راهنمایی
-
سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه
من دو سال ریاضی رو با یکی از دبیرای فوق العاده شهرمون مطالعه میکنم و پیشرفت تحصیلی زیادی هم طی این دوران داشتم ولی الان که راه ابریشم رو تهیه کردم دیگه میخوام نرم کلاسشون
خانوادم که میگن برو بدون اون از پس ریاضی برنمیای ولی اخه با توجه به خصوصیات های اخلاقی استاد ریاضیم(خیلی دانش اموز رو تحت فشار میزارن) باید وقت زیادی رو صرف اون کلاس بکنم که باعث کند شدن روند اموزشم تو راه ابریشم میشه
شما جای من بودید چیکار میکردید؟
دانش-آموزان-آلاء -
من دو سال ریاضی رو با یکی از دبیرای فوق العاده شهرمون مطالعه میکنم و پیشرفت تحصیلی زیادی هم طی این دوران داشتم ولی الان که راه ابریشم رو تهیه کردم دیگه میخوام نرم کلاسشون
خانوادم که میگن برو بدون اون از پس ریاضی برنمیای ولی اخه با توجه به خصوصیات های اخلاقی استاد ریاضیم(خیلی دانش اموز رو تحت فشار میزارن) باید وقت زیادی رو صرف اون کلاس بکنم که باعث کند شدن روند اموزشم تو راه ابریشم میشه
دانش-آموزان-آلاءsamaneh aghazadeh سلام
نمونه تدریس های اساتیدو میدیم،اگه باهاشون اوکی بودم و خوب تفهیم میشد برام،قطعا تغییر میدادم استادمو(میومدم همین آلا)چون اصلا درست نیست وابسته به یک معلم به خصوص بشیم،بعدا به شدت ره مشکل میخوریم،اون استاد تا کی میتونه همراه باشه؟دانشگاه هم اساتید تغییر میکنن و مجبور به وفق وادن خودمون با هر استادی هستیم -
samaneh aghazadeh سلام
نمونه تدریس های اساتیدو میدیم،اگه باهاشون اوکی بودم و خوب تفهیم میشد برام،قطعا تغییر میدادم استادمو(میومدم همین آلا)چون اصلا درست نیست وابسته به یک معلم به خصوص بشیم،بعدا به شدت ره مشکل میخوریم،اون استاد تا کی میتونه همراه باشه؟دانشگاه هم اساتید تغییر میکنن و مجبور به وفق وادن خودمون با هر استادی هستیمnazanin karima
مرسی عزیزم
اره خودمم دیگه تصمیم رو گرفتم
مرسی از جوابت -
دانش-آموزان-آلاءsamaneh aghazadeh سلام بنظرم کلاس استادتم برو چوون با اون اوکی شدیی راه ابریشمم نگا کن ولی زیاد روو راه ابریشم تمرکز کن و اگه نکته جدیدیی گفت استادتم ب جزووه راه ابریشم اضافه کن ولی فقط راه ابریشم کافیه و زمان خیلی کمی برای استادت بزار فقط اگه نکته ایی گفت بنوویس
-
samaneh aghazadeh سلام بنظرم کلاس استادتم برو چوون با اون اوکی شدیی راه ابریشمم نگا کن ولی زیاد روو راه ابریشم تمرکز کن و اگه نکته جدیدیی گفت استادتم ب جزووه راه ابریشم اضافه کن ولی فقط راه ابریشم کافیه و زمان خیلی کمی برای استادت بزار فقط اگه نکته ایی گفت بنوویس
moohamad bahrami
سلام والا تصمیم گرفتم دیگه کلاسش نرم
خیلی استاد خوبیه ولی چطور بگم
خیلی داد میزنه
بچه هارو خورد میکنه
یکم باعث اعصاب خوردی میشه
از طرفی هم مشکلات نت دامن گیر هممون هست یهو میبینید اسکای روم قطع میشه من اون جلسه رو از دست میدم
بخاطر این مشکلات ترجیح دادم دیگه کلاسش نرم
و مرسی بابت نظر -
nazanin karima
مرسی عزیزم
اره خودمم دیگه تصمیم رو گرفتم
مرسی از جوابتsamaneh aghazadeh خواهش میکنم گل