کمککک!!
-
سلام روزتون بخیر و حالتون خوش باشه !
دوستان من کنکوری ۱۴۰۱ هستم و بشدت علاقه مند به دبیری دانشگاه فرهنگیان هستم ، سال دهم که تا اسفند ماه مدرسه میرفتیم خوب میخوندم و توی آزمونهای گزینه دو شرکت میکردم و درصدام نسبتا خوب بود ، وقتی کرونا اومد و مدارس مجازی شدن(توی مدرسه تیزهوشان شهرمون هستم) دیگه نخوندم و کاملا درس رو ول کردم ، سال یازدهم هم که رفتیم توی آزمونهای گزینه ۲ ثبت نام کردم و مشاور گرفتم ولی جناب مشاور با روشهای غلطش من رو کلی عقب انداخت و باعث شد که سال یازدهم رو با تقلبی و این چیزا رد کنم و هیچ آزمونی رو توی گزینه ۲ نتونم بدم و این روی روحیه ام خیلی تاثیر گذار بود و تا الان که تابستون سال دوازدهم هستم نتونستم خودم رو جمع و جور کنم لازم به ذکره من از اول ابتدایی دانش اموز بسیار زرنگی بودم و همیشه اول کلاس به خاطر همین این تنبلی ها روی روحیه و انگیزه ام خیلی تاثیر گذاشته لطفا کمکم کنید -
دوستان من کنکوری ۱۴۰۱ هستم و بشدت علاقه مند به دبیری دانشگاه فرهنگیان هستم ، سال دهم که تا اسفند ماه مدرسه میرفتیم خوب میخوندم و توی آزمونهای گزینه دو شرکت میکردم و درصدام نسبتا خوب بود ، وقتی کرونا اومد و مدارس مجازی شدن(توی مدرسه تیزهوشان شهرمون هستم) دیگه نخوندم و کاملا درس رو ول کردم ، سال یازدهم هم که رفتیم توی آزمونهای گزینه ۲ ثبت نام کردم و مشاور گرفتم ولی جناب مشاور با روشهای غلطش من رو کلی عقب انداخت و باعث شد که سال یازدهم رو با تقلبی و این چیزا رد کنم و هیچ آزمونی رو توی گزینه ۲ نتونم بدم و این روی روحیه ام خیلی تاثیر گذار بود و تا الان که تابستون سال دوازدهم هستم نتونستم خودم رو جمع و جور کنم لازم به ذکره من از اول ابتدایی دانش اموز بسیار زرنگی بودم و همیشه اول کلاس به خاطر همین این تنبلی ها روی روحیه و انگیزه ام خیلی تاثیر گذاشته لطفا کمکم کنید -
دوستان من کنکوری ۱۴۰۱ هستم و بشدت علاقه مند به دبیری دانشگاه فرهنگیان هستم ، سال دهم که تا اسفند ماه مدرسه میرفتیم خوب میخوندم و توی آزمونهای گزینه دو شرکت میکردم و درصدام نسبتا خوب بود ، وقتی کرونا اومد و مدارس مجازی شدن(توی مدرسه تیزهوشان شهرمون هستم) دیگه نخوندم و کاملا درس رو ول کردم ، سال یازدهم هم که رفتیم توی آزمونهای گزینه ۲ ثبت نام کردم و مشاور گرفتم ولی جناب مشاور با روشهای غلطش من رو کلی عقب انداخت و باعث شد که سال یازدهم رو با تقلبی و این چیزا رد کنم و هیچ آزمونی رو توی گزینه ۲ نتونم بدم و این روی روحیه ام خیلی تاثیر گذار بود و تا الان که تابستون سال دوازدهم هستم نتونستم خودم رو جمع و جور کنم لازم به ذکره من از اول ابتدایی دانش اموز بسیار زرنگی بودم و همیشه اول کلاس به خاطر همین این تنبلی ها روی روحیه و انگیزه ام خیلی تاثیر گذاشته لطفا کمکم کنیدسید حسین قربانی 1 سلام.شروع کن
-
سید حسین قربانی 1 سلام.شروع کن
nazanin karima مشکل اینه که نمیتونم تداوم داشته باشم ، چند روز میخونم بعد دوباره ول میکنم
-
nazanin karima مشکل اینه که نمیتونم تداوم داشته باشم ، چند روز میخونم بعد دوباره ول میکنم
سید حسین قربانی 1 خب اینکه منم اینجوریم،همه اول راه اینجورین،مهم اینکه همین ذره ذره هارو کم کم زیاد کنی،و خسته و ناامید نشی...
-
تدریس مجازی باعث شد خیلی از دانش اموزان مثل شما اسیب ببین راستش تنها چیزی که می تونم بهتون بگم اینه که زود تر خودتون رو جمع و جور کنید شما که دانش اموز زرنگی هستید باید اینقدر انعطاف پذیر باشید که زودتر خودتون رو با شرایط منطبق کنید
-
دوستان من کنکوری ۱۴۰۱ هستم و بشدت علاقه مند به دبیری دانشگاه فرهنگیان هستم ، سال دهم که تا اسفند ماه مدرسه میرفتیم خوب میخوندم و توی آزمونهای گزینه دو شرکت میکردم و درصدام نسبتا خوب بود ، وقتی کرونا اومد و مدارس مجازی شدن(توی مدرسه تیزهوشان شهرمون هستم) دیگه نخوندم و کاملا درس رو ول کردم ، سال یازدهم هم که رفتیم توی آزمونهای گزینه ۲ ثبت نام کردم و مشاور گرفتم ولی جناب مشاور با روشهای غلطش من رو کلی عقب انداخت و باعث شد که سال یازدهم رو با تقلبی و این چیزا رد کنم و هیچ آزمونی رو توی گزینه ۲ نتونم بدم و این روی روحیه ام خیلی تاثیر گذار بود و تا الان که تابستون سال دوازدهم هستم نتونستم خودم رو جمع و جور کنم لازم به ذکره من از اول ابتدایی دانش اموز بسیار زرنگی بودم و همیشه اول کلاس به خاطر همین این تنبلی ها روی روحیه و انگیزه ام خیلی تاثیر گذاشته لطفا کمکم کنیدسید حسین قربانی 1 در کمککک!! گفته است:
دوستان من کنکوری ۱۴۰۱ هستم و بشدت علاقه مند به دبیری دانشگاه فرهنگیان هستم ، سال دهم که تا اسفند ماه مدرسه میرفتیم خوب میخوندم و توی آزمونهای گزینه دو شرکت میکردم و درصدام نسبتا خوب بود ، وقتی کرونا اومد و مدارس مجازی شدن(توی مدرسه تیزهوشان شهرمون هستم) دیگه نخوندم و کاملا درس رو ول کردم ، سال یازدهم هم که رفتیم توی آزمونهای گزینه ۲ ثبت نام کردم و مشاور گرفتم ولی جناب مشاور با روشهای غلطش من رو کلی عقب انداخت و باعث شد که سال یازدهم رو با تقلبی و این چیزا رد کنم و هیچ آزمونی رو توی گزینه ۲ نتونم بدم و این روی روحیه ام خیلی تاثیر گذار بود و تا الان که تابستون سال دوازدهم هستم نتونستم خودم رو جمع و جور کنم لازم به ذکره من از اول ابتدایی دانش اموز بسیار زرنگی بودم و همیشه اول کلاس به خاطر همین این تنبلی ها روی روحیه و انگیزه ام خیلی تاثیر گذاشته لطفا کمکم کنیدنکته اول بالا بودن نمرات در درس صرفا به تنهایی عامل موفقیت نمیشه
نکته دوم عقب بودن شما دلیلی بر عقب موندنتون نیست
بهتره هرچه زودتر شروع کنین چون هر دقیقه یه کنکوری میشه یه تست و هر تست میتونه شمارو شهر به شهر جابه جا کنه -
دوستان من کنکوری ۱۴۰۱ هستم و بشدت علاقه مند به دبیری دانشگاه فرهنگیان هستم ، سال دهم که تا اسفند ماه مدرسه میرفتیم خوب میخوندم و توی آزمونهای گزینه دو شرکت میکردم و درصدام نسبتا خوب بود ، وقتی کرونا اومد و مدارس مجازی شدن(توی مدرسه تیزهوشان شهرمون هستم) دیگه نخوندم و کاملا درس رو ول کردم ، سال یازدهم هم که رفتیم توی آزمونهای گزینه ۲ ثبت نام کردم و مشاور گرفتم ولی جناب مشاور با روشهای غلطش من رو کلی عقب انداخت و باعث شد که سال یازدهم رو با تقلبی و این چیزا رد کنم و هیچ آزمونی رو توی گزینه ۲ نتونم بدم و این روی روحیه ام خیلی تاثیر گذار بود و تا الان که تابستون سال دوازدهم هستم نتونستم خودم رو جمع و جور کنم لازم به ذکره من از اول ابتدایی دانش اموز بسیار زرنگی بودم و همیشه اول کلاس به خاطر همین این تنبلی ها روی روحیه و انگیزه ام خیلی تاثیر گذاشته لطفا کمکم کنیدسید حسین قربانی 1 عزیزجان خودت رو نباز الان یه موسسه هست که با هزینه کمتر آزمون های با کیفیت میگیره حتمی بگرد دنبالش رتبه 1 1400 هم همین جا آزمون میداده حتما شرکت کن
-
سید حسین قربانی 1 در کمککک!! گفته است:
دوستان من کنکوری ۱۴۰۱ هستم و بشدت علاقه مند به دبیری دانشگاه فرهنگیان هستم ، سال دهم که تا اسفند ماه مدرسه میرفتیم خوب میخوندم و توی آزمونهای گزینه دو شرکت میکردم و درصدام نسبتا خوب بود ، وقتی کرونا اومد و مدارس مجازی شدن(توی مدرسه تیزهوشان شهرمون هستم) دیگه نخوندم و کاملا درس رو ول کردم ، سال یازدهم هم که رفتیم توی آزمونهای گزینه ۲ ثبت نام کردم و مشاور گرفتم ولی جناب مشاور با روشهای غلطش من رو کلی عقب انداخت و باعث شد که سال یازدهم رو با تقلبی و این چیزا رد کنم و هیچ آزمونی رو توی گزینه ۲ نتونم بدم و این روی روحیه ام خیلی تاثیر گذار بود و تا الان که تابستون سال دوازدهم هستم نتونستم خودم رو جمع و جور کنم لازم به ذکره من از اول ابتدایی دانش اموز بسیار زرنگی بودم و همیشه اول کلاس به خاطر همین این تنبلی ها روی روحیه و انگیزه ام خیلی تاثیر گذاشته لطفا کمکم کنیدنکته اول بالا بودن نمرات در درس صرفا به تنهایی عامل موفقیت نمیشه
نکته دوم عقب بودن شما دلیلی بر عقب موندنتون نیست
بهتره هرچه زودتر شروع کنین چون هر دقیقه یه کنکوری میشه یه تست و هر تست میتونه شمارو شهر به شهر جابه جا کنهSherly V و نکته سوم همه اینا صحیح هستند ولی در کنار اینا آرامش خودتو حفظ کن براتون آرزوی موفقیت میکنم کنار خانواده شاد و تندرست باشید