موازنه
-
siamak slamtalab در موازنه گفته است:

درستش که درسته
ولی چجوره؟ من روش حل رو میخوام. جواب نهایی برام مهم نیست
-

درستش که درسته
amirmohammad shakeri در موازنه گفته است:

درستش که درسته
الان هم این موازنه درسته
-
برا منم درسته یا من چشام دودود میزنه :|؟
-
-

درستش که درسته
از عنصر NaoH شروع میکنیم که عنصر Na هم عنصر آغازگر هست به همین ترتیب با توجه به پخش بودن و نبودن عناصر بعدی و ... اعداد کسری هم بدست میاد که در آخر با ضرب کردن در مضرب مناسبش این مضارب به وجود میاد.
دیگه بیشتر از این نمیتونم توضیح بدم واله نهایت توانم اینه چون زیاد در توضیح دادن ماهر نیست ولی اگه بازم موازنه داشتین در خدمتم.
-
از عنصر NaoH شروع میکنیم که عنصر Na هم عنصر آغازگر هست به همین ترتیب با توجه به پخش بودن و نبودن عناصر بعدی و ... اعداد کسری هم بدست میاد که در آخر با ضرب کردن در مضرب مناسبش این مضارب به وجود میاد.
دیگه بیشتر از این نمیتونم توضیح بدم واله نهایت توانم اینه چون زیاد در توضیح دادن ماهر نیست ولی اگه بازم موازنه داشتین در خدمتم.
اخه مشکل اینه من اول تا موازنه NaOH , NaF , H2O میرم ولی بعدش میمونم
میتونین ترتیب رو توضیح بدین؟
-
اخه مشکل اینه من اول تا موازنه NaOH , NaF , H2O میرم ولی بعدش میمونم
میتونین ترتیب رو توضیح بدین؟
مراحل نداره که سختیش اینکه بتونین ترکیب آغازگر و به از اون عنصر آغاز گر رو پیدا کنین.
-

-
@amir-bernousi
نمیشه که لطفا خودتون هم مقایسه کنید چون هر دو موازنه درسته عزیزان لطفا بررسی کنید که مشکل کجاست که مضراب متفاوت هست؟
-
@amir-bernousi
نمیشه که لطفا خودتون هم مقایسه کنید چون هر دو موازنه درسته عزیزان لطفا بررسی کنید که مشکل کجاست که مضراب متفاوت هست؟
siamak slamtalab
حداقل 12 بار بررسی کردم به نتیجه ای نرسیدم :| -
siamak slamtalab
حداقل 12 بار بررسی کردم به نتیجه ای نرسیدم :|@amir-bernousi
به نظرشما هم هر دو درسته؟
-
@amir-bernousi
siamak slamtalab اره :| ولی با عقل جور در نمیاد
-
@amir-bernousi
siamak slamtalab خیلی سوال سختیه منم مث شما حل کردم اما با هر دو روش جور در میاد
-
siamak slamtalab خیلی سوال سختیه منم مث شما حل کردم اما با هر دو روش جور در میاد
آخه سوال اینجاست که هر دو درسته.
و این نمیشه که.من اولین بارم هست همچین موازنه ای رو انجام میدم
-
توی نت هم زدم بازم 2تا موازنه شده اورده بود
-
توی نت هم زدم بازم 2تا موازنه شده اورده بود
@amir-bernousi
الان فرض کنید این در کنکور بیاد و سوال ضرایب این معادله باشه. حالا جواب چیست؟
-
این موازنه چون خیلی شلوغه بخاطر همین باید یکم خلاقیت به خرج داد و آزمونوخطا کرد ظاهرا
مثلا از عنصر H شروع کرد چون هر طرف فقط یکی هس و شانسی یه عدد بزاریم مثل 3 و بعد بخاطر اون هردوتا ترکیب ک Na دارن ضریب 6 میگیرن بعد O هارو مقایسه میکنیم و در آخر F ها
چون باید با شانس و آزمون خطا کار کرد یخورده کارمون طول میکشه اما باید یه راه منطقی و سریع داشته باشه چون با شانس ک نمیشه کارو پیش برد! -
@amir-bernousi
الان فرض کنید این در کنکور بیاد و سوال ضرایب این معادله باشه. حالا جواب چیست؟
siamak slamtalab انگاری تنها راه آزمونوخطا هس ک واقعا وقتگیر هس و اصلا نمیشه اونجا همچین کاری کرد
-
siamak slamtalab انگاری تنها راه آزمونوخطا هس ک واقعا وقتگیر هس و اصلا نمیشه اونجا همچین کاری کرد
الان فرض کنید این در کنکور بیاد و برای مثال سوال ضرایب این معادله باشه. حالا جواب چیست؟ باید کدوم ضرایب رو جاگذاری کرد.
-
با عدد اکسایشم نمیشه درست حسابی درش اورد :|