حالم خوب نیست...
-
سلام.
اومدم یه سری حرفا باهاتون بزنم...
ما اینجا توی انجمن، توی قسمت "سوال مشاوره ای" موارد خیلی خیلی زیادی رو دیدیم که بچه ها میان و از حال و روزشون می نویسن و از ما کمک میخوان...
خیلی از بچه ها حالشون خوب نیست، یا نمیدونم نیاز به یه راهنمایی یا کمک دارن و و و و و...
اما گِلهٔ من اینجاس...
من بارها دیدم عزیزانی هستن که درجواب این بچه ها، میان مینویسن استخاره کن. آروم باش!!! تلاش کن. پاشو بلند شو غصه نخور الآن وقتش نیست. یا از این جملاتی که خودشون حتما فکر میکنن خیلی مفید و مؤثره.
ولی دوست من، این بنده خدا مگه خودش نمیتونست اینا رو به خودش بگه؟!
وقتی کسی یه همچین تاپیکی میزنه، از تو راهکار معقول میخواد. ازت یه راهی میخواد برای حل و فصل مشکلش. این راهایی که تو تلاش میکنی بذاری جلوش، شاید فقط در حد یه مسکن ساعتی عمل کنه (که حتی مطمئن نیستم در همون حد هم عمل کنه)
بارها و بارها دیدم.مثلا دوستی اومده بود تاپیک زده بود و از تجاوز صحبت میکرد و کمک میخواست که الآن با مشکلش چیکار کنه.
اونوقت اکثر جوابا این بود. "استخاره کن"!!!
استخاره چیه رفیق. این دوستمون توی یه خلاء روحی گیر کرده. کمک میخواد. پشتیبانی میخواد. استخاره؟! برای چی؟! برای کی؟! چی میشه تهش؟!
یا مثلا ما اینجا بچه های کنکوری رو داریم. اکثر مواقع بچه ها میان تاپیک میزنن از اینکه خسته شدن و شرایط روحی درست و درمونی ندارن و از ما کمک میخوان جهت رفع مسائلی که دارن.
حالا جوابا داره میگه مهم نیست. پاشو و ادامه بده.
دوست من، تو اصن مگه میدونی این قضیه برای اون تا چه حد بزرگه که میگی مهم نیست؟!
واقعا اگه مهم نبود چه دلیلی برای تاپیک زدن داشت؟!
یا مثلا یه حجم عظیمی از سوالات جملات انگیزشیه.
" بلند شو و با مسیرت ادامه بده. خودت را درگیر سنگ های راه مکن"
"اگر به روبرو نگاه کنی، خارهای زیر پایت را نمیبینی"
"پاشو تلاش کن. مهم اینه که دو سال بعد میفهمی چقدر همه چی خوبه"
نه به خدا اگه ذهنت خسته باشه هرچی هم تلاش کنی فقط میخوری توی دیوار. رس روح این بچه ها رو میکشید اینجوری... ما خودمون با حرفای خودمون و راهایی که اشتباهی میذاریم جلوی هم، همدیگه رو پیر میکنیم.
بچه ها تروخدا این جمله ها رو بس کنین.
اینا جملات قشنگین. واقعا هم جذابن.اما برای وقتی که حالت خوبه. نه وقتی که حالت اونقدر بده که دلت میخواد فحش بدی به زمین و زمان و از زندگی لفت بدی.
رفیق واقعا خودت وقتی توی نهایت حال بدت باشی این جمله ها آرومت میکنه؟! در جواب همون جملهٔ "پاشو ادامه بده"نمیخوای بگی"ولم کن بابا میخوام بشینم همینجا اصن"؟ نکنید اینکارو باهم.
کاری نکنید آدما وقتی باهاتون حرف میزنن فکر کنن گوش نمیدین و صرفا چندتا جملهٔ انگیزشی از چپ و راست حفظ کردین که همهش واسه همه تعریفش میکنین...
...
ضمنا
حالم هم خوبه
فقط این حرفا رو باید میزدم...
@دانش-آموزان-آلاء@danial-hosseiny سلام داداش متنتو کامل خوندم
نگران نباش
به خدا توکل بکن آینده نزدیک است
به امید خدا همه چی حل میشود
روزی نیم ساعت ورزش کن همه غصه هات میرود
ببخشید من یکمی مرض دارم
-
@atena-karimi تو میگی یارو هپاتیت و فلان دیه خووو
Amirreza Vafaei Moghadam
مثال بیمار هپاتیتی زد واس اون گفتم -
@danial-hosseiny سلام داداش متنتو کامل خوندم
نگران نباش
به خدا توکل بکن آینده نزدیک است
به امید خدا همه چی حل میشود
روزی نیم ساعت ورزش کن همه غصه هات میرود
ببخشید من یکمی مرض دارم
Amirreza Vafaei Moghadam
راستش این به قول خودت مرض داشتنت خیلی بیشتر از تمام حرصایی که توی این چند روز سر بحثای الکی ای که توی این تاپیک داشتم بهم چسبید
همین که بالاخره یه سریا متوجه شدن من قصدم از زدن این حرفا چی بود، من راضیم -
Amirreza Vafaei Moghadam
راستش این به قول خودت مرض داشتنت خیلی بیشتر از تمام حرصایی که توی این چند روز سر بحثای الکی ای که توی این تاپیک داشتم بهم چسبید
همین که بالاخره یه سریا متوجه شدن من قصدم از زدن این حرفا چی بود، من راضیم@danial-hosseiny
راستش اون حرفات خیلی حق بود
منم باهاش خیلی موافقم -
@danial-hosseiny
راستش اون حرفات خیلی حق بود
منم باهاش خیلی موافقم -
حق حق
️
️
-
S S.daniyal hosseiny marked this topic as a question on
-
S S.daniyal hosseiny marked this topic as a regular topic on
-
S S.daniyal hosseiny marked this topic as a question on
-
S S.daniyal hosseiny marked this topic as a regular topic on
-
واقعا خیلی خوب و درست بود حرفاتون
ولی هنوز تموم نشده هنوز هم همینا رو میگن -
منطقی و خوب بود
-
منطقی و خوب بود
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
واقعا خیلی خوب و درست بود حرفاتون
ولی هنوز تموم نشده هنوز هم همینا رو میگنaynaz masoumi
هنوزم از اینکه از همین حرفا توی تاپیک خودمم هست، خندهم میگیره -
aynaz masoumi
هنوزم از اینکه از همین حرفا توی تاپیک خودمم هست، خندهم میگیره@danial-hosseiny عجب
-
سلام.
ما اینجا توی انجمن، توی قسمت "سوال مشاوره ای" موارد خیلی خیلی زیادی رو دیدیم که بچه ها میان و از حال و روزشون می نویسن و از ما کمک میخوان...
خیلی از بچه ها حالشون خوب نیست، یا نمیدونم نیاز به یه راهنمایی یا کمک دارن و و و و و...
اما گِلهٔ من اینجاس...
من بارها دیدم عزیزانی هستن که درجواب این بچه ها، میان مینویسن استخاره کن. آروم باش!!! تلاش کن. پاشو بلند شو غصه نخور الآن وقتش نیست. یا از این جملاتی که خودشون حتما فکر میکنن خیلی مفید و مؤثره.
وقتی کسی یه همچین تاپیکی میزنه، از تو راهکار معقول میخواد. ازت یه راهی میخواد برای حل و فصل مشکلش. این راهایی که تو تلاش میکنی بذاری جلوش، شاید فقط در حد یه مسکن ساعتی عمل کنه (که حتی مطمئن نیستم در همون حد هم عمل کنه)
بارها و بارها دیدم.مثلا دوستی اومده بود تاپیک زده بود و از تجاوز صحبت میکرد و کمک میخواست که الآن با مشکلش چیکار کنه.
استخاره چیه رفیق. این دوستمون توی یه خلاء روحی گیر کرده. کمک میخواد. پشتیبانی میخواد. استخاره؟! برای چی؟! برای کی؟! چی میشه تهش؟!
یا مثلا ما اینجا بچه های کنکوری رو داریم. اکثر مواقع بچه ها میان تاپیک میزنن از اینکه خسته شدن و شرایط روحی درست و درمونی ندارن و از ما کمک میخوان جهت رفع مسائلی که دارن.
نه به خدا اگه ذهنت خسته باشه هرچی هم تلاش کنی فقط میخوری توی دیوار. رس روح این بچه ها رو میکشید اینجوری... ما خودمون با حرفای خودمون و راهایی که اشتباهی میذاریم جلوی هم، همدیگه رو پیر میکنیم.
اینا جملات قشنگین. واقعا هم جذابن.اما برای وقتی که حالت خوبه. نه وقتی که حالت اونقدر بده که دلت میخواد فحش بدی به زمین و زمان و از زندگی لفت بدی.
رفیق واقعا خودت وقتی توی نهایت حال بدت باشی این جمله ها آرومت میکنه؟! در جواب همون جملهٔ "پاشو ادامه بده"نمیخوای بگی"ولم کن بابا میخوام بشینم همینجا اصن"؟ نکنید اینکارو باهم.
کاری نکنید آدما وقتی باهاتون حرف میزنن فکر کنن گوش نمیدین و صرفا چندتا جملهٔ انگیزشی از چپ و راست حفظ کردین که همهش واسه همه تعریفش میکنین...
...
ضمنا
حالم هم خوبه
@دانش-آموزان-آلاء@danial-hosseiny
راستش چند وقت پیش تو یکی از تایپیکا من راه حل دادم خود اون شخص و ی نفر دگ کلی بهم توپیدن که الان باید انگیزه بدی نه اینکه هی بیای راهکار بدی اینجوری روحیه اش تخریب میشه و از این حرفا... من حتی گفتم حاضرم بیاد پیوی درسایی که نقطه قوتمه رو باهاش رفع اشکال کنم ولی خب اون جملات قشنگ طرفدار زیاد دارن انگار
از اون ب بعد از این تایپیکا دیدم باز نمیکنم اصلا
️
خیلی حق بود حرفاتون -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
@danial-hosseiny
راستش چند وقت پیش تو یکی از تایپیکا من راه حل دادم خود اون شخص و ی نفر دگ کلی بهم توپیدن که الان باید انگیزه بدی نه اینکه هی بیای راهکار بدی اینجوری روحیه اش تخریب میشه و از این حرفا... من حتی گفتم حاضرم بیاد پیوی درسایی که نقطه قوتمه رو باهاش رفع اشکال کنم ولی خب اون جملات قشنگ طرفدار زیاد دارن انگار
از اون ب بعد از این تایپیکا دیدم باز نمیکنم اصلا
️
خیلی حق بود حرفاتون@سمیه-صادقلو
حالا کاش لااقل جملات قشنگی بودن
️
-
سلام.
اما گِلهٔ من اینجاس...
...
ضمنا
حالم هم خوبه
@دانش-آموزان-آلاء@danial-hosseiny با حرفتون موافقم ولی
اونهایی ک اینارو میگن هم میخوان ی کمکی کنن به طرف
کسی که واسه همچین چیزی تایپیک میزنه در واقع باید بدونه کاری از دست بقیه برنمیاد اونا فوقش بتونن همین جملات انگیزشیو بگن در حد چند دقیقه حالشو خوب کنه
کسی که توی نامیدی دستو پا میزنه باید خودش اول به خودش کمک کنه بعد هم کسایی که توی کارای مشاوره ای سالها کار کردن
از روشهای گندزدای مغز استفاده کنه با خودش اشتی کنه تا بتونه خودشو از جهنمی که ذهنش براش درست کرده و واقعا هم داره میسوزه نجات پیدا کنه
افسردگی واقعا دردناکه... -
انگیزه یچیز درونیه در واقع
و این چیزای انگیزشی که ما میبینیم یا میشنویم تاثیرش دقیقه ای یا ساعتیه -
aynaz masoumi
هنوزم از اینکه از همین حرفا توی تاپیک خودمم هست، خندهم میگیره@danial-hosseiny مخصوصا اونی که اومد و بدون خوندن متن ، راهکار برای حال خوب داد
-
@سمیه-صادقلو
حالا کاش لااقل جملات قشنگی بودن
️
@danial-hosseiny
-
@danial-hosseiny با حرفتون موافقم ولی
اونهایی ک اینارو میگن هم میخوان ی کمکی کنن به طرف
کسی که واسه همچین چیزی تایپیک میزنه در واقع باید بدونه کاری از دست بقیه برنمیاد اونا فوقش بتونن همین جملات انگیزشیو بگن در حد چند دقیقه حالشو خوب کنه
کسی که توی نامیدی دستو پا میزنه باید خودش اول به خودش کمک کنه بعد هم کسایی که توی کارای مشاوره ای سالها کار کردن
از روشهای گندزدای مغز استفاده کنه با خودش اشتی کنه تا بتونه خودشو از جهنمی که ذهنش براش درست کرده و واقعا هم داره میسوزه نجات پیدا کنه
افسردگی واقعا دردناکه...HANIYE bh
خیر. چنین چیزی نیست. اگه شما کاری رو بلد نیستی که انجام بدی، با اشتباه انجام دادنش تبدیل به دوستیِ خاله خرسه میشه. وقتی شما راهکار غلطی رو پیشنهاد کنی، اون شخص بیشتر از اینکه بهش کمک بشه حالش بد میشه. وقتی به کسب که حالش بده، جملات انگیزشی تحویل میدیم، فکر میکنه اینکه حالش بده یعنی ضعیفه. یعنی به اندازهٔ کافی قوی نیست. یعنی به هیچ دردی نمیخوره و و و و و.
این میشه روانشناسی زرد... بیش از خوب شدن، حال رو بد میکنه و بدتر و بدتر و بدتر...