لایه های لوله گوارش
-
@Dr-Aryan سلام آرین جان، نورون رو در هر چهار لایه داریم اما اینکه بخوایید دقیقا بدونید در هر چهار لایه سلول عصبی کاملی (آکسون و دندریت و جسم سلولی) وجود داره یا فقط بخشی از اون، اهمیتی برای کنکور نداره.
چیزی که برای کنکور مهمه این جملههاست که خودتون هم گفتید: شبکۀ عصبی رودهای از مری تا مخرج ادامه دارد(ص27_ زیست 10_ چاپ 98-99) / شبکۀ عصبی رودهای در زیرمخاط و لایهی ماهیچهای وجود دارد(شکل3_ الف_ ص18_ چاپ98-99) -
سلام
وقتی شبکه عصبی داشته باشه یاخته عصبی هم داره فکر کنم بشه اینجوری بشه گفت -
@dr-aryan سلام
خیلی دقیق نمیدونم ولی اره بنظرم میشه گفت لایه ماهیچه ای که داره با زیرمخاط به هر حال چون از لایه بیرونی میگذره لایه بیرونی هم داره و لایه مخاط هم طبق این شکل میشه گفت دارای یاخته عصبی هستن -
@dr-aryan
سلام
هرجا شبکه عصبی باشه، قطعا یاخته های عصبی نورون و غیرعصبی نوروگلیا هم هست -
@ariana-ariana Amir Shafie اره درسته ولی
خب دولایه شبکه عصبی دارن اون دو لایه ندارن من سر بحثم با اون دولایه هس ک ببینیم یاخته عصبی دارن یا ن -
@dr-aryan سلام
خیلی دقیق نمیدونم ولی اره بنظرم میشه گفت لایه ماهیچه ای که داره با زیرمخاط به هر حال چون از لایه بیرونی میگذره لایه بیرونی هم داره و لایه مخاط هم طبق این شکل میشه گفت دارای یاخته عصبی هستنسالار باقری اقای موقاری گفتن این شبکه عصبی زیرمخاطه ک ب ماهیچه های مخاط عصب دهی میکنه
-
-
سالار باقری اقای موقاری گفتن این شبکه عصبی زیرمخاطه ک ب ماهیچه های مخاط عصب دهی میکنه
@dr-aryan اره به همین خاطرم میگم
چون گفتین یاخته عصبی میشه دید منم گفتم این شکل گویای اینه که توی مخاط یاخته عصبی میشه دید -
@dr-aryan
از دهان تا مری کلی ماهیچه و غده هست که تحت تاثیر اعصاب عمل میکنن و از مری تا مخرج هم شبکه عصبی روده ای هست -
@dr-aryan
از دهان تا مری کلی ماهیچه و غده هست که تحت تاثیر اعصاب عمل میکنن و از مری تا مخرج هم شبکه عصبی روده ای هست -
@dr-aryan اره به همین خاطرم میگم
چون گفتین یاخته عصبی میشه دید منم گفتم این شکل گویای اینه که توی مخاط یاخته عصبی میشه دیدسالار باقری اره میشه اینم گفت ممنون
-
@amir-bernousi خب با این تفاسیر چ نتیجه ای میشه گرفت؟ اینکه در هر چهار قسمت لوله گوارش وجود داره یاخته های عصبی؟
@dr-aryan مخاط، زیرمخاط و لایه ماهیچه ای اره
درمورد لایه اخر هم طبق شکل صفحه 18 صفاق عروق خونی داره و رگ ها هم برای فعالیت خودشون به اعصاب هم وابسته هستن
-
@dr-aryan سلام
خیلی دقیق نمیدونم ولی اره بنظرم میشه گفت لایه ماهیچه ای که داره با زیرمخاط به هر حال چون از لایه بیرونی میگذره لایه بیرونی هم داره و لایه مخاط هم طبق این شکل میشه گفت دارای یاخته عصبی هستنسالار باقری سلام
کتاب ما(کنکور 1401)این شکل که دورش خط کشیدین رو نداره و حذف کردن
باید بگیم در بیرونی و ماهیچه ای و زیر مخاطی یاخته عصبی دیده میشه -
@Dr-Aryan
سلام به نظرم اره تویه هر چهار لایه رشته های عصبی (آکسون و دندریت)رو باید داشته باشیم چون بحث شبکه عصبی روده ای اینا دارم پس باید باشه
ولی شبکه عصبی فقط توی زیرمخاط و ماهیچه ای هست -
@Dr-Aryan
سلام به نظرم اره تویه هر چهار لایه رشته های عصبی (آکسون و دندریت)رو باید داشته باشیم چون بحث شبکه عصبی روده ای اینا دارم پس باید باشه
ولی شبکه عصبی فقط توی زیرمخاط و ماهیچه ای هستchichak am عاها ممنونم
-
chichak am عاها ممنونم
@dr-aryan
خاهش میکنم -
@Dr-Aryan
ولی شبکه عصبی فقط توی زیرمخاط و ماهیچه ای هستchichak am خب رشته های عصبی شما گفتین من منظورم یاخته عصبی بود با این تفاسیر ممکنه ی جا رشته باشه ولی یاخته نباشه ؟
-
chichak am خب رشته های عصبی شما گفتین من منظورم یاخته عصبی بود با این تفاسیر ممکنه ی جا رشته باشه ولی یاخته نباشه ؟
@dr-aryan رشته های عصبی جزئی از نورونا هستن :|
-
@dr-aryan رشته های عصبی جزئی از نورونا هستن :|