برنامه راه ابریشم
-
سلام خداقوت
میبخشید حقیقتا چند تا موضوع داره یکم منو اذیت میکنه میخوام ببینم تنها هستم یا شماهم به این مشکلات بر خوردید یا نه؟ -البته به قصد بی مهری کردن این حرفارو نمیزنم-
حقیقت امر یکم برنامه ای که تنظیم شده عجیبه
ما نهایتا اگر حساب کنیم از 26 تیرماه شروع کرده باشیم حدودا یک ماهه شروع کردیم به درس خوندن و تست زدن
مشکلی که من این وسط بهش بر خوردم مدت زمان جلسات تست اساتید محترمه
این تست ها خیلی خوب و کامل هستن ولی زمانی که براش در برنامه در نظر گرفتن خیلی کمه و از طرفی مشکل دیگه درمورد همین تست زدنا اینه ک ما یک حجم عظیم و بزرگی از اطلاعات رو در بخش درسنامه میخونیم و بعد بدونه دوره کردن میایم تست میزنیم!
اصا مگه چنین چیزی امکان پذیره؟!
شاید بگین با تست زدن دوره میشه
درسته این اتفاق میوفته ولی اگر بخوایم برای هر سوال که به مشکل میخوریم جزوه رو زیر و رو کنیم که کل وقتمون رو تلف شده!
مورد بعدی که هست من اصلا مشاورین محترم آلاء رو حاضر و ناظر به کار خودمون نمیبینم متاسفانه
به این جهت میگم که یا باید توی دایرکت اینستاگرام خارج از وقت مزاحم وقتشون بشیم که این خیلی وجهه مناسبی نداره و یا اینکه اینجا تاپیک بزنیم تا به سوالات در ویدیو هایی که ضبط میکنن پاسخ بدن
این شیوه دوم خیلی خوبه ها ولی وقتی که آخرین ویدیو مال همون روزای اول شروع کاروان راه ابریشمه نشون میده خیلی از سوالات بی پاسخ موندن
از روزی که ویدیو هفتم مشاوره منتشر شده حتی یک ویس انگیزشی برای ما ارائه نشده و تقاضا دارم نظری به حال ما کنید
احتراما ؛ از شما عزیزانی که تگ میکنم توقع دارم بنده رو راهنمایی بفرمایید تا مشکل حل بشه
sohrab
@M-an
Arshia Yazdian
باتشکر -
اره مشکل منم هست ، تست های بعضی از بخش ها به خصوص فشار فیزیک پر باره و اصلا تو یک ساعت نمیشه جمع کرد ، من برنامه رو تغییر دادم و کند تر دارم پیش میرم اما به نظرم خوب یاد میگیرم
-
سلام دوست عزیز.چند تا نکته بهت میگم که به نظرم کمکت می کنه:
1-اینکه الان مشاورین کاری نمی کنند و هیچ خبری نیست عادیه چون همه بچه های آلاء دارن برای سال تحصیلی آماده میشن و کلی خبر درباره راه ابریشم تو راهه.
2-دهم یکبار دیگه توی پاییز به طور کامل تکرار میشه پس نگران جاموندن نباش و فقط حواست رو بزار برای اینکه خوب مباحث رو یاد بگیری.
3-برای تست زنی هم بهتره قبلش یه خلاصه نویسی برای هر فرسنگ داشته باشی.خلاصه نویسی خودش باعث میشه مطالب یکبار توی ذهنت دوره بشه و زیاد هم وقت نمی گیره.
یا علی -
سلام دوست عزیز والا منم یه دو سه تا تاپیک راجب همین موضوعات زدم و اینا مشکلات خیلی از دوستانه ولی متاسفانه هیچ جوابی دریافت نکردیم !
-
سلام دوست عزیز والا منم یه دو سه تا تاپیک راجب همین موضوعات زدم و اینا مشکلات خیلی از دوستانه ولی متاسفانه هیچ جوابی دریافت نکردیم !
amirali salahshour
انشالله رفع رجوع میشه -
اره موافقم...برنامه خیلی برنامه بدیه معلومه کسی نوشته برنامه رو یه چهارتا آزمون با فیلم درس نخونده اصلا نمیدونسته چالش ها و مشکلاتش رو...
بحث مشاور که....والا هیچکی سوالی از ما جواب نداد حتی یه توضیح ندادن چطور باید دی وی دی دید...بنظرم با برنامه آلا بخونی ضرر میکنی برنامه خودتو داشته باش برنامشونو واقعا بده -
سلام خداقوت
میبخشید حقیقتا چند تا موضوع داره یکم منو اذیت میکنه میخوام ببینم تنها هستم یا شماهم به این مشکلات بر خوردید یا نه؟ -البته به قصد بی مهری کردن این حرفارو نمیزنم-
ما نهایتا اگر حساب کنیم از 26 تیرماه شروع کرده باشیم حدودا یک ماهه شروع کردیم به درس خوندن و تست زدن
این تست ها خیلی خوب و کامل هستن ولی زمانی که براش در برنامه در نظر گرفتن خیلی کمه و از طرفی مشکل دیگه درمورد همین تست زدنا اینه ک ما یک حجم عظیم و بزرگی از اطلاعات رو در بخش درسنامه میخونیم و بعد بدونه دوره کردن میایم تست میزنیم!
درسته این اتفاق میوفته ولی اگر بخوایم برای هر سوال که به مشکل میخوریم جزوه رو زیر و رو کنیم که کل وقتمون رو تلف شده!
مورد بعدی که هست من اصلا مشاورین محترم آلاء رو حاضر و ناظر به کار خودمون نمیبینم متاسفانه
به این جهت میگم که یا باید توی دایرکت اینستاگرام خارج از وقت مزاحم وقتشون بشیم که این خیلی وجهه مناسبی نداره و یا اینکه اینجا تاپیک بزنیم تا به سوالات در ویدیو هایی که ضبط میکنن پاسخ بدن
این شیوه دوم خیلی خوبه ها ولی وقتی که آخرین ویدیو مال همون روزای اول شروع کاروان راه ابریشمه نشون میده خیلی از سوالات بی پاسخ موندن
از روزی که ویدیو هفتم مشاوره منتشر شده حتی یک ویس انگیزشی برای ما ارائه نشده و تقاضا دارم نظری به حال ما کنید
احتراما ؛ از شما عزیزانی که تگ میکنم توقع دارم بنده رو راهنمایی بفرمایید تا مشکل حل بشه
sohrab
@M-an
Arshia Yazdian
باتشکر -
اره موافقم...برنامه خیلی برنامه بدیه معلومه کسی نوشته برنامه رو یه چهارتا آزمون با فیلم درس نخونده اصلا نمیدونسته چالش ها و مشکلاتش رو...
بحث مشاور که....والا هیچکی سوالی از ما جواب نداد حتی یه توضیح ندادن چطور باید دی وی دی دید...بنظرم با برنامه آلا بخونی ضرر میکنی برنامه خودتو داشته باش برنامشونو واقعا بدهAbol Yaren حالا انقدم بد نیست ولی یه سری راهنمایی ها باید بشه و فعالیت مشاوران بیشتر شه
لطفا پیگیری کنید
Arshia Yazdian
مدیر-محصول-ابریشم -
بحث مشاور که....والا هیچکی سوالی از ما جواب نداد حتی یه توضیح ندادن چطور باید دی وی دی دید...بنظرم با برنامه آلا بخونی ضرر میکنی برنامه خودتو داشته باش برنامشونو واقعا بدهAbol Yaren
حالا به اون بدی که شماهم میفرمایید نیست ولی خب قابل تامله -
سلام خداقوت
sohrab
@M-an
Arshia Yazdian
باتشکرشایان اسماعیلی تایمی که برای فیلمها گذاشتن زیاده
شما هر فیلمی که میبینی حداقل یک ربع اضافه میاری
خیلیا میگن نه
باشه
پنج دقیقه اضافه میارین دیگه حداقل
بعضی جلسات بیست دقیقه ای
شما اون فیلم رو توی یک ساعت هم ببینی میتونی یه مرور سریع بکنی
یه دور دیگه سوالا اون جلسه رو حل کنی
جمعه ها خیلی فرصت خوبیه که شما جزوه اون هفته رو یه مرور داشته باشی
و اما راجب تست ها
من خودم توی تایم تست فیلمش رو نمیبینم و فک نمیکنم بچه ها هم اینکارو کنن
من یک یا دو روز قبل از اینکه تایم تست زنی اون درس برسه جزوه اون فرسنگ رو یک مرور کامل میکنم ، تمام سوالات رو حل میکنم ولی بعدش بلافاصله نمیرم سراغ تست هاشا
روز بعد یا دوروز بعد که تایم اون درس هست تست هاشو میزنم مثلا کلا اون فرسنگ صد و پنجاه تا تست داره
میام توی یه تایم پنجاه تارو میزنم تایم بعدی اون درس دوباره پنجاه تا ... تا وقتی که تستای اون فرسنگ تموم بشه
ممکنه یکی دوتا یا حتی سه چهارتا تایم عقب بیافتی اما باید توی روز جمعه جبرانش کنی و اینکه بعد که تستا کامل تموم شد فیلمای تست ها رو با سرعت 2x میبینم که اگه نکته ای چیزی داره یادداشت کنم یا مثلا اگه راه حل بهتری بود یادداشت کنم
به نظرم فیلمهای تست رو اگه میخواین همش رو ببینین با سرعت بالا ببینین که وقت ازتون نگیره
امیدوارم که کمکتون کنه -
سلام خداقوت
sohrab
@M-an
Arshia Yazdian
باتشکرشایان اسماعیلی سلام فیملایی مثل فیزیک و شیمی رو میشه با سرعت 1.5 دید و خیلی وقتا حتی توی 50 مین تموم میشه ب جا 75 مین
خب این تایمایی ک زیاد میاد رو بزارید برا تست زدن
هر هفته یا هردوهفته ی بار هم میتونید ی روز خالی بزارید و مباحثی ک اون هفته خوندید رو مرور کنید -
بحث مشاور که....والا هیچکی سوالی از ما جواب نداد حتی یه توضیح ندادن چطور باید دی وی دی دید...بنظرم با برنامه آلا بخونی ضرر میکنی برنامه خودتو داشته باش برنامشونو واقعا بدهAbol Yaren خب شما یا با برنامه کار نکردی یا بلد نیستی باهاش کار کنی برنامه 10 ساعت نوشته شده ک تایم بیشتری برا هر کلیپ معمولا درنظر گرفته شده ک خیلی مناسبه
حالا برنامه اینقد خوبه شما اینجور میگین اگ برا هر فیلم همون 30 35 مین وقت میذاشتن چی میگفتید دیگ
بهرحال برنامه ب راحتی توی 5 6 ساعت تموم میشه و شما وقت اضافه هم میارید و این نشون دهنده توانایی کسیه ک این برنامه رو ریخته -
شایان اسماعیلی تایمی که برای فیلمها گذاشتن زیاده
شما هر فیلمی که میبینی حداقل یک ربع اضافه میاری
خیلیا میگن نه
باشه
پنج دقیقه اضافه میارین دیگه حداقل
بعضی جلسات بیست دقیقه ای
شما اون فیلم رو توی یک ساعت هم ببینی میتونی یه مرور سریع بکنی
یه دور دیگه سوالا اون جلسه رو حل کنی
جمعه ها خیلی فرصت خوبیه که شما جزوه اون هفته رو یه مرور داشته باشی
و اما راجب تست ها
من خودم توی تایم تست فیلمش رو نمیبینم و فک نمیکنم بچه ها هم اینکارو کنن
من یک یا دو روز قبل از اینکه تایم تست زنی اون درس برسه جزوه اون فرسنگ رو یک مرور کامل میکنم ، تمام سوالات رو حل میکنم ولی بعدش بلافاصله نمیرم سراغ تست هاشا
روز بعد یا دوروز بعد که تایم اون درس هست تست هاشو میزنم مثلا کلا اون فرسنگ صد و پنجاه تا تست داره
میام توی یه تایم پنجاه تارو میزنم تایم بعدی اون درس دوباره پنجاه تا ... تا وقتی که تستای اون فرسنگ تموم بشه
ممکنه یکی دوتا یا حتی سه چهارتا تایم عقب بیافتی اما باید توی روز جمعه جبرانش کنی و اینکه بعد که تستا کامل تموم شد فیلمای تست ها رو با سرعت 2x میبینم که اگه نکته ای چیزی داره یادداشت کنم یا مثلا اگه راه حل بهتری بود یادداشت کنم
به نظرم فیلمهای تست رو اگه میخواین همش رو ببینین با سرعت بالا ببینین که وقت ازتون نگیره
امیدوارم که کمکتون کنهAmin Ali Akbari
ممنون از راهنمایی شما
باید بگم بهتون من اصلا فیلم تست هارو نمیبینم و جواب تستامو با پاسخنامه که ارائه دادن تطبیق میدم و در صورت وجود غلط به فیلما مراجعه میکنم -
شایان اسماعیلی سلام فیملایی مثل فیزیک و شیمی رو میشه با سرعت 1.5 دید و خیلی وقتا حتی توی 50 مین تموم میشه ب جا 75 مین
خب این تایمایی ک زیاد میاد رو بزارید برا تست زدن
هر هفته یا هردوهفته ی بار هم میتونید ی روز خالی بزارید و مباحثی ک اون هفته خوندید رو مرور کنید@dr-aryan
سلام ممنون از راهنماییتون -
ممنونم از همه دوستانی که زمان گذاشتن و منو راهنمایی کردن
ادمین های محترم هم که بنده رو قابل ندونستن راهنمایی کنن
اجرکم عندالله -
Amin Ali Akbari
ممنون از راهنمایی شما
باید بگم بهتون من اصلا فیلم تست هارو نمیبینم و جواب تستامو با پاسخنامه که ارائه دادن تطبیق میدم و در صورت وجود غلط به فیلما مراجعه میکنمشایان اسماعیلی به نظرم فیلم تست ها رو ببینید بهتره .
چون نکات اصلی توی فیلم های تست گفته میشه .
مثلا درسی مثل زیست رو اگه فیلم تست هاشو ببینید روش هایی گفته میشه که میتونید سریعتر تست بزنید .حالا گفتم بگم این نکته رو شاید کمکتون کرد .
-
شایان اسماعیلی به نظرم فیلم تست ها رو ببینید بهتره .
چون نکات اصلی توی فیلم های تست گفته میشه .
مثلا درسی مثل زیست رو اگه فیلم تست هاشو ببینید روش هایی گفته میشه که میتونید سریعتر تست بزنید .حالا گفتم بگم این نکته رو شاید کمکتون کرد .
Yegane Dehqan
با تشکر از شما -
Amin Ali Akbari
ممنون از راهنمایی شما
باید بگم بهتون من اصلا فیلم تست هارو نمیبینم و جواب تستامو با پاسخنامه که ارائه دادن تطبیق میدم و در صورت وجود غلط به فیلما مراجعه میکنم -
amirali salahshour ممنونم خیلی کمک کننده بود
️
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد