نحوه خواندن فیزیک
-
سلام من چند سالی از درس دور بودم حالا که میخوام فیزیک بخونم در برخورد اول با سوال گیج میشم که باید چیکار کنم و همین باعث میشه ناامید شم میخواستم کتاب تست با سطح سوالات سخت بخرم که از دوستانم گفتن مشکل رو حل نمیکنه
لطفا اگه شما روشی دارین که میتونه کمک کنه بگین
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
-
سلام من چند سالی از درس دور بودم حالا که میخوام فیزیک بخونم در برخورد اول با سوال گیج میشم که باید چیکار کنم و همین باعث میشه ناامید شم میخواستم کتاب تست با سطح سوالات سخت بخرم که از دوستانم گفتن مشکل رو حل نمیکنه
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاAmirAbbas Farahani سلام به نظرم يه دور اول كتاب رو مرور كنيد(ترجيحا با تدريس يك استاد) بعد بياييد سراغ تست
-
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاAmirAbbas Farahani سلام اول کتاب فیزیک توضیح داده چه طور فیزیک بخونیم ، میتونه براتون مفید باشه
-
سلام
برای فیزیک یازدهم و دهم (اگر وقت دارید یعنی کنکوری نیستید و دهمی یا یازدهمی هستید) از تدریس های استاد یاری استفاده کنید برای دهم و یازدهم
کنارشم کتاب میکروپایه رو بزنید. چون تیپ بندی کرده تستارو خیلی کتاب دلنشینیه برای من وقتی میخوام تست فیزیک بزنم -
سلام
برای فیزیک یازدهم و دهم (اگر وقت دارید یعنی کنکوری نیستید و دهمی یا یازدهمی هستید) از تدریس های استاد یاری استفاده کنید برای دهم و یازدهم
کنارشم کتاب میکروپایه رو بزنید. چون تیپ بندی کرده تستارو خیلی کتاب دلنشینیه برای من وقتی میخوام تست فیزیک بزنمamirmohammad shakeri در نحوه خواندن فیزیک گفته است:
سلام
کنارشم کتاب میکروپایه رو بزنید. چون تیپ بندی کرده تستارو خیلی کتاب دلنشینیه برای من وقتی میخوام تست فیزیک بزنمو در ضمن ، در مرحله اموزش کتاب سخت به هیچ دردتون نمیخوره. شما باید تو مرحله اموزش کتاب سطح متوسط یا اسون بگیری
پیشنهادمیکنم تحلیل کتب درسی پیمان تائبی (1 ریاضی 1400 با درصد 80 ریاضیات) رو توی پیج خودش ببینید. تقریبا هرچی کتب تو بازار هستو زده
-
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاAmirAbbas Farahani از کتاب تستای آسون شروع کن و سریع برو جلو تاکید میکنم سریع باشی از تعداد غلط هات انرژی بگیر و سعی کن کمترشون کنی. بعد برو سراغ کتاب های سخت تر - یادت باشه فیزیک درسیه که اول باید یادش بگیری بعدش باید تاجای ممکن تست بزنی تا یادگیریت کامل بشه
به امید موفقیتت رفیق -
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاAmirAbbas Farahani از تدریس استاد یاری یا طلوعی استفاده کنید و سوالات رو خودتون حل کنید از یه کتاب تست عادی مثل خیلی سبز شروع کنید