفی بهت بزنم که فقط یه چیزی گفته باشم با تمام وجودم درکت میکنم -
@erfan-11 میشه این کار رو شما برام انجام بدین من ممکنه درست نتونم انجام بدم
Fatemeh Ahmadi ببینید اگه میخواید واقعا با خدا ارتباط برقرار کنید الان پاشید و یه نماز دو رکعتی بخونید و هر چی تو دلتونه به خدا بگید و آخرش هم بعد 3 تا صلوات و حمد و سوره قرآن رو به طور اتفاقی باز کنید.
نتیجه رو هم صفحش رو بگید میپرسم بهتون میگم.
ولی خودتون حتما متن و معنیش رو بخونید آرامش بخشه. -
Fatemeh Ahmadi
تشکر نکن لطفا من کاری نکردم
من نمیخوام فقط حرفی بهت بزنم که فقط یه چیزی گفته باشم با تمام وجودم درکت میکنمدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi ممنونم
-
Fatemeh Ahmadi ببینید اگه میخواید واقعا با خدا ارتباط برقرار کنید الان پاشید و یه نماز دو رکعتی بخونید و هر چی تو دلتونه به خدا بگید و آخرش هم بعد 3 تا صلوات و حمد و سوره قرآن رو به طور اتفاقی باز کنید.
نتیجه رو هم صفحش رو بگید میپرسم بهتون میگم.
ولی خودتون حتما متن و معنیش رو بخونید آرامش بخشه.دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@erfan-11 من با خدا ارتباط خوبی دارم و با اون همه مشکلات رو در میان گذاشتم و اون این که گفتینش رو خوب درک کردم و میدونم مردن من هنوز جایز نیست و خدا ممکنه اتفاق های خوبی رو برام گذاشته که در پیش روم باشه اما من برای استخاره گرفتن واقعا بلد نیستم و ممکنه اشتباه کنم سر این موضوع گفتم شما برام استخاره بگیرین
-
@erfan-11 من با خدا ارتباط خوبی دارم و با اون همه مشکلات رو در میان گذاشتم و اون این که گفتینش رو خوب درک کردم و میدونم مردن من هنوز جایز نیست و خدا ممکنه اتفاق های خوبی رو برام گذاشته که در پیش روم باشه اما من برای استخاره گرفتن واقعا بلد نیستم و ممکنه اشتباه کنم سر این موضوع گفتم شما برام استخاره بگیرین
Fatemeh Ahmadi
بعد از طهارت و گرفتن وضو ، سه مرتبه سوره توحید را بخوانید و سه مرتبه بر محمّد و آل او صلوات بفرستید سپس این جمله را بیان کنید :اَللّهُمَّ اِنّی تَفَأَّلْتُ بِکِتابِکَ، وَ تَوَکَّلْتُ عَلَیْکَ، فَاَرِنی مِنْ کِتابِکَ ما هُوَ مَکْتُومٌ مِنْ سِرِّکَ الْمَکْنُونِ فـی غَیْبِـکَ.
( خدایا به کتاب تو تفأّل می زنم (و استخاره می کنم) و بر تو توکّل می کنم، پس تو نیز از کتاب خود، آن چه در نهان غیب تو پنهان است، به من نشان بده.)
سپس قرآن را بگشایید و سطر اول سمت راست را بخوانید . در استخاره با قرآن فرد گیرنده استخاره باید به معنی قرآن واقف باشد تا بتواند معنی آیات آن را دریابد و جواب استخاره آن را بگیرد.
.
.
.
شما خودتون این مراحل رو انجام بدید شماره صفحه رو بگید من جوابش رو میپرسم کامل میگم.
چون که استخاره از طرف خود شما انجام بشه بهتره. -
Fatemeh Ahmadi
بعد از طهارت و گرفتن وضو ، سه مرتبه سوره توحید را بخوانید و سه مرتبه بر محمّد و آل او صلوات بفرستید سپس این جمله را بیان کنید :اَللّهُمَّ اِنّی تَفَأَّلْتُ بِکِتابِکَ، وَ تَوَکَّلْتُ عَلَیْکَ، فَاَرِنی مِنْ کِتابِکَ ما هُوَ مَکْتُومٌ مِنْ سِرِّکَ الْمَکْنُونِ فـی غَیْبِـکَ.
( خدایا به کتاب تو تفأّل می زنم (و استخاره می کنم) و بر تو توکّل می کنم، پس تو نیز از کتاب خود، آن چه در نهان غیب تو پنهان است، به من نشان بده.)
سپس قرآن را بگشایید و سطر اول سمت راست را بخوانید . در استخاره با قرآن فرد گیرنده استخاره باید به معنی قرآن واقف باشد تا بتواند معنی آیات آن را دریابد و جواب استخاره آن را بگیرد.
.
.
.
شما خودتون این مراحل رو انجام بدید شماره صفحه رو بگید من جوابش رو میپرسم کامل میگم.
چون که استخاره از طرف خود شما انجام بشه بهتره.دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@erfan-11 من دو رکعت نماز خوندم و یک بار سوره حمد و یکبار توحید رو و سه بار صلوات فرستادم سوره مریم اومد اول سوره مریم
من به معانی قرآن واقف نیستم و نمیدونم چطور قرائت کنم اینو که گفته بودین انجام دادم -
@erfan-11 من دو رکعت نماز خوندم و یک بار سوره حمد و یکبار توحید رو و سه بار صلوات فرستادم سوره مریم اومد اول سوره مریم
من به معانی قرآن واقف نیستم و نمیدونم چطور قرائت کنم اینو که گفته بودین انجام دادماین پست پاک شده! -
@erfan-11 من دو رکعت نماز خوندم و یک بار سوره حمد و یکبار توحید رو و سه بار صلوات فرستادم سوره مریم اومد اول سوره مریم
من به معانی قرآن واقف نیستم و نمیدونم چطور قرائت کنم اینو که گفته بودین انجام دادمFatemeh Ahmadi نتیجش اینه:
بسیار خوبه و به خدا توکل کنید و در سایه رحمت خدا اون کار رو انجام بدید خدا به شما کمک میکنه. -
Fatemeh Ahmadi نتیجش اینه:
بسیار خوبه و به خدا توکل کنید و در سایه رحمت خدا اون کار رو انجام بدید خدا به شما کمک میکنه.نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
Fatemeh Ahmadi نتیجش اینه:
بسیار خوبه و به خدا توکل کنید و در سایه رحمت خدا اون کار رو انجام بدید خدا به شما کمک میکنه.دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@erfan-11 یعنی چی من درست متوجه نشدم