تست فیزیک آقای طلوعی
-
درود دوستان خسته نباشید ، برای تست های فیزیک آقای طلوعی،من رشتم تجربیه و یک سری مباحث حذف شده هست برامون مثل تخمین و ارقام با معنا و اصل ارشمیدس و این چیز ها معمولا جزو بیشتر بدانید هستن یا کلا حذف شدن ولی تست هاش هست،بنظر شما من این تست هارو ببینم یا ردشون کنم؟
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
ردشون کن چون حذف شدن و جزو حذفیات هستن ولی اگر وقت اضافه داری اگر یک نگاهی بندازی ضرر نمی کنی
-
ردشون کن چون حذف شدن و جزو حذفیات هستن ولی اگر وقت اضافه داری اگر یک نگاهی بندازی ضرر نمی کنی
arthur morgan ممنون
-
درود دوستان خسته نباشید ، برای تست های فیزیک آقای طلوعی،من رشتم تجربیه و یک سری مباحث حذف شده هست برامون مثل تخمین و ارقام با معنا و اصل ارشمیدس و این چیز ها معمولا جزو بیشتر بدانید هستن یا کلا حذف شدن ولی تست هاش هست،بنظر شما من این تست هارو ببینم یا ردشون کنم؟
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمسروین روزبیانی به نظرم بخون .
طراحه دیگه یوهو دیدی سوال داد .
️
-
از رشته ریاضی هم حذف شده.
نخون. -
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمسروین روزبیانی
حداقل یه نگاهی بنداز چون ممکنه طراحان این دفعه تو فیزیک تو حالت ریاضی امسال سوال بدن -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد