ریاضی آقای ثابتی
-
سلام به بچه های راه ابریشمی
عزیزان یه سوال
بنظر شما تدریس آقای ثابتی تو راه ابریشم ضعیف نشده؟
حقیقتش من با صفر تا صد هاشون خیلی حال میکردم ولی الان که راه ابریشم رو خریدیم میبینم اصن خوب درس نمیدن و جزوشون خیلی ضعیفه
مثلا الان مبحث تابع رو از دهم که دارن درس میدن اومدن انقباض و انبساط و تابع های رادیکالی و براکتی که مال سال یازدهم و دوازدهم هست رو آوردن که آدم گیج میشه
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
دانش-آموزان-آلاء -
عزیزان یه سوال
حقیقتش من با صفر تا صد هاشون خیلی حال میکردم ولی الان که راه ابریشم رو خریدیم میبینم اصن خوب درس نمیدن و جزوشون خیلی ضعیفه
مثلا الان مبحث تابع رو از دهم که دارن درس میدن اومدن انقباض و انبساط و تابع های رادیکالی و براکتی که مال سال یازدهم و دوازدهم هست رو آوردن که آدم گیج میشه
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
دانش-آموزان-آلاء -
نه به نظر من تدریس استاد ثابتی خیلی خوب هست و کامل من تا الان ک با ایشان پیش مدم خیلی راضی هستم به خصوص در هندسه
-
عزیزان یه سوال
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
دانش-آموزان-آلاءMery Stetar سلام
خیلی خوبه که به نظرم .
حالا باز نمیدونم .
اخه سوال شما یه جوریه که جواب هر کسی فرق داره چون هر کسی یه جور ارتباط میگیره .حالا پیشنهادم اینه که شما اگه درسنامه راه ابریشم برات ضعیفه همون صفر تا صد ها یا تورق سریع ها رو ببین .
-
سلام
بعضی جاها اره بعضی جاها نه
مثلا تو هندسه ما رشته ریاضیا بعضی نکات هست که گفته نشده ولی تو کارگاه نکته و تست هندسه استاد هست
و یا بعضی جاها استاد یه سری نکات رو تو راه ابریشم گفتن که توی کارگاه نکته و تست حسابان دوزادهم نگفتن استاد (همین بحث تابع به طور مثال)ولی به طور کل من کاملا راضیم. و اینکه راجب حرفتون
نکنه توقع داشتید استاد بیاید ریاضی رو پایه به پایه درس بده؟ باید همینجوری و مبحثی خوند
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
سلام
مثلا تو هندسه ما رشته ریاضیا بعضی نکات هست که گفته نشده ولی تو کارگاه نکته و تست هندسه استاد هست
و یا بعضی جاها استاد یه سری نکات رو تو راه ابریشم گفتن که توی کارگاه نکته و تست حسابان دوزادهم نگفتن استاد (همین بحث تابع به طور مثال)ولی به طور کل من کاملا راضیم. و اینکه راجب حرفتون
نکنه توقع داشتید استاد بیاید ریاضی رو پایه به پایه درس بده؟ باید همینجوری و مبحثی خوند
amirmohammad shakeri
مگه قرار نیست ما تابستون ریاضی دهم رو جمع کنیم؟
اییشون که فقط دارن تابع ها رو درس میدن
شمارش و مجموعه و معادله پس چی میشه؟ -
عزیزان یه سوال
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
دانش-آموزان-آلاءMery Stetar
نمیدونم والا -
amirmohammad shakeri
شمارش و مجموعه و معادله پس چی میشه؟Mery Stetar
سلام... اصول مقدماتی شمارش رو توی پیله های آخر گفتن دیگه حالا توی گسسته و در آینده بهتر بهشون میپردازینم...بیشتر مطالب مهم سال دهم و خلاصه همه حسابان سر همین بحث تابع هستش دیگه..
استاد سعی کردن با ساماندهی کردن مباحث مربوط به تابع، فهم و در نتیجه سرعتمون رو برای در طول سال افزایش بدن تا با قدرت و فهم بیشتری بتونیم از شروع سال گازشو بگیریم بریم تا جلوبحث مربوط به شمارش در طول سال و حالا فصل اول ریاضیات 1 و اینا رو مهر ماه بهشون میرسیم زیاد مطلب سنگینی نداره..
میدونم نگرانی
اصلا نگران نباش -
amirmohammad shakeri
شمارش و مجموعه و معادله پس چی میشه؟Mery Stetar در ریاضی آقای ثابتی گفته است:
amirmohammad shakeri
شمارش و مجموعه و معادله پس چی میشه؟تابع هم یکی از مهمترین مباحث ریاضیه. چه فرقی میکنه؟ شما باید از الان به بعد ریاضیو مبحثی بخونی یعنی یه تایم بزاری کل تابع رو بخونی و تست بزنی
یه تایم بزاری کل معادله نامعادله رو بخونی تست بزنی و ...
با پایه ای خوندن به جایی نمیرسی
-
سلام
-
عزیزان یه سوال
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
دانش-آموزان-آلاءMery Stetar
سلام
من هم اول کار با درسنامه ها و مدل جزوه کمی مشکل داشتم و به نظرم با فیلم های صفر تا صدشون که قبلا دنبال می کردم بیشتر ارتباط می گرفتم.
اما سعی کردم درسنامه رو برای خودم خلاصه نویسی کنم و به سبک خودم نکات رو بنویسم.
یکم طول کشید اما الان می تونم با راه ابریشم خیلی عالی یاد بگیرم. -
عزیزان یه سوال
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
دانش-آموزان-آلاءMery Stetar من فکر میکنم تدریسشون کامله
یا حتی بیشتر از چیزیه که معلمهای دیگه تدریس میکنناون مورد اخری هم که بهش اشاره کردید خودشون گفتن که فقط برای اینکه این توابع به چشممون اشنا باشن اوردن
-
amirmohammad shakeri
سلام
منظورت اینه که نکات هندسه برای راه ابریشم ریاضیا ناقصه؟
یا اینک خوبه؟@fatemeh_baghaee در ریاضی آقای ثابتی گفته است:
amirmohammad shakeri
سلام
منظورت اینه که نکات هندسه برای راه ابریشم ریاضیا ناقصه؟
یا اینک خوبه؟تا الان که خوبه. بعضی چیزا رو استاد یا نگفته یا یادش رفته بگه که تاثیری تو اصل کار نداشته تا اینجا کار
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد