تازه نبودن زیست فرسنگ 6 فصل 5 دهم
-
سلام متاسفانه هنوز فصل 5 زیست دهم در فرسنگ 6 بروز نشده و مطالب پارسال هست از الا میخوام که لطفا بروز کنند چون تو برنامه مطالعاتی شون این فرسنگ آمده...
-
سلام متاسفانه هنوز فصل 5 زیست دهم در فرسنگ 6 بروز نشده و مطالب پارسال هست از الا میخوام که لطفا بروز کنند چون تو برنامه مطالعاتی شون این فرسنگ آمده...
علی قربان زاده
باید تگشون بکنی دوست عزیز تا پیام شمارو ببینند
Arshia Yazdian
@M-an
sohrab -
علی قربان زاده
باید تگشون بکنی دوست عزیز تا پیام شمارو ببینند
Arshia Yazdian
@M-an
sohrabHanane Kaaj ممنونم
-
سلام امیدوارم خسته نباشید متاسفانه هنوز جزوه فصل ۵ فرسنگ ششم به روز نشده و و همان مطالب سال گذشته است در صورتی که کتاب و های ما بخش بسیار زیادی از آن مطالب را ندارد لذا از شما خواهانم که هر چه سریعتر این بخش را مطابق کتب کنکوری ۱۴۰۱ به روز بگردانید خیلی متشکر است از زحمات شما
-
سلام امیدوارم خسته نباشید متاسفانه هنوز جزوه فصل ۵ فرسنگ ششم به روز نشده و و همان مطالب سال گذشته است در صورتی که کتاب و های ما بخش بسیار زیادی از آن مطالب را ندارد لذا از شما خواهانم که هر چه سریعتر این بخش را مطابق کتب کنکوری ۱۴۰۱ به روز بگردانید خیلی متشکر است از زحمات شما
علی قربان زاده سلام
با برنامه پیش برید .
چون مطالب و جزوات با برنامه به روز میشن .در ضمن باید دانش آموز و مدیر ابریشم و ... رو باید تگ کنید تا پیامتون رو ببینن .
-
سلام ببخشید متاسفانه هنوز جزوه های این مباحث بروز نشده مثلا مواد الکترولیت از کتاب حذف شده ولی تو جزوه هست تو فصل 5 هم که یه عالمه تغییرات داشتیم که تو جزوه اینا رو نداریم..... الا خودش گفت اینا رو بروز میکنه و جزوه منطبق بر کتاب رو بهمون میدن ولی الان چند روزه که من هی دارم میگم و کاری صورت نمیگیره از الا میخوام که این جزوه ها رو بروز کنه و اگه نمیتونه لا اقل فایل وُردش رو بزاره تا خودمون ادیت کنیم...
-
سلام ببخشید متاسفانه هنوز جزوه های این مباحث بروز نشده مثلا مواد الکترولیت از کتاب حذف شده ولی تو جزوه هست تو فصل 5 هم که یه عالمه تغییرات داشتیم که تو جزوه اینا رو نداریم..... الا خودش گفت اینا رو بروز میکنه و جزوه منطبق بر کتاب رو بهمون میدن ولی الان چند روزه که من هی دارم میگم و کاری صورت نمیگیره از الا میخوام که این جزوه ها رو بروز کنه و اگه نمیتونه لا اقل فایل وُردش رو بزاره تا خودمون ادیت کنیم...
علی قربان زاده سلام چندین بار تاپیک زدین خب ی بار کافیه
درضمن توی قسمت مشاوره قسمت جزوه هاش چند تا pdf با عنوان حذفیات جزوه شیمی فیزیک و زیست اورده شده از اونا استفاده کنید چیزایی ک حذف شده رو اونجا نوشته ک توی جزوه حذفش کنید -
علی قربان زاده درضمن احتمالا فصل 5 زیست بروز نشه و همینجوری باشه شاید چون تغییرات نداشته
باید گروه هارو منشن کنید
دانش-آموزان-آلاء
و همچنین مدیر رو
@M-an -
علی قربان زاده سلام
صبر کنید 🌷 چون که فیلم ها و جزوه ها با توجه به برنامه بروز میشن .الان زیست و ریاضی طبق برنامه تا فرسنگ ۲ بروز شدن .
-
علی قربان زاده سلام چندین بار تاپیک زدین خب ی بار کافیه
درضمن توی قسمت مشاوره قسمت جزوه هاش چند تا pdf با عنوان حذفیات جزوه شیمی فیزیک و زیست اورده شده از اونا استفاده کنید چیزایی ک حذف شده رو اونجا نوشته ک توی جزوه حذفش کنید@dr-aryan سلام چند بار این رو گذاشتم تا ببینند و اصلاح کنند واسه همین بود.... راستی ببخشید من بلد نیستم تگ کنم اگه لطف کنید یه توضیحی بدید ممنونم
-
@dr-aryan سلام چند بار این رو گذاشتم تا ببینند و اصلاح کنند واسه همین بود.... راستی ببخشید من بلد نیستم تگ کنم اگه لطف کنید یه توضیحی بدید ممنونم
علی قربان زاده سلام
@ رو بنویسید و اسم کسایی که میخواید تگ کنید میاد . -
@dr-aryan سلام چند بار این رو گذاشتم تا ببینند و اصلاح کنند واسه همین بود.... راستی ببخشید من بلد نیستم تگ کنم اگه لطف کنید یه توضیحی بدید ممنونم
علی قربان زاده در تازه نبودن زیست فرسنگ 6 فصل 5 دهم گفته است:
@ بزار بعد مثلا بنویس دانش ی لیست میاد ک یکیش نوشته دانش اموزان الا اونو کلیک کن روش
یا مثلا @ تجربیا باید @ و تجربیا بدون فاصله باشه تا ابی بشه و منشن انجام بشهی بار ک تاپیک بزنید و منشن کنید میبنن اگ خیلی مهم بود و بعد ی مدتی کسی ندید باز منشن کنید
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد