تعویض آزمون آزمایشی
-
سلام وقتتون بخیر
من از اول تابستون آزمون های گاج ثبت نام کردم ولی الان پشیمون شدم اگه انصراف بدم هزینه آزمون رو بهمون برمیگردونن
ممنون میشم اگه کسی تجربه ای داره کمکم کنه -
سلام
اول اینکه ای کاش بچه ها رو هم تگ میکردید
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دوم اینکه من یکی از آزمون های دیگه رو که ثبت نام کرده بودم(گزینه)گمون کنم که امکان انصراف نداشت و یا اگر هم داشت یه مقداری از کل پول و برمیگردوندند
از گاج متاسفانه خبری ندارم -
سلام
اول اینکه ای کاش بچه ها رو هم تگ میکردید
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دوم اینکه من یکی از آزمون های دیگه رو که ثبت نام کرده بودم(گزینه)گمون کنم که امکان انصراف نداشت و یا اگر هم داشت یه مقداری از کل پول و برمیگردوندند
از گاج متاسفانه خبری ندارمAhmad Nezami ممنون
-
سلام وقتتون بخیر
من از اول تابستون آزمون های گاج ثبت نام کردم ولی الان پشیمون شدم اگه انصراف بدم هزینه آزمون رو بهمون برمیگردونن
ممنون میشم اگه کسی تجربه ای داره کمکم کنهreyhane nakhei میتونم دلیل انصرافتونو بدونم؟صرفا جهت اینکه خودم کاملا دودلم که آزمون مجازی شرکت کنم یا نه
-
reyhane nakhei میتونم دلیل انصرافتونو بدونم؟صرفا جهت اینکه خودم کاملا دودلم که آزمون مجازی شرکت کنم یا نه
Mahdis Jafary آزمون های گاج در دوران تابستون هز درسی 10 سواله تخصصی هاش و اینکه من خودم دوست دارم در سطح بیشتری سنجیده بشم و کارنامه های گاج هم خیلی خوب نیست یعنی نمیشه تحلیل کرد که کجا ضعف داری
-
سلام وقتتون بخیر
ممنون میشم اگه کسی تجربه ای داره کمکم کنهreyhane nakhei دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشمی-ها. . راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
همیار -
سلام وقتتون بخیر
ممنون میشم اگه کسی تجربه ای داره کمکم کنهreyhane nakhei لطفا راهنمایی کنید
-
سلام وقتتون بخیر
ممنون میشم اگه کسی تجربه ای داره کمکم کنهreyhane nakhei سلام
از طریق راه های ارتباطی موسسه گاج باهاشون ارتباط برقرار کنین و ازشون بپرسین
شماره تماس و ایمیل دارن
حتی دایرکت هم پاسخ میدن