یک تجربه یک راه حل
-
سلام دوستان خداقوت
یه سوال فنی؟
من بین همه ی درسا با یه درس اونم فیزیک مشکل دارم
حاضرم سه ساعت شیمی بخونم ولی یه ساعت فیزیک نهبرای همین همش عقب میندازمش یا درست نمیخونمش....
کسایی ک قبلا از یه درسی خیلی بدتون میومده اما الان خیلی باهاش اوکی شدین و توی اون درس خیلی پیشرفت کردین...
لطفا تجربه تونو بگین مخصوصا توی فیزیکممنون
️
-
-
سلام دوستان خداقوت
یه سوال فنی؟
حاضرم سه ساعت شیمی بخونم ولی یه ساعت فیزیک نهبرای همین همش عقب میندازمش یا درست نمیخونمش....
کسایی ک قبلا از یه درسی خیلی بدتون میومده اما الان خیلی باهاش اوکی شدین و توی اون درس خیلی پیشرفت کردین...
️
egnrseiy y سلام من يه مدت با رياضي اين مشكل پيدا كردم يه هفته فشرده با يه استاد عالي خوندم يعني فكركنم روزي فقط چهار ساعت ميخوابيدم بقيش رياضي ميخوندم الان هم تو خوندن درس اولين كتابي كه برميدارم رياضي
به نظرم يه استاد عالي پيدا كنيد كه تدريسش رو ميفهميد كم كم نسبت به فيزيك نرم ميشيد
اميدوارم موفق باشيد -
سلام دوستان خداقوت
یه سوال فنی؟
️
egnrseiy y سلام
یه استاد خوب میتونه همه چیو تغییر بده
به نظرم فیلمای استاد یاری رو ببین میتونه خیلی کمک کننده باشه -
سلام دوستان خداقوت
یه سوال فنی؟
️
egnrseiy y سلام
منم دقیقا با فیزیک حال نمیکنم .🥲
هی میندازم عقبیعنی انگار این تابستون من اصلا فیزیک نخوندم . فیزیک میخونمااا ولی باعلاقه نه .
من قبلا خوره فیزیک داشتماصلا کتاب فیزیک ازم جدا نمیشد اما امسال اینجوری شدم .
و اینکه برای حل این مشکل میخوام استادم رو عوض کنم و پک آقای طلوعی رو بخرم .احتمالا شما هم با استاد ارتباط برقرار نمیکنی .
-
egnrseiy y سلام
منم دقیقا با فیزیک حال نمیکنم .🥲
هی میندازم عقبیعنی انگار این تابستون من اصلا فیزیک نخوندم . فیزیک میخونمااا ولی باعلاقه نه .
من قبلا خوره فیزیک داشتماصلا کتاب فیزیک ازم جدا نمیشد اما امسال اینجوری شدم .
و اینکه برای حل این مشکل میخوام استادم رو عوض کنم و پک آقای طلوعی رو بخرم .احتمالا شما هم با استاد ارتباط برقرار نمیکنی .
Yegane Dehqan اقای طلوعی محشرن تردید نکن حتما
-
Yegane Dehqan اقای طلوعی محشرن تردید نکن حتما
Mina Sadeghi وای دیگه واقعا مطمئن شدم 🥲
ممنون بابت راهنمایی -
Mina Sadeghi وای دیگه واقعا مطمئن شدم 🥲
ممنون بابت راهنمایی -
سلام دوستان خداقوت
یه سوال فنی؟
️
egnrseiy y سلام
اگه باعث عقب افتادن برنامه شما میشه اول از همه اونو انجام بدین چون اگه درسی رو که خوشتون نمیاد برای آخر بزارین دیگه اونو با هزار تا بهانه نمیخونین پس اول از همه بخونین که برنامه تون طبق روال جلو بره.
موفق باشید.
-
سلام
یکی از راهکارا اینه که شما شاید برنامه مطالعاتی فیزیکتون حجیمه مثلا قراره 2ساعت فیزیک بخونین، این دو ساعت رو پشت هم میخونین و همین باعث میشه که ذهنتون خسته بشه و تو برنامه های بعدی، فیزیک رو به عقب بندازین، میتونین خردش کنین و مثلا 2 تا یه ساعت یا حتی 4 تا نیم ساعت بخونینیکی دیگه از مشکلات اینه که شما زیادی به درسنامه و فیلم وابسته این و این باعث میشه ذهنتون خسته میشه، برای این مشکل بهتره به یه درسنامه نسبتا کامل کفایت کنین و بیشتر سمت تست زدن برین. تست زدن هذن آدمو فعال میکنه و باعث میشه مغز با اون مباحث درگیر بشه و کم کم از اون مبحث قلق گیری کنه
و شایدم منبعتون برای شما خوب نیست، مثلا شما ضعیف هستین و منبعی مثل الگو دارین. خب این باعث زده شدن شما از این درس میشه. فیلمای درسی هم میتونه کمکتون کنه که بهتر با این درس ارتباط بگیرین
-
سلام دوستان خداقوت
یه سوال فنی؟
️
egnrseiy y اووف دقیقا منم عین توام اصلا نمیتونم تستاشو حل کنم
فقط گلابی هارو میتونم