سلام بچهها، من مرحله دو آزمون سنجش امسال رو حل کردم و چند تا سوال برام پیش اومده که توی یه تاپیک مطرح میکنم. خیلی زیاد ممنون میشم اگه جواب بدین 🐤
🔸سوال اول) این تیپ سوالات رو چطوری حل میکنین، من یک ساله راه تستی پیدا نمیکنم؟ آرایش الکترونی ۸ عنصر در دوره چهارم جدول به ۴s۲ ختم میشه
🔸سوال دومم) وقتی میگه مجموع n+l برای یه زیر لایه چنده دقیقا باید چیکار کنیم؟ من توی کتابکارا این روش که عکس گرفتم رو دیدم ولی سنجش میاد مقدار n رو با مقدار l (مثلا برای s=0) جمع میکنه
1685205965300-669530957.jpg
🔸سوال سومم) سوال ۸۳
1685206072145100990153.jpg
🔸سوال چهارمم) این کدوم واکنشو میگه؟ در واکنشی که مبنایی برای کاربرد شوینده و پاککننده هاست.
🔸سوال پنجمم) سوال ۱۱۵
1685206361760789702436.jpg
🔸سوال شیشمم) قسمت زیر حفرههای معده چیه؟ مگه ماهیچه مورب نیست؟
🔸 سوال هفتمم) این جمله چرا غلطه؟ برای افزایش فوتوالکترونها کافیه بسامد پرتوهای تابشی را افزایش دهیم
🔸سوال هشتمم) سوال ۷۰ جای به دست آوردن ارتفاع رو نفهمیدم
16852065849531241012905.jpg
سلام بچه های ماه الا 🥰
اینجا قراره کارنامه آزمون های آزمایشی تون رو چه خوب چه بد چه کنکوری چه غیر کنکوری چه قلم چی چه گاج چه سنجش چه گزینه دو چه گزینه سه چه گزینه چهار چه گزینه پنج چ......
اهم اهم 🙄
خلاصه که فرقی نداره کدوم آزمون و کدوم رشته و کدوم پایه ای
این تاپیک جدید نیست و هر ساله همچین تاپیکی وجود داشته
پس چه ضعیفی چه قوی بزار کارنامتو تا از درصدای همدیگه بپرسیم و به هم کمک کنین
هر کسی که پایه هست یه لایکی ، امتیاز مثبتی، اعلام حضوری، یه چیزی از خودش نشون بده ما بفهمیم علائم حیاطی (😐) داری
بی سواد هم خودتی
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو
@انسانیا
@تجربیا
@ریاضیا
بچه ها سلام؛
من آزمون نمیرم، اما سوالای قلمچی رو توی خونه همیشه خودم حل می کنم و درصد میگیرم. اما میخوام تراز قلمچی رو هم برای خودم محاسبه کنم که بتونم مقایسه و ارزیابی بهتری از خودم داشته باشم. راهی پیدا نکردم واسه این کار اما توی تاپیک " مقایسه تراز قلمچی و سنجش " یکی از بچه ها نوشته بود که برای اونایی که آزمون شرکت میکنن، قسمتی به اسم محاسبه تراز هست. میخواستم ببینم که این تنها راهه؟ اگه بله، کسی هست که لطف کنه و اطلاعات ورودش رو به من بده تا من بتونم ترازم رو محاسبه کنم؟ در ضمن دهم تجربی هستم.
خیلی ممنون
سلام دوستان
مدارک مورد نیاز برای ثبتنامِ آزمونای قلمچی رو میشه بگید؟
و یه جا دیدم نوشتن کپی کارنامه کنکور سال قبل(برای فارغ التحصیلان) و آخرین کارنامه تحصیلی برای دانشآموزای در حال تحصیل. منم هیچ کدوم از اینا رو ندارم😑میتونم ثبت نام کنم ؟ (فارغ التحصیلم)
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
حضوری یا غیر حضوری مسئله این است؟
-
سلام دوستان
من امسال می خوام یکی از آزمونای قلمچی یا گزینه دو رو شرکت کنم همون طور که میدونید آزمون آزمایشی یعنی سنجش در فضای تقریباً کنکوریه و با توجه به شیوع کرونا
شنیدم این آزمونا غیر حضوری شده که قطعا اون فضای کنکوری از بین میره. دوستانی که این دو آزمون رو میرن
بگن که آیا این آزمونا رو میشه حضوری هم داد یا اینکه
حتما غیر حضوریه؟ -
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mohammad Hossein Kazemi on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammad Hossein Kazemi در حضوری یا غیر حضوری مسئله این است؟ گفته است:
سلام دوستان
من امسال می خوام یکی از آزمونای قلمچی یا گزینه دو رو شرکت کنم همون طور که میدونید آزمون آزمایشی یعنی سنجش در فضای تقریباً کنکوریه و با توجه به شیوع کرونا
شنیدم این آزمونا غیر حضوری شده که قطعا اون فضای کنکوری از بین میره. دوستانی که این دو آزمون رو میرن
بگن که آیا این آزمونا رو میشه حضوری هم داد یا اینکه
حتما غیر حضوریه؟سلام
غیر حضوریه مگه اینکه همه واکسینه شن و کل کشور از بند کرونا ازاد شه
باید انلاین ازمون بدی -
Mohammad Hossein Kazemi دانش آموزان آلاء تجربیreplied to fateme.shafeie on آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fargol-sh
اخه من شنیده بودم پارسال قلمچی اختیاری بود برای امتحان حضوری یا غیر حضوری -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mohammad Hossein Kazemi on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammad Hossein Kazemi در حضوری یا غیر حضوری مسئله این است؟ گفته است:
@fargol-sh
اخه من شنیده بودم پارسال قلمچی اختیاری بود برای امتحان حضوری یا غیر حضوریاشتباه شنیدین چون من خودم پارسال قلم چی بودم
بود همچین چیزی که اختیاری باشه ولی فقط واسه ۳ تا ازمون اخر اونم تو شهر های وضعیت سفید
اینم از جریانی که شما شنیدین !! -
Mohammad Hossein Kazemi
میتونی صوب قبل آزمون بری دفترچه رو بگیری بیای خونه خودت شبیه سازی کنی
از ۷ تا ۹ دفترچه رو پخش میکنن -
Mohammad Hossein Kazemi
سلام من دیدم بعضیا میگن حضوری میرن ولی خب واس ما صد در صد غیر حضوریه
فکر کنم به شهر و وضعیت کرونا شهرتون ربط داشته باشه
ولی خب خودتون می تونید شرایط آزمون رو هم تو خونه درست کنید
حتی اگر خواستید از الان می تونید با ماسک اینا بشینید که عادت بکنید برای روز کنکور -
@zahra-hamrang ببخشید ازمون های گاج سطحش چطوره ؟،کلا اگر امکان داره ی کم درباره ازمون های گاج توضیح بدین
-
پس شهر به شهر فرق داره
ممنون از راهنمایی همه تون -
mostafa malekan ببینید آزمون هاش خوبه سطح سوالا و نوع سوالا معقول و استاندارده و یه زمون خوبی برا ارزیابی خودتون میتونید داشته باشید ولی مشکل اصلی اینجاست که چون گاج جمعیت کمی آزمون میدن تراز شما همیشه بالاست و اگه کمی زرنگ باشید خیلییییییییی راحت میتونید نفرات برتر حساب بشید و یه حس غرور کاذب بهتون میده پس اگه ثبتنام کردید اصلا تراز رو نبینید
ولی نوع سوالاش خوبه و مشابه کنکور فکر میکنم از قلمچی بهتره چون آنجا سوالای نامتعارف و گاهی حذف شده دیده میشه -
@zahra-hamrang اها؛ خیلی ممنون