حالم خوب نیست...
-
فقط به این فکر کن تو این دنیا بجز خدا و دوستانش ، هیچ کس پناه آدم نمیشه ، دلبستن به آدمای دیگه مثلا به فامیل ها ، عمو عمه خاله دایی ننه و... کلا دوست و آشنا و غریبه همه اینا ممکنه فقط سرگرم کننده باشن.هیچ کسی بجز خودت نمیتونه مشکلتو حل کنه. تو باید خودتو خوب بشناسی ، اطلاعات لازم درمورد خودت ، سیستم رفتاری و بدنی و روحیاتت بدونی و بشناسی . دوست خوبم خیلی وقتا مشکلات ما از ندونستنه . پس سعی کن در مورد خودت ، این دنیا و هر چیزی که لازمه ، اطلاعات بدست بیار . اگه خسته ایی خب اوکی ، تو اگه بدونی ۷۸۰۰۳۹۷۰۸۶ نفری که دنیا هستن هم خسته و بی حوصله میشن گاهی ، خب خیلی بهت کمک میکنه . برا همینه میگم اطلاعاتت رو زیاد کن
در ضمن اگه از گذر روز ها و مدیریت نکردن زمانت و بیهوده گذروندن اون ناراحتی و به این حال بد عادت کردی بهت سخنرانی استاد رائفی پور با موضوع مدیریت زمان رو پیسنهاد میکنم .
۳ جلسه ست حدودا ۵-۶ ساعت میشه ولی بسیار تاثیرگذاره .
پس به خودت بیا ، از تو حرکت از خدا برکت .
ان شاالله خدا کمک هممون کنه و مشکلاتمون رو حل کنه و گره اصلی از مشکل اصلی عالم باز بشه ، یعنی ان شاالله امام زمان (عج) سریعتر ظهور کنه و ما هم از عوامل موثر در تحقق ظهور مولا امام زمان (عج) باشیم .نگار سلیمانی
کاش لاأقل محتوای خود تاپیک رو تمام و کمال میخوندید! -
دوستای عزیزم سر چی بحث میکنید الان؟
کل تاپیک اسپم شد اصن صحبتا از هدف اصلی تاپیک دور شده
هدف استارتر یه چی بود پست ها یه چی دیگه
صلوات ختم کنید
️
-
دوستای عزیزم سر چی بحث میکنید الان؟
کل تاپیک اسپم شد اصن صحبتا از هدف اصلی تاپیک دور شده
هدف استارتر یه چی بود پست ها یه چی دیگه
صلوات ختم کنید
️
maryam111
یه مدتی هست اینجا دیگه خیلی خبری نیست و بحثا خوابیده مریم خانوم
شمام حرص نخورین -
نگار سلیمانی
کاش لاأقل محتوای خود تاپیک رو تمام و کمال میخوندید!این پست پاک شده! -
نگار سلیمانی
کاش لاأقل محتوای خود تاپیک رو تمام و کمال میخوندید!@danial-hosseiny اره واقعا همشو نخوندم فقط به اون قسمت که نوشته حالم خوب نیست توجه کردم و فوری تایپ کردم . مرسی که گفتی ، ممنون از این به بعد کاملا میخونم و بعد نظر و دیدگاهمو میگم
-
شایان اسماعیلی در حالم خوب نیست... گفته است:
پید است
@Dr-Aryan
این متنیه که بنده حقیر صرفا به این خاطر که کمکی کرده باشم نوشته ام
دوسوال اینجا مطرحه
سوال اول:آیا این متن رو کامل و به دقت خوندین؟
سوال دوم:اگر به دقت مطالعه و ملاحظه کردید چرا جان کلام رو در نظر نمیگیرید؟ صحبت بنده در این مورد بود که اگر خدایی نکرده زبونم لال مشکلی پیش آمد به فکر حل یهویی اون مشکل نباشید چون خودش مشکلی بر مشکلات شما اضافه خواهد کرد و فقط با قدم های کودکانه و صبر شکیبایی میشه مشکلات بزرگ رو حل کرد.
با وجود اینکه بنده اعتقاد راسخ به این موضوع دارم که آدمی اگر اشتباه کنه باااااید اون اشتباه رو بپذیره و اینم هم درسته که بنده با وجود اینکه دو بار کل تاپیک رو خوندم سه خط آخر اون رو نخوندم و از این بابت عذر میخوام ولی خیلی موضوعات بدی هم عنوان نکردمشایان اسماعیلی اولش با دقت نخوندم ، فقط تاپیک رو خوندم .
ولی بعدش متوجه شدم و همشو خوندم
-
@danial-hosseiny اره واقعا همشو نخوندم فقط به اون قسمت که نوشته حالم خوب نیست توجه کردم و فوری تایپ کردم . مرسی که گفتی ، ممنون از این به بعد کاملا میخونم و بعد نظر و دیدگاهمو میگم
نگار سلیمانی سلام چ عالی
اگ همه مث شما اشتباهاتشونو قبول میکردن و برا تصحیحش تلاش میکردن دنیا گلستان میشد -
@danial-hosseiny اره واقعا همشو نخوندم فقط به اون قسمت که نوشته حالم خوب نیست توجه کردم و فوری تایپ کردم . مرسی که گفتی ، ممنون از این به بعد کاملا میخونم و بعد نظر و دیدگاهمو میگم
نگار سلیمانی
خیلی ممنون که میپذیرین اشتباه کردین
واقعا از رفتارتون خوشحال شدم...
و امیدوارم همین اتفاق براتون تجربۀ مفیدی بشه که قبل از اینکه بخواین به کسی راهکار بدین، اول مشکلش رو به صورت کامل متوجه بشین... -
@atena-karimi الان من نفهمیدم ینی الان کی هپاتیت داره
-
@atena-karimi تو میگی یارو هپاتیت و فلان دیه خووو
-
سلام.
اومدم یه سری حرفا باهاتون بزنم...
ما اینجا توی انجمن، توی قسمت "سوال مشاوره ای" موارد خیلی خیلی زیادی رو دیدیم که بچه ها میان و از حال و روزشون می نویسن و از ما کمک میخوان...
خیلی از بچه ها حالشون خوب نیست، یا نمیدونم نیاز به یه راهنمایی یا کمک دارن و و و و و...
اما گِلهٔ من اینجاس...
من بارها دیدم عزیزانی هستن که درجواب این بچه ها، میان مینویسن استخاره کن. آروم باش!!! تلاش کن. پاشو بلند شو غصه نخور الآن وقتش نیست. یا از این جملاتی که خودشون حتما فکر میکنن خیلی مفید و مؤثره.
ولی دوست من، این بنده خدا مگه خودش نمیتونست اینا رو به خودش بگه؟!
وقتی کسی یه همچین تاپیکی میزنه، از تو راهکار معقول میخواد. ازت یه راهی میخواد برای حل و فصل مشکلش. این راهایی که تو تلاش میکنی بذاری جلوش، شاید فقط در حد یه مسکن ساعتی عمل کنه (که حتی مطمئن نیستم در همون حد هم عمل کنه)
بارها و بارها دیدم.مثلا دوستی اومده بود تاپیک زده بود و از تجاوز صحبت میکرد و کمک میخواست که الآن با مشکلش چیکار کنه.
اونوقت اکثر جوابا این بود. "استخاره کن"!!!
استخاره چیه رفیق. این دوستمون توی یه خلاء روحی گیر کرده. کمک میخواد. پشتیبانی میخواد. استخاره؟! برای چی؟! برای کی؟! چی میشه تهش؟!
یا مثلا ما اینجا بچه های کنکوری رو داریم. اکثر مواقع بچه ها میان تاپیک میزنن از اینکه خسته شدن و شرایط روحی درست و درمونی ندارن و از ما کمک میخوان جهت رفع مسائلی که دارن.
حالا جوابا داره میگه مهم نیست. پاشو و ادامه بده.
دوست من، تو اصن مگه میدونی این قضیه برای اون تا چه حد بزرگه که میگی مهم نیست؟!
واقعا اگه مهم نبود چه دلیلی برای تاپیک زدن داشت؟!
یا مثلا یه حجم عظیمی از سوالات جملات انگیزشیه.
" بلند شو و با مسیرت ادامه بده. خودت را درگیر سنگ های راه مکن"
"اگر به روبرو نگاه کنی، خارهای زیر پایت را نمیبینی"
"پاشو تلاش کن. مهم اینه که دو سال بعد میفهمی چقدر همه چی خوبه"
نه به خدا اگه ذهنت خسته باشه هرچی هم تلاش کنی فقط میخوری توی دیوار. رس روح این بچه ها رو میکشید اینجوری... ما خودمون با حرفای خودمون و راهایی که اشتباهی میذاریم جلوی هم، همدیگه رو پیر میکنیم.
بچه ها تروخدا این جمله ها رو بس کنین.
اینا جملات قشنگین. واقعا هم جذابن.اما برای وقتی که حالت خوبه. نه وقتی که حالت اونقدر بده که دلت میخواد فحش بدی به زمین و زمان و از زندگی لفت بدی.
رفیق واقعا خودت وقتی توی نهایت حال بدت باشی این جمله ها آرومت میکنه؟! در جواب همون جملهٔ "پاشو ادامه بده"نمیخوای بگی"ولم کن بابا میخوام بشینم همینجا اصن"؟ نکنید اینکارو باهم.
کاری نکنید آدما وقتی باهاتون حرف میزنن فکر کنن گوش نمیدین و صرفا چندتا جملهٔ انگیزشی از چپ و راست حفظ کردین که همهش واسه همه تعریفش میکنین...
...
ضمنا
حالم هم خوبه
فقط این حرفا رو باید میزدم...
@دانش-آموزان-آلاء@danial-hosseiny سلام داداش متنتو کامل خوندم
نگران نباش
به خدا توکل بکن آینده نزدیک است
به امید خدا همه چی حل میشود
روزی نیم ساعت ورزش کن همه غصه هات میرود
ببخشید من یکمی مرض دارم
-
@atena-karimi تو میگی یارو هپاتیت و فلان دیه خووو
Amirreza Vafaei Moghadam
مثال بیمار هپاتیتی زد واس اون گفتم -
@danial-hosseiny سلام داداش متنتو کامل خوندم
نگران نباش
به خدا توکل بکن آینده نزدیک است
به امید خدا همه چی حل میشود
روزی نیم ساعت ورزش کن همه غصه هات میرود
ببخشید من یکمی مرض دارم
Amirreza Vafaei Moghadam
راستش این به قول خودت مرض داشتنت خیلی بیشتر از تمام حرصایی که توی این چند روز سر بحثای الکی ای که توی این تاپیک داشتم بهم چسبید
همین که بالاخره یه سریا متوجه شدن من قصدم از زدن این حرفا چی بود، من راضیم -
Amirreza Vafaei Moghadam
راستش این به قول خودت مرض داشتنت خیلی بیشتر از تمام حرصایی که توی این چند روز سر بحثای الکی ای که توی این تاپیک داشتم بهم چسبید
همین که بالاخره یه سریا متوجه شدن من قصدم از زدن این حرفا چی بود، من راضیم@danial-hosseiny
راستش اون حرفات خیلی حق بود
منم باهاش خیلی موافقم -
@danial-hosseiny
راستش اون حرفات خیلی حق بود
منم باهاش خیلی موافقم -
حق حق
️
️
-
S S.daniyal hosseiny marked this topic as a question on
-
S S.daniyal hosseiny marked this topic as a regular topic on