منابع کنکور
-
سلام به همگی دوستان آلایی دوستان واقعا من سر در گمم راه ابریشمی هستم و نمیدونم از چه منابعی برای تست زنی استفاده کنم ممنون میشم راهنماییم کنید تجربیا راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی ریاضیا
-
سلام به همگی دوستان آلایی دوستان واقعا من سر در گمم راه ابریشمی هستم و نمیدونم از چه منابعی برای تست زنی استفاده کنم ممنون میشم راهنماییم کنید تجربیا راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی ریاضیا
alireza Dinarvand
سلام، راه ابریشمی هستی تست های مفهومی و جون دار به اندازه کافی هستش و تمام تست های کنکور های پیش هم پوشش میده و نیاز به منبع تست دیگه ای نداری جز راه ابریشم... اینقد هم تست های تسلط زیاده از هر مبحث ک واقعا وقتم دیگه اضافه نمیاری ک بخوای تست های دیگه ای رو بزنی... -
alireza Dinarvand
سلام، راه ابریشمی هستی تست های مفهومی و جون دار به اندازه کافی هستش و تمام تست های کنکور های پیش هم پوشش میده و نیاز به منبع تست دیگه ای نداری جز راه ابریشم... اینقد هم تست های تسلط زیاده از هر مبحث ک واقعا وقتم دیگه اضافه نمیاری ک بخوای تست های دیگه ای رو بزنی...Amirreza Vafaei Moghadam يعني اگر مباحث که استادا تدریس میکنن رو چندین بار به عنوان تست های جامع حل کنم کافیه و نیازی به هیچ منبعی نیست؟
-
alireza Dinarvand اگر میخوای به نتیجه خوبی برسی بنظر من، تست های تسلط، اون ستاره دار ها... و تست های مفهومیترش رو بار ها و بار ها مرور کن و برای خودت حلشون کن....
-
Amirreza Vafaei Moghadam يعني اگر مباحث که استادا تدریس میکنن رو چندین بار به عنوان تست های جامع حل کنم کافیه و نیازی به هیچ منبعی نیست؟
alireza Dinarvand ن نیاز نیست... سوالات آزمون ها رو هم ک بررسی میکنیم... پیش آزمون و پس ازمون قلمچی و گزینه 2... همه چی تکمیله... خیالت راحت... لازم نیست برای خرید کتاب و منبع اضافه هزینه ای کنی همه چیز بنظرم تکمیل تکمیله... از همین ها بیشترین استفاده رو سعی کن بکنی...
-
بچه ها کسی هست با کتاب آیکیو جامع زیست آشنایی داشته باشه؟
اگه میشه یکم توضیح بدین دربارش
مثلا تست هاش الکی سختن یا نه به خوبی سوالو سخت کردن
نکته مضخرف داره یا نداره(نکاتی که از کتاب نشه بکشی بیرون)
دانش-آموزان-آلاء -
بچه ها کسی هست با کتاب آیکیو جامع زیست آشنایی داشته باشه؟
اگه میشه یکم توضیح بدین دربارش
مثلا تست هاش الکی سختن یا نه به خوبی سوالو سخت کردن
نکته مضخرف داره یا نداره(نکاتی که از کتاب نشه بکشی بیرون)
دانش-آموزان-آلاءamir karami 0
سلام
کتاب آی کیو زیست من بارها و بارها از اساتید زیست شنیدم که تست هاش در سطح کنکور نیست و خیلی بالاتره در حد المپیاد هست بازم خودت صلاح میدونی:) -
M monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد