سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
حالم خوب نیست...
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to danial hosseiny on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
danial hosseiny سلام داداش متنتو کامل خوندم نگران نباش به خدا توکل بکن آینده نزدیک استبه امید خدا همه چی حل میشود روزی نیم ساعت ورزش کن همه غصه هات میرود
ببخشید من یکمی مرض دارم
-
Amirreza Vafaei Moghadam
مثال بیمار هپاتیتی زد واس اون گفتم -
Amirreza Vafaei Moghadam
راستش این به قول خودت مرض داشتنت خیلی بیشتر از تمام حرصایی که توی این چند روز سر بحثای الکی ای که توی این تاپیک داشتم بهم چسبید
همین که بالاخره یه سریا متوجه شدن من قصدم از زدن این حرفا چی بود، من راضیم -
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to danial hosseiny on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
danial hosseiny
راستش اون حرفات خیلی حق بود
منم باهاش خیلی موافقم -
-
حق حق ️️
-
-
-
-
-
واقعا خیلی خوب و درست بود حرفاتون
ولی هنوز تموم نشده هنوز هم همینا رو میگن -
منطقی و خوب بود
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
aynaz masoumi
هنوزم از اینکه از همین حرفا توی تاپیک خودمم هست، خندهم میگیره -
danial hosseiny عجب
-
danial hosseiny
راستش چند وقت پیش تو یکی از تایپیکا من راه حل دادم خود اون شخص و ی نفر دگ کلی بهم توپیدن که الان باید انگیزه بدی نه اینکه هی بیای راهکار بدی اینجوری روحیه اش تخریب میشه و از این حرفا... من حتی گفتم حاضرم بیاد پیوی درسایی که نقطه قوتمه رو باهاش رفع اشکال کنم ولی خب اون جملات قشنگ طرفدار زیاد دارن انگار
از اون ب بعد از این تایپیکا دیدم باز نمیکنم اصلا ️
خیلی حق بود حرفاتون -
این پست پاک شده!
-
@سمیه-صادقلو
حالا کاش لااقل جملات قشنگی بودن️ -
danial hosseiny با حرفتون موافقم ولی
اونهایی ک اینارو میگن هم میخوان ی کمکی کنن به طرف
کسی که واسه همچین چیزی تایپیک میزنه در واقع باید بدونه کاری از دست بقیه برنمیاد اونا فوقش بتونن همین جملات انگیزشیو بگن در حد چند دقیقه حالشو خوب کنه
کسی که توی نامیدی دستو پا میزنه باید خودش اول به خودش کمک کنه بعد هم کسایی که توی کارای مشاوره ای سالها کار کردن
از روشهای گندزدای مغز استفاده کنه با خودش اشتی کنه تا بتونه خودشو از جهنمی که ذهنش براش درست کرده و واقعا هم داره میسوزه نجات پیدا کنه
افسردگی واقعا دردناکه... -
انگیزه یچیز درونیه در واقع
و این چیزای انگیزشی که ما میبینیم یا میشنویم تاثیرش دقیقه ای یا ساعتیه -
Ilya Mansouri دانش آموزان آلاءreplied to danial hosseiny on آخرین ویرایش توسط Ilya Mansouri انجام شده
danial hosseiny مخصوصا اونی که اومد و بدون خوندن متن ، راهکار برای حال خوب داد
-
-
HANIYE bh
خیر. چنین چیزی نیست. اگه شما کاری رو بلد نیستی که انجام بدی، با اشتباه انجام دادنش تبدیل به دوستیِ خاله خرسه میشه. وقتی شما راهکار غلطی رو پیشنهاد کنی، اون شخص بیشتر از اینکه بهش کمک بشه حالش بد میشه. وقتی به کسب که حالش بده، جملات انگیزشی تحویل میدیم، فکر میکنه اینکه حالش بده یعنی ضعیفه. یعنی به اندازهٔ کافی قوی نیست. یعنی به هیچ دردی نمیخوره و و و و و.
این میشه روانشناسی زرد... بیش از خوب شدن، حال رو بد میکنه و بدتر و بدتر و بدتر...