7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
ارادی یا غیر ارادی بودن ماهیچه مری
-
Dr.Aryan سلام ماهيچه ابتداي مري از سلول هاي مخطط ساخته شده كه كارششون ارادي ولي در بيشتر مواقع غيرارادي عمل ميكنن(ولي دربعضي مواقع ما به مقدار كمي ميتونيم كنترلش كنيم مثلا زمان استفراغ تا يه حدي ميتونيم بسته نگهش داريم)ولي كتاب گفته كه اين ماهيچه ارادي پس ماام بايد بگيم ارادي
-
Dr.Aryan خب بله اسفكنتر ابتداي مري در خيلي جاها غير ارادي عمل ميكنه ولي قيد حتما نميتونيد بياريد كه همه جا غير ارادي نه جاهايي هم داريم كه ارادي عمل ميكنه ولي بيشتر غيرارادي
اما كتاب به دليل اسكلتي بودن ماهيچه اسفكنتر اونو ارادي گرفته -
Dr.Aryan
خط اول نگاه كن حالا يكجا بنداره هاي ارادي نام برده كه بنداره ابتداي مري و مخرج گرفته كه الان حضور ذهن ندارم كدوم صفحه بوده ، آقاي موقاري توي جلسات خيلي روي اين موضوع تاكيد كردن كه بنداره اول مري و بندازه خارجي مخرج مخطط وارادين و كارديا پيلور ايلئوسكال وبنداره داخلي مخرج غيرارادي ان از ماهيچه صافن -
@roghayeh-eftekhari در گوارش ، گفتار ۱ گفته است:
Dr.Aryan
خط اول نگاه كن حالا يكجا بنداره هاي ارادي نام برده كه بنداره ابتداي مري و مخرج گرفته كه الان حضور ذهن ندارم كدوم صفحه بوده ، آقاي موقاري توي جلسات خيلي روي اين موضوع تاكيد كردن كه بنداره اول مري و بندازه خارجي مخرج مخطط وارادين و كارديا پيلور ايلئوسكال وبنداره داخلي مخرج غيرارادي ان از ماهيچه صافنشما کلمه ارادی میبینی اینجا؟
%(#ff0000)[ن اشتباه نکنید هر ماهیچه ای مخطط باشه الزاما ارادی نیست استثنا هم داره]
بنداره خارجی مخرج مخطط و ارادیه اما حلق و و ابتدای مری غیر ارادین
الان توی درسنامه ی کتاب کمک درسی خوندم ک حرکات کرمی حلق غذارو ب سمت مری هدایت میکنه ینی اینجا غیر ارادیه ک حرکات کرمی داره و ابتدای مری و بنداره ابتدای مرسی برخلاف بقیه قسمت های مری مخطط هستن و بنداره ابتدای مری غیرارادی شل میشه و غیر ارادی هم بولد کرده بود.
پس نتیجه میگیریم:
%(#0bb870)[حلق ابتدای مری و بنداره ابتدای مری ماهیچه مخطط دارن و غیر ارادی هستن]
اینو دیگ مطمئن شدم خودم -
Dr.Aryan عزيز منم نگفتم اينجا گفته كه گفتم يجا گفته كه حضورذهن ندارم كجا
كليپ هاي استادم نگاه كنيدميبينيدحتي تو اون تايپكم بحث كرديم خانم غيبي حرف من رو تاييد كردن هرجور صلاحه فقط گفتم تو كنكور اشتباه نزنيد حالا هرجور خودتون دوست داريد(بارها ديدم توي كتاباي كمك درسي اشتباه و برخلاف كتاب نوشتن)
دوست داشتين بخونيد بعد اين بحث تكراري ادامه اش نديم چون همه اينا يبار ديگه بوده لطفا اون تايپك بخونيد
-
@roghayeh-eftekhari بله منم دلیلی نمیبینم بحث تکراریو ادامه بدیم ب جز اینکه ب ی نتیجه ای برسیم و تو کنکور اشتباه نزنیم
من خودم ب این نتیجه رسیده بودم ک غیر ارادیه و الانم توی خیلی سبز دیدم و مطمئن شدم خانم غیبی هم اخر صحبتشون گفتن ک مث نفس کشیدن غیر ارادیه و بهش فک نمیکنیم
z Gheibi حالا باز خودشون رو منشن میکنم بنظر شما توی کنکور غیر ارادی بگیریم یا ارادی؟ اخه خیلی سبز هم گفته بود غیر ارادی -
سلام دوست عزیز.
ماهیچه های اسکلتی و مخطط ما خودشان ۲ دسته می شن:
می تونن ارادی منقبض شن مثل ماهیچه دست
می تونن غیرارادی منقبض شن. باز هم مثل ماهیچه دست در موقع انعکاس یا همون بنداره ابتدای مری.
موفق باشید -
-
Yegane Dehqan خواهش میکنم