رسم توابع گویا
-
سلام سلام
یه سوال واسم پیش اومد الان داشتم یکم تحقیق میکردم
تو راه ابریشم رشته ریاضی فرسنگ اول استاد برای رسم توابع گویا گفتن :
- ریشه مخرج = مجانب قائم
- ریشه صورت = مجانب افقی
- DET بین اعداد صورت و مخرج اگر + شد : تابع صعوی و اگر - شد تابع نزولی
من یکم تو مرحله 2 موندم. این حرف استاد غلطه.
شما اگر بری تو سایت MATHWAY.COM (سایت معتبره) یه تابع گویا ساده بزنی میفهمی چرامثلا اینجا :

خود تابع :

مجانب ها :

مجانب قائم : 2- ////////// مجانب افقی = 2/3چون شما اگر خودتونم فکر کنین، اگر حد تابع به سمت ریشه مخرج رو بگیریم که اینجا با هوپیتال (مشتق) حساب میشه ، مجانب افقی رو بت میده که تابع هیچ وقت بش نمیرسه ولی اگر این کاری که استاد ثابتی گفته رو بکنی اصن یه چیز دیگه میشه. که حالا بعدشم یه دت میزنی میزنی و نزولی یا صعوی بودن تابع به دست میاد
الان سوال من اینه. استاد قطعا خودش اینقدر سواد داره که رسم این توابع رو بدونه و مسلما بلده. ولی چرا اینجوری به ما گفته؟ مثلا برای رسم سریع تر و رسیدن به جواب تو زمان کمتر هست؟
دانش-آموزان-آلاء راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی همیار راهنما-ریاضی
-
سلام دوست عزیز استاد گفت مجانب xمیشه ریشه مخرج و نسبت ضریب xصورت بهx مخرج میشه مجانب y و در هر تابع پروانه ای (هموگرافیک )امتحان کنی درسته و برای صعودی یا نزولی بودن دترمینان بزن به شرطی که xها زیر هم و اعداد هم زیر هم باشن تو صورت و مخرج
-
سلام دوست عزیز استاد گفت مجانب xمیشه ریشه مخرج و نسبت ضریب xصورت بهx مخرج میشه مجانب y و در هر تابع پروانه ای (هموگرافیک )امتحان کنی درسته و برای صعودی یا نزولی بودن دترمینان بزن به شرطی که xها زیر هم و اعداد هم زیر هم باشن تو صورت و مخرج
Arman Ghardashkhani در رسم توابع گویا گفته است:
اوه. راس میگی. من کلا یادم رفته بود داشتم شر و ور میبافتم. الان که یادم اومد دیدم استاد ثابتی هم همینو گفته
ممنون
-
Arman Ghardashkhani در رسم توابع گویا گفته است:
اوه. راس میگی. من کلا یادم رفته بود داشتم شر و ور میبافتم. الان که یادم اومد دیدم استاد ثابتی هم همینو گفته
ممنون
-
سلام det چیه