کتابهای تست دهم!
-
سلام آلاییای گل گلاب
حال دلتون ناب
من امسال دهمم (رشته ریاضی). خب از اونجایی که تاپیک های زیادی در رابطه با کتابای تستی دهم وجود داره ، دوستان هم لطف کردن و راهنمایی کردن ؛ ولی خب نظرات و سلایق متنوع و متفاوت هست و من اینجا سرگردانم و موندم بینشون و نمیدونم کدومارو انتخاب کنم برا رشته ریاضی🥺🥺🥺
و اینم بگم ک هیچ و هیچگونه آشنایی با منابع موجود،(،خیلی سبز،نشر الگو،مبتکران ونمیدونم میکرو و سیرتا پیاز و فلان و بمان و چیچیو میچیو) ندارم
️
اگه شما عزیزای دل لطف کنین و بهم بگین در هر زمینه درسی کدومو انتخاب کنم خیلی خیلی ممنونتون میشم 🥺🥺(و اینارم ب فرضیاتتون اضافه کنید ک مثلا من اصن نمیدونم تست چیه و اصن جز باقالیام و خیلی تو مخم و اصن نمیدونم درس خوندن چیه؛ و به قول آقای یاری جز مزار شریفیام
. و به راهنمایی شما خیلی نیازمندم)
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا
@تجربیا
@همیار
@اپ-کاتالیزورهای-آلاء -
سلام آلاییای گل گلاب
حال دلتون ناب
من امسال دهمم (رشته ریاضی). خب از اونجایی که تاپیک های زیادی در رابطه با کتابای تستی دهم وجود داره ، دوستان هم لطف کردن و راهنمایی کردن ؛ ولی خب نظرات و سلایق متنوع و متفاوت هست و من اینجا سرگردانم و موندم بینشون و نمیدونم کدومارو انتخاب کنم برا رشته ریاضی🥺🥺🥺
و اینم بگم ک هیچ و هیچگونه آشنایی با منابع موجود،(،خیلی سبز،نشر الگو،مبتکران ونمیدونم میکرو و سیرتا پیاز و فلان و بمان و چیچیو میچیو) ندارم
️
اگه شما عزیزای دل لطف کنین و بهم بگین در هر زمینه درسی کدومو انتخاب کنم خیلی خیلی ممنونتون میشم 🥺🥺(و اینارم ب فرضیاتتون اضافه کنید ک مثلا من اصن نمیدونم تست چیه و اصن جز باقالیام و خیلی تو مخم و اصن نمیدونم درس خوندن چیه؛ و به قول آقای یاری جز مزار شریفیام
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
@همیار
@اپ-کاتالیزورهای-آلاء -
برای ریاضی به نظر من است خیلی سبز
برای شیمی اگه قبلاً خوب خوندی ( پایت قوی ع ) خیلی سبز در غیر این صورت مبتکران
برای فیزیک کتاب پایه خیلی سبز یا نردبان خیلی سبز ( سطح نردبان یکم بالا تر از کتاب ع ولی خوبه)
برای هندسه خیلی سبز
برای عموم ها هم من خودم داغون هستم پس نظر نمیدم -
سلام آلاییای گل گلاب
حال دلتون ناب
️
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
@همیار
@اپ-کاتالیزورهای-آلاء@یاسمن-کیانی یه نظری دارم اینه که هرکسی با یه کتابی ارتباط میگیره دقیقا مث دبیر
به نظرم من یه کاری کن
یکم ممکنه وقتت رو بگیره ها اما خب به نظرم ارزششو داره
برو تو یه یه کتاب فروشی بگو هرچی کتاب کمک درسی از ریاضی داری بهم بده
مثلا یه مبحث رو بلدی
مثلا مبحث الگوها و دنباله های عددی
برو تستای اون قسمت رو ببین، سطحشون رو متوجه میشی
طراحی کتابو ببین
ببین رنگشو اصن دوس داری
ولی حتما تست هاشو بررسی کن
اگه درسنامه هم میخوای بخونی حتما اون هم نگاه کن
واسه فیزیک و شیمی و... هم همینطور
ممکنه یکم اعصاب فروشنده خورد بشه اگه بی اعصاب باشه
ولی جدا از شوخی وظیفشه
اره دیگه خلاصه چند سال میخوای با این کتابا با همدیگه باشین
ایشالا که جواب بده واست
موفق باشی -
برای فیزیک دهم و یازدهم از تدریس استاد یاری تو سایت استفاده کنید همراهش هم کتاب میکرو پایه رو داشته باشید. خودم خیلی این کتاب رو دوس دارم اونم به خاطر تیپ بندی تستاس
برای ریاضی از تدریس استاد لکستانی تا جایی که تو سایت هست استفاده کنید
و اینکه یادتون نره ، تو انتخاب منبع ، مهمترین فاکتور ارتباط گرفتن خود شما با کتابه
برای کتب تستی هم خودم نظری ندارم. ولی رتبه 1 ریاضی امسال (محمد پیام تائبی) تو پیج اینستاش کتب تستیی که خودش کار کرده ( که خیییییلی زیاده) رو بررسی کرده برای هر درس و نظرشو گفته
برای هندسه فکر کنم به دردتون بخوره
-
سلام دوست عزیز. اگر قوانین رو خونده باشید اونجا گفتیم تاپیک تکراری نزنید ولی شما زدید!
و اما در مورد انتخاب منبع، اگر همچنان بعد از خوندن تاپیکهای مشابه جواب سوالتون رو پیدا نکردید یعنی اینکه وقتشه برید کتابهایی که فکر میکنید مناسبتون هستند رو بصورت تورق سریع یه بررسیای بکنید و ببینید با کدومشون راحتتر هستید و کدومشون بیشتر بهتون کمک میکنه.
مثال میزنم؛ شما هنوز نمیدونید برای فیزیک از چه کتابی استفاده کنید، میرید چند تا کتاب که فکر میکنید براتون مناسبه انتخاب میکنید، اون فصلی که بلد هستید رو میارید و به حالت مقایسهای بررسی میکنید که با ادبیات و فرمت کدوم کتاب راحتترید و کدومشون آموزش بهتری بهتون میده. در این صورت شما کتاب مناسبِ خودتون رو پیدا کردید. -
سلام دوست عزیز. اگر قوانین رو خونده باشید اونجا گفتیم تاپیک تکراری نزنید ولی شما زدید!
و اما در مورد انتخاب منبع، اگر همچنان بعد از خوندن تاپیکهای مشابه جواب سوالتون رو پیدا نکردید یعنی اینکه وقتشه برید کتابهایی که فکر میکنید مناسبتون هستند رو بصورت تورق سریع یه بررسیای بکنید و ببینید با کدومشون راحتتر هستید و کدومشون بیشتر بهتون کمک میکنه.
مثال میزنم؛ شما هنوز نمیدونید برای فیزیک از چه کتابی استفاده کنید، میرید چند تا کتاب که فکر میکنید براتون مناسبه انتخاب میکنید، اون فصلی که بلد هستید رو میارید و به حالت مقایسهای بررسی میکنید که با ادبیات و فرمت کدوم کتاب راحتترید و کدومشون آموزش بهتری بهتون میده. در این صورت شما کتاب مناسبِ خودتون رو پیدا کردید. -
سلام وقت بخیر، خسته نباشید ان شاءالله. کدوم کتاب های کمک درسی برای دروس اختصاصی پایه ی دهم تجربی مناسب هستند ؟
-
سلام وقت بخیر، خسته نباشید ان شاءالله. کدوم کتاب های کمک درسی برای دروس اختصاصی پایه ی دهم تجربی مناسب هستند ؟
علی عیوضی
سلام
زیست خیلی سبز
شیمی مبتکران
فیزیک میکرو یا خیلی سبز
ریاضی مهروماه -
برای فارسی دهم تجربی کدوم کتاب کمک درسی مناسب است ؟
-
علی عیوضی
خیلی سبز دهم اما اگه جامع خواستید موضوعی نشر الگو -
این پست پاک شده!