IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
گاماس گاماس با زیست دهم
-
سلام به همه آلایییییییییییییییییییییییییییییییییییییا
حالتون چطوره دلاورا ؟
این تاپیک رو زدم که با هم زیست دهم رو رفع اشکال بکنیم. بنده هم هر شب ساعت 23:00 هستم باهاتون. به عنوان یه رفیق هر سوالی داشتید بپرسین از زیر سنگ هم شده جوابش رو براتون گیر میارم.
ضمنا واژه گاماس گاماس هم با اجازه سلطان زیست استاد موقاری به کار میبریم
به امید خدا اگه استقبال زیاد بود گاماس گاماس با قیود زیست رو هم میگذارم تا با هم قید ها و قید های متمم و هر چی بود و نبود تیکه تیکه کنیم به خدا می سپارمتون یا علی مدد ... -
-
Reza Sharifi 1 بیاید نکات زیست بخش قلب رو بهم بگیم 🥲
نظرتون ؟
@دانش-آموزان-آلاء -
Yegane Dehqan امشب ساعت 11 هستم خدمت شما
بخش های زیر رو خوب مطالعه کنید :- رگ های متصل به قلب
- دریچه های قلبی
- ساختار بافت قلبی
به امید خدا 11 به بعد از گفتار 1 فصل 4 آغاز میکنیم با همدیگه و پرقدرت
-
رگ های متصل به قلب :
-
سیاهرگ های ششی - 4 عدد - متصل به بطن چپ - خون روشن - غلظت اکسیژن زیاد - غلظت CO2 کم
-
بزرگ سیاهرگ ها - 2 عدد - متصل به دهلیز راست - زیرین و زبرین - خون تیره - غلظت اکسیژن کم - غلظت CO2 زیاد
-
سیاهرگ کرونری - 1 عدد - متصل به دهلیز راست - خون تیره - غلظت اکسیژن کم - غلظت CO2 زیاد
4.سرخرگ ششی - 1 عدد - متصل به بطن راست - خون تیره - غلظت اکسیژن کم - غلظت CO2 زیاد
- سرخرگ آئورت - 1 عدد - متصل به بطن چپ - خون روشن - غلظت اکسیژن زیاد - غلظت CO2 کم
نکات مهم :
هیچ سرخرگی به دهلیز متصل نیست ...
هیچ سیاهرگی به بطن متصل نیست ...
همه سیاهرگ ها به دهلیز متصل هستند ...
همه سرخرگ ها به بطن متصل هستند ...
نکته مرگ : سرخرگ های کرونری به قلب متصل نیستند !
سرخرگ ششی در ابتدا روی آئورت و در محل قوس آئورتی زیر آن قرار می گیرد.
در محل قوس آئورتی 4 انشعاب مشاهده می شود (3 تا به سمت بالا و یکی آئورت نزولی یا همون ادامه خود آئورت!)
انشعابی از سرخرگ ششی در پشت بزرگ سیاهرگ زبرین قرار دارد ...
منفذ سیاهرگ کرونری از سایر منافذ دهلیز راست کوچک تر است ...
نکته مرگ : از به کار بردن جمع برای سیاهرگ کرونری بپرهیزید ! سیاهرگ های کرونری به شدت اشتباهه !!! ما فقط یه سیاهرگ کرونری داریم !!!
رگ های قلب از ناحیه بالایی آن به آن متصل شده اند میتونین بگین از قاعده قلب
رگ ها به نوک قلب اتصال ندارن ولی در اون ها رگ مشاهده میشه !!! رگ های کرونری که تغذیه اش میکنن !
منافذ سیاهرگ کرونری و بزرگ سیاهرگ های زیرین و زبرین در مجاورت دریچه سه لختی (سه لتی) قرار داره یعنی بزرگترین دریچه قلب
بطن ها محل آغاز گردش خون عمومی یا ششی هستن پس حواستون باشه نگین سرخرگ ها
-
-
اگه مورد دیگه ای مشکل داشتین بگین تا رفع اشکال کنیم فرداشب فعلا شب بخیر ...
-
Reza Sharifi 1 مگه نمیگیم از بالا به قلب متصل میشن رگ ها پس چطوری قاعده قلب؟
-
Reza Sharifi 1 سرخرگ ششی در زیر قوس آئورت دو شاخه شده . شاخه سمت راست از پشت آئورت و بزرگ سیاهرگ زبرین و
شاخه سمت چپ از روی آئورت می گذرد .میشه یکی بگه چطوری شاخه سمت چپ از روی ائورت میگذره ؟تو شکل ها نتونستم این رو واضح متوجه شم -
sara cherry سلام
قلب رو مثل یک هرم یا مخروط در نظر بگیرین
نوک قلب به سمت پایینه و قاعدش به سمت بالا یعنی جایی که رگ ها به قلب وصل شدن -
Mhdie Ft خیلی ممنون ازتون متوجه شدم
-
-
sara cherry دوست من قاعده قلب همون بالای قلب هست از عمد واژه قاعده رو به کار میبرم تا طراح نتونه غافلگیرتون کنه
موفق باشین -
بچه ها اگه موافق باشید برای هر فصل زیست یه گاماس بزنیم، اگه موافق هستین شماره سال - فصل - گفتار رو بزنید تا بررسی کنم
راستی فعلا فقط سال دهم و دو فصل اول یازدهم فعالیت داریم !