مشکلات
-
siamak slamtalab
این در صورتی هست که اون فرد فقط آرامش فاطمه براش مهم باشه و غیرتش رو بزار کناراین فرد بالاخره روی کره زمین هست دیگه
-
siamak slamtalab اصلا قضیه همینه کسی که ایشون رو دوست داشته یاشه به فکر این مسائل میفته!
وگرنه ازدواج با یه آدم بی غیرت که کل عمرشون رو به فنا میده...@erfan-11
این غیرت نیست آرامش فاطمه خانوم هست
-
این فرد بالاخره روی کره زمین هست دیگه
siamak slamtalab
اما پیدا کردنش خیلی سخته و ممکنه دیر بشه.... -
شما به این فکر کنید اگه این مسائل آشکار نشن و همچنین آدمایی مجازات نشن تعداد اینجور آدما بیشتر میشه و ...
@erfan-11
شما هم به این فکر کنید فاطمه خانوم رفتن و ماجرا رو گفتن برادراشون و پدرش از شدت عصبانیت اون فرد بی وجدان رو کشتن؟الان چی میشه.
-
نمیشه فرار کنی بری وشکایت کنی؟
دوستان نظر تون چیه -
siamak slamtalab
اما پیدا کردنش خیلی سخته و ممکنه دیر بشه....Maryam Nateqi ببخشید ولی همچنین آدمی پیدا نمیشه و خوش خیالی هست.
کسی که کس دیگه ای رو دوست داشته باشه هر کسی که بهش آسیب بزنه حساب اون نفر رو میرسه.این یعنی ایجاد آرامش نه اینکه... -
@danial-hosseiny اگر اون ترس مثل آرمیتایی که با داس کشته شد باشه چی هنوزم میگید بگم
Fatemeh Ahmadi
از من میپرسید اگه مثه رومینا شد چی...
منم یه سوالی دارم! چرا تاپیک زدین؟ تاپیک زدین که به این نتیجه برسید که هیچ راهی نیست و در برابر تمامی حرفا و راها مقاومت کنین و از همه شون بترسین؟ تاپیک زدین که ما چی بهتون بگیم که دلتون آروم بگیره...؟ -
نمیشه فرار کنی بری وشکایت کنی؟
دوستان نظر تون چیهشکایت کنه کلا نمیتونه در بین فک و فامیل سر بلند کنه همه میفهمند
-
سلام خوبید
اگر کسی توی گذشته مشکلی داشته تو آینده هم اون مشکل رو داشته باشه باید چکار کنه؟
من مشکلات زیادی داشتم الان دنبال راه حل براشون هستم میشه راهنمایی ام کنید
واقعا اذیت کننده هستندFatemeh Ahmadi اون خانم رومینا رو که میگید با یکی دیگه فرار کرده بودن پسره فیلم این خانم رو همه جا پخش کرده بوده و به پدرش فیلم فرستاده بود و کلی مسائلی دیگه که خیلی با شما متفاوته...
-
شکایت کنه کلا نمیتونه در بین فک و فامیل سر بلند کنه همه میفهمند
siamak slamtalab آخه چرا نتونه مگه تقصیر ایشونه
-
Maryam Nateqi ببخشید ولی همچنین آدمی پیدا نمیشه و خوش خیالی هست.
کسی که کس دیگه ای رو دوست داشته باشه هر کسی که بهش آسیب بزنه حساب اون نفر رو میرسه.این یعنی ایجاد آرامش نه اینکه...@erfan-11
بله درسته اما بازم ممکنه همچین فردی وجود داشته باشه نه الزاما به عنوان همسر میتونه یه خانم باشه -
شکایت کنه کلا نمیتونه در بین فک و فامیل سر بلند کنه همه میفهمند
siamak slamtalab
در هر صورت که همه میفهمن چه فرقی میکنه -
siamak slamtalab
در هر صورت که همه میفهمن چه فرقی میکنهاگه ایشون به دور از خانواده برای مثال در یه شهر یا خارج کشور ازدواج کنن آخه کسی نمیفهمه که.
البته اونموقع باید بیخیال خانوادشون بشن.
-
اینقد بحث ازدواج و نکنید
اونو خدا خودش رقم میزنه ب بهترین شکل مطمئنم
این جوری ی استرس ب استرساش اضافه میکنید
فاطمه فعلا باید حالش بهتر بشه ک بتونه تصمیمای بهتری بگیره -
اگه ایشون به دور از خانواده برای مثال در یه شهر یا خارج کشور ازدواج کنن آخه کسی نمیفهمه که.
siamak slamtalab خیالات نکن برادر من
اگه خارج رفتن به این آسونیا بود هممون الان خارج بودیم -
siamak slamtalab خیالات نکن برادر من
اگه خارج رفتن به این آسونیا بود هممون الان خارج بودیم@erfan-11
تنها مسئله اش پول هست که اونم بهتر است از رفتن آبرو هست.
-
اگه ایشون به دور از خانواده برای مثال در یه شهر یا خارج کشور ازدواج کنن آخه کسی نمیفهمه که.
siamak slamtalab
آخه چرا فکر میکنین خوانواده شون میزارن با فردی ازدواج کنه خارج کشور برن احتمالش خیلی کمه خیلی با توجه به تعصب شون که حتی اجازه نمیدن بیرون تنهایی برن
حتی اینکه ممکنه اولین خواستگاری که براشون اومد رو خانواده پسندید واجبار کردن اونوقت چی -
@erfan-11
تنها مسئله اش پول هست که اونم بهتر است از رفتن آبرو هست.
siamak slamtalab اصلا میلیاردر هم باشن نمیشه مطمئن باشید.
-
siamak slamtalab
آخه چرا فکر میکنین خوانواده شون میزارن با فردی ازدواج کنه خارج کشور برن احتمالش خیلی کمه خیلی با توجه به تعصب شون که حتی اجازه نمیدن بیرون تنهایی برن
حتی اینکه ممکنه اولین خواستگاری که براشون اومد رو خانواده پسندید واجبار کردن اونوقت چیدست خودشون هست خانواده هرچقدر هم اصرار کنه که نمیتونه فرد رو پیش یکی دیگه بفرسته الان قدیم نیست که فرد رو چشم بسته به یکی بدن و بره