میکرو زیست11
-
سلام
میخواستم نظرتون رو راجب به زیست میکرو یازدهم بدونم کسی ازش نتیجه گرفته؟؟یا به نظرتون خیلی سبز بهتره؟؟ سطحم متوسطه این کتاب خوبه برام؟ چون من زیست دهم هم میکرو داشتم یخورده تغییرات توش لحاظ نشدع بود ، میخواستم به طور کلی ببینم برای منبع اول آموزشی خوبه یا نه؟ -
-
سلام
میخواستم نظرتون رو راجب به زیست میکرو یازدهم بدونم کسی ازش نتیجه گرفته؟؟یا به نظرتون خیلی سبز بهتره؟؟ سطحم متوسطه این کتاب خوبه برام؟ چون من زیست دهم هم میکرو داشتم یخورده تغییرات توش لحاظ نشدع بود ، میخواستم به طور کلی ببینم برای منبع اول آموزشی خوبه یا نه؟M S 4 من برای زیست از میکرو استفاده نکردم ولی خیلی سبز رو دارم هم از نظر درسنامه هم تست راضیم.
-
سلام
میخواستم نظرتون رو راجب به زیست میکرو یازدهم بدونم کسی ازش نتیجه گرفته؟؟یا به نظرتون خیلی سبز بهتره؟؟ سطحم متوسطه این کتاب خوبه برام؟ چون من زیست دهم هم میکرو داشتم یخورده تغییرات توش لحاظ نشدع بود ، میخواستم به طور کلی ببینم برای منبع اول آموزشی خوبه یا نه؟M S 4 از نظر درسنامه بیشتر بستگی به خود آدم داره که بتونه باهاش ارتباط برقرار کنه. خیلی سبز یه مقدار نرم ترو خودمونی تر نوشته ولی میکرو جدی تره. من خودم به شخصه خیلی سبز دارم و خیلی راضیم.
در مورد تستم خیلی سبز تستاش یه مقداری سطح ساده تری داره و برا آموزش بهتره ولی میکرو تستای قوی تری داره و برا تقویت خوبه
بازم میگم همه این کتابا خوبن و مهمترین چیز اینه که باهاش راحت باشی ولی به نظر من خیلی سبزو بگیر، درسنامشو بخون، تستاشو بزن بعدا برو سراغ تستای میکرو. حالا یا از یکی قرض بگیر یا تستاشو دانلود کن یا هرچی -
M S 4 از نظر درسنامه بیشتر بستگی به خود آدم داره که بتونه باهاش ارتباط برقرار کنه. خیلی سبز یه مقدار نرم ترو خودمونی تر نوشته ولی میکرو جدی تره. من خودم به شخصه خیلی سبز دارم و خیلی راضیم.
در مورد تستم خیلی سبز تستاش یه مقداری سطح ساده تری داره و برا آموزش بهتره ولی میکرو تستای قوی تری داره و برا تقویت خوبه
بازم میگم همه این کتابا خوبن و مهمترین چیز اینه که باهاش راحت باشی ولی به نظر من خیلی سبزو بگیر، درسنامشو بخون، تستاشو بزن بعدا برو سراغ تستای میکرو. حالا یا از یکی قرض بگیر یا تستاشو دانلود کن یا هرچیSadra Shahidi شنیدم تستای خیلی سبز خیلی آبکیه و در حد کنکور نیست
-
Sadra Shahidi شنیدم تستای خیلی سبز خیلی آبکیه و در حد کنکور نیست
M S 4 تستای کتاب جامعش اصلا اینطوری نیست
برای درسنامه به نظرم بهتره از همین فیلمای آقای موقاری و کتاب درسی استفاده کنین و از یه کتابی تست بزنین
-
M S 4 تستای کتاب جامعش اصلا اینطوری نیست
برای درسنامه به نظرم بهتره از همین فیلمای آقای موقاری و کتاب درسی استفاده کنین و از یه کتابی تست بزنین
@amir-bernousi جامعش نه منظورم تک پایه هاش بود
-
البته شما یازدهمین فرق داره، بازم به نظرم سعی کنین هم هزینه اضافی نکنین و همین کتاب درسی کافیه و اونجاهایی که مشکل دارین فیلمای آقای موقاری رو استفاده کنین
تست هم اگه خواستین بزنین از آزمونای آزمایشی استفاده کنین
مثلا گزینه 2 تستای نسبا متوسطی داره، بعدش قلمچی که تستای سنگین تری داره به نسبت
-
سلام
میخواستم نظرتون رو راجب به زیست میکرو یازدهم بدونم کسی ازش نتیجه گرفته؟؟یا به نظرتون خیلی سبز بهتره؟؟ سطحم متوسطه این کتاب خوبه برام؟ چون من زیست دهم هم میکرو داشتم یخورده تغییرات توش لحاظ نشدع بود ، میخواستم به طور کلی ببینم برای منبع اول آموزشی خوبه یا نه؟M S 4
میکرو معمولا نکات عجیب غریبی میگه که فایده ای نداره
بین بچهای ما یه اصطلاحی رایج بود . نکته چرت میدیدن میگفتن از این نکات میکرویی
و اینکه معمولا تغییرات کتاب درسی رو اعمال نمیکنه -
Sadra Shahidi شنیدم تستای خیلی سبز خیلی آبکیه و در حد کنکور نیست
M S 4 آره تستاش سادس و بیشتر جنبه آموزشی داره. البته کتاب عادیش. نردبام و جامعش نه
البته به نظر من درسنامه مهم تره. تستو از اینور اونورم میشه گیر آورد