نظر سنجی: تدریس کدام دبیر ادبیات آلا را انتخاب کنم؟
-
استاد تاجیک
-
کتب استاد سبطی از نشر دریافت به خصوص کتاب تناسب مفهومیشون
خیلی نتایج خوبی داشتن هر سال (و امسال)
-
سلام من ادبیاتم متوسطه و نمیتونم تو ازمونا درصدای بالا بزنم
کلاس کدوم استاد رو پیشنهاد میدید؟
دانش-آموزان-آلاء
دوازدهمNrjs D سلام
تعریف استاد حسین خانی رو شنیدم .
و اینکه من یه قسمت پیله ایون رو دیدم که خیلی خوب بود . -
راه-ابریشمی-ها-ادبیات سلام فرسنگ ها شروع شده؟
روند تدریس اقای حسین خانی چجوریه توی راه ابریشم؟؟ میشه یکم توضیح بدید.. راضی هستید؟؟
بنظرتون تدریسشون میتونه به من کمک کنه به درصدای بالا برسم؟ -
راه-ابریشمی-ها-ادبیات سلام فرسنگ ها شروع شده؟
روند تدریس اقای حسین خانی چجوریه توی راه ابریشم؟؟ میشه یکم توضیح بدید.. راضی هستید؟؟
بنظرتون تدریسشون میتونه به من کمک کنه به درصدای بالا برسم؟Nrjs D سلامی دوباره
نخیر فرسنگ های دروس عمومی هنوز نیومده و از مهر میاد .ببینید آلاء همه اساتیدش عالی هستن و میشه با راه ابریشم به درصدای بالا رسید .
فقط تلاش شما مهم هست
وگرنه استاد حسین خانی هم مثل بقیه اساتید عالی هستن .راستی نکته مهمی اینجا هست که شما باید بتونید با استاد ارتباط برقرار کنید که این خیلی مهمه .
نمونه تدریس ایشون رو ببینید و بعد تصمیم بگیرید .
موفق باشی -
سلام من ادبیاتم متوسطه و نمیتونم تو ازمونا درصدای بالا بزنم
کلاس کدوم استاد رو پیشنهاد میدید؟
دانش-آموزان-آلاء
دوازدهم -
بچها ادبیاتم صفره صفره چه استادی رو پیشنهاد میکنید و چه کتابی رو معرفی میکنید که با اون قوی شم
-
Samaneh Yousefi
سلام وقت بخیر
https://alaatv.com/set/982
دوره صفر تاصد استاد حسین خانیو کارگاه نکته و تست ایشون
https://alaatv.com/set/984ولی زیاد روی درسنامه نمونید، همراهش حتما تست هم باشه و به مرور درسنامه رو کمتر کنید و برای تست وقت بزارید
برای کتاب،کتاب های موضوعی هفت خان یا نشرالگو خوب هستن
بهتره خودتون نمونه هارو مقایسه کنید و تصمیم بگیرید -
هر تاپیکی زدید بچه ها روهم منشن کنید،کمکتون می کنند
دانش-آموزان-آلاء -
بچها ادبیاتم صفره صفره چه استادی رو پیشنهاد میکنید و چه کتابی رو معرفی میکنید که با اون قوی شم
Samaneh Yousefi درباره کتاب من اینو به شما بگم که اگر سطحتون ضعیفه ( مثل خودم ! ) ، بین کتاب های مبحثی الگو و هفت خان ، کتاب هفت خان بهتره ، طوری که من اوّل کتابای الگو رو گرفتم ، اما الان هفت خان گرفتم
دلیلش هم این بود که پاسخنامه الگو خیلی خلاصه هست و همه ابیات رو چه از نظر آرایه و چه قرابت بررسی نکرده
البته دستور زبانش تا جایی که دیدم بهتر بوداما پاسخنامه هفت خان همه ابیات رو بررسی کرده که یه وقت ابهامی به وجود نیاد یا اینکه کمتر بوجود بیاد
درباره لغت و املا و تاریخ ادبیات هم به نظر من کتاب هفت خان خیلی خوب و کامله ، برای این سه مبحث همین کتاب کافیه ، هم از نظر پوشش مطالب و هم تعداد تست ها !
کتاب تناسب مفهومی آقای سبطی هم که دیگه هر کسی میخواد از پایه ادبیات رو خوب یاد بگیره ، باید بخونه ! -
Samaneh Yousefi استاد حسین خانی هم دوره صفر تا صد دارن
حتماً این دوره رو ببینید و استفاده کنید (اگر با استاد ارتباط گرفتید)
خیلی عالی هست -
Samaneh Yousefi سلام استاد حسین خانی خیلی خوبه .
هم میتونی صفر تا صد ها رو ببینی
هم میتونی راه ابریشم ادبیات رو بخری که خیلی کمکت میکنه . -
Samaneh Yousefi
درود
من برای کلاس ، استاد خودمو پیشنهاد میکنم که از هر لحاظ همه چی تموم هستن
نمونه تدریسشون در آپارات هست https://www.aparat.com/v/oGPAI/جلسه_یکم_ادبیات_استاد_سمندر_ویژه_کنکور_1400
به نظرم اگه سبک درسیشونو بپسندید و با ایشون پیش برید ، حتما تحول بزرگی در ادبیاتتون رخ میده (چقد تعریف کردم) البته که تست هم حتما باید بزنید و استاد خالی فایده نداره
برای کتاب هم به نظرم کتاب های خیلی سبز و نشر دریافت ، کتاب های بهتری نسبت به بقیه باشن
. -
چطوری درصد خودمو بالا ببرم