کم کاری تیرویید یا گواتر؟ مسئله این است
-
سلام بچه ها خسته نباشین برای غده تیرویید کم کاریش میتونه هم از خود غده باشه و یا میتونه در کمبود ید اتفاق بیفته من کاری با اولی ندارم ولی اگه مشکل کم کاری تیرویید از کمبود ید باشه فرد علاوه بر کم کاری میتونه دچار گواتر بشه؟
تجربیا
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
سلام بچه ها خسته نباشین برای غده تیرویید کم کاریش میتونه هم از خود غده باشه و یا میتونه در کمبود ید اتفاق بیفته من کاری با اولی ندارم ولی اگه مشکل کم کاری تیرویید از کمبود ید باشه فرد علاوه بر کم کاری میتونه دچار گواتر بشه؟
تجربیا
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمسالار باقری سلام معلمم می گفتن هر گونه بزرگ شدن تیروئید رو گواتر میگن
اگر ید کم باشه تیروئید بزرگ تر میشه تا همون مقدار کم رو بهتر جذب بکنه و به گواتر مبتلا میشه -
سلام بله امکان داره
-
تجربیا
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمسالار باقری سلام
کمبود ید قرار نیست همواره موجب گواتر بشه
بلکه وقتی دیگه این کمبود ید اینقد زیاد باشه که این افزایش حجم غده تیروئید کاملا مشهود باشه
فک کنم این موقع بهش میگن فرد دچار بیماری گواتر شده
وگرنه احتمالا کلا ما یه افزایش حجم جزئی تو غده تیروئید داریم،چون غالبا غذای کم ید و غیر دریایی میخوریم،همون یه مقدار افزایش حجم رو داره تیروئید،ولی دیگه نمیگیم که گواتر داریم

-
تجربیا
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمسالار باقری سلام مکنه که در اثر کمبود ید تیرویید افزایش حجم پیدا کنه و کمبود ید جبران بشه پس مشکل حل میشه ولی اگه این کمبود ادامه پیدا کنه و ید تامین نشه اینقر بزرگ میشه که منجر به گواتر میشه