IMG_۲۰۲۴۱۰۳۱_۱۵۵۰۲۰.jpg
سلام وقت بخیر
این قسمت که جلوی پاسخ انتگرالا اضافه کردم درست نیست ؟
بعد مشکلی ندارع که انتگرال اولی مشتق پشت پرانتزش ضریب ۴ رو نداره؟
باتوجه به :
u'×u^n dx
@فارغ-التحصیلان-آلاء
ari_14 Akito و....
@دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی ( البته نمیدونم ریاضی یک شما چطوره ولی تگ میکنم )
من فردا امتحان حسابان دارم از 2 فصل اول ..بلد نیستم چطوری حسابانو بخونم ..نشستم دارم فیلم های استاد صادق ثباتی رو میبینم ولی حس میکنم ناکافیه به نظرتون بعد از اتمام ویدیو ها برم جزوه دبیر خودمون و استاد ثباتی رو بخونم برم تستت های خیلی سبز رو بزنم یا بعد از فیلم ها برم مستقیم سر تستا؟یا روش بهتری دارید بهم بگید وای هرچه سریع تر بهتر 8 صبحح امتحانمه
تابع
-
سلام دوستان عزیز لطفا این سوال رو تشریحی حل کنید ، ممنون
نمودار تابع y=ax²+(a-3)x از ناحیه سوم عبور نمی کند. حدود a کدام است؟ -
Mikaeil Mazrai
سلام دوست من
راه حل من اینه امیدوارم درست باشه
سوالی بود در خدمتم
-
miss. Mir1381 سلام ممنون، من پاسخش رو دیدم نوشته بود اون ریشه دیگه باید بزرگتر مساوی صفر باشه خب مگه میشه مساوی صفر هم باشه؟
خود a=0هم قبول کرده بود چون که میشه ی خط و از ناحیه سوم نمیگذره.
من این هاشو متوجه نمیشم، کدام درسته به نظر شما؟ -
Mikaeil Mazrai
سلام
اره دقیقا باید مثبت باشه و یا صفر بشه چون فقط در این دو صورت از ناحیه سوم نمیگذره
اما اینکه چجوری ریشه دوم میتونه صفر باشه:
ببین در کل ما اینجا اگر ریشه مضاعف بسازیم از ناحیه اول و دوم میگذره
(ریشه مضاعف یعنی یه ریشه دوبار تکرار شده مثل x² که دوبار ریشه صفر شمرده میشه ، چرا چون خاصیت توان دو اینه که دوتا ریشه داشته باشه اگر یه ریشه داشته باشه یعنی یا ضریب ایکس دو صفر بوده که یه خط ساده بده یا ریشه مضاعف بوده که در این صورت ریشه اش دوبار تکرار میشه) یا به عبارتی دلتاش صفر باشه
حالا تو این سوال اگر ریشه اول و دوم رو برابر قرار بدی (هر دو برابر صفر ) a=3 در میادمن این دو حالتو یادم رفته لحاظ کنم ://
دو طرف بازه بستست یعنی a=0,a=3 هم درسته -
miss. Mir1381 ممنون، ببخشید میشه بگید چرا عکس سوال میزاری Erorمیده؟ من دوتا سوال مشکل دارم
اصلا نمیزاره عکس بفرستم