سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
حالم خوب نیست...
-
اصلا شاید عقل من ناقص بود و پیشنهاد اشتباهی دادم ولی قصدم از ته دل خیر بوده
اون فرد میتونه از نظر من چشم پوشی کنه
به همین راحتی -
شایان اسماعیلی در حالم خوب نیست... گفته است:
danial hosseiny
بنده رو ببخشید که پایین تاپیکی که عنوانش حالم خوب نیست و در برچسب هاش چیزی به نام درد دل وجود داره ، فقط یک نقل قول از کتب روانشناسی برای شما اوردم
موفق باشیدببخشید نمیخوام این بحث رو ادامه بدم اما لازم دونستم اینارو بگم
ببین دوست من شما لازمه پاسخ دادن ب ی تاپیکی اینه ک حتما متنشو مطالعه کنی
اگ حوصلت نمیشه مطالعه کنی نباید پاسخ بدی میدونی چرا؟
چون ممکنه شما بدون مطالعه متن و فهمیدن جزئیات ی سری راه حل هارو بگی ک درست هم باشن اما ممکنه چون جزئیات مشکل رو نمیدونید ب دلیل مطالعه نکردن تاپیک ی سری چیزا ک درست هم هست پیشنهاد بدید اما نتیجه عکس بده
خواهش میکنم خواهش میکنم این بحث رو جدی بگیر چون ممکنه ب یکی اسیب برسه
یا متن رو کامل بخون بعد پاسخ بده اگ حوصلت نمیشه متن رو بخونی کسی ک مجبورتون نکرده ک پاسخ بدید
چ بسا با این کارتون ممکنه ضررهای غیر قابل تصوری ب ی فرد برسونیدلطفا لطفا لطفا دیگ بدون خوندن متن راهکار نده و پست نزار
امیدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم
موفق باشی -
danial hosseiny
با منظور و قصدی که از زدن این تاپیک داشتید ، در کل موافقم.....اما نمیشه گفت صرفا نیست کسی که حالش با جملات انگیزشی و یا استخاره و......خوب نشه!
هر کسی راهکارهایی رو ارائه میده که برای خودش جواب داده.
توی عمل کردن به همین حرفا ما خودمون هم ممکنه با دیده خودمون عمل کنیم!
یعنی دقیقاااا همون آش و همون کاسه!
هم من و هم شما.
شما خودتون تمام راهکارهایی که میگید حتما استارتر اون تاپیک واسش مفیده؟!
نمیگم مفید نیست! نه اصلا منظورم این نیست! منظورم اینه ک اصلا شاید ی دید و راهکار دیگه که از نظر شما مسخره باشه برای استارتر اون تاپیک خوب باشه!
دقیقاااا همین کسانی که پست شما رو لایک کردند و موافقت خودشون رو نشون دادند آیا همه راهکارهایی که ارائه میدن برای چنین مشکلات مشاوره ای ، مورد پسند استارتر اون تاپیک هست؟!
من واقعا نمیخوام کسی رو ریپلای کنم اینجا....ولی یکی از همین افرادی که ری اکشن تایید و مثبتی به پست شما داشته، و پست هم گذاشته، دقیقا بار ها من خودم میخواستم پست هاشون رو توی تاپیک های دیگه ریپلای کنم و به راهکاری که داده نقل قولش کنم!
یعنی باعث تعجب من بوده که میومد در جواب کسی که تاپیک زده و راهکار میخواد...ایشون میان اون حرف رو میزنند!!!!
میخوام بگم هرکسی که قصد کمک داره به نحوی میاد راه حلش رو میگه.... حالا استارتر که حتما نباید به اون عمل کنه!
هر کس با توجه به دید و اعتقادی
که داره راهکار میده...همین:)) -
Dr.Aryan
بله بنده رو ببخشید که با یک نقل قول علمی نه چندان نامرتبط به همتون آسیب رسوندم -
شایان اسماعیلی هرچیزی جایی دارد و مکانی هرچند علمی باید سرجاش در مکان و زمان مشخص خودش بیان بشه
نمیدونم این موضوع کجاش غیرقابل درکه
خواهش میکنم -
شایان اسماعیلی ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to شایان اسماعیلی on آخرین ویرایش توسط شایان اسماعیلی انجام شده
شایان اسماعیلی در حالم خوب نیست... گفته است:
پید است
Dr.Aryan
این متنیه که بنده حقیر صرفا به این خاطر که کمکی کرده باشم نوشته ام
دوسوال اینجا مطرحه
سوال اول:آیا این متن رو کامل و به دقت خوندین؟
سوال دوم:اگر به دقت مطالعه و ملاحظه کردید چرا جان کلام رو در نظر نمیگیرید؟ صحبت بنده در این مورد بود که اگر خدایی نکرده زبونم لال مشکلی پیش آمد به فکر حل یهویی اون مشکل نباشید چون خودش مشکلی بر مشکلات شما اضافه خواهد کرد و فقط با قدم های کودکانه و صبر شکیبایی میشه مشکلات بزرگ رو حل کرد.
با وجود اینکه بنده اعتقاد راسخ به این موضوع دارم که آدمی اگر اشتباه کنه باااااید اون اشتباه رو بپذیره و اینم هم درسته که بنده با وجود اینکه دو بار کل تاپیک رو خوندم سه خط آخر اون رو نخوندم و از این بابت عذر میخوام ولی خیلی موضوعات بدی هم عنوان نکردم -
فقط به این فکر کن تو این دنیا بجز خدا و دوستانش ، هیچ کس پناه آدم نمیشه ، دلبستن به آدمای دیگه مثلا به فامیل ها ، عمو عمه خاله دایی ننه و... کلا دوست و آشنا و غریبه همه اینا ممکنه فقط سرگرم کننده باشن.هیچ کسی بجز خودت نمیتونه مشکلتو حل کنه. تو باید خودتو خوب بشناسی ، اطلاعات لازم درمورد خودت ، سیستم رفتاری و بدنی و روحیاتت بدونی و بشناسی . دوست خوبم خیلی وقتا مشکلات ما از ندونستنه . پس سعی کن در مورد خودت ، این دنیا و هر چیزی که لازمه ، اطلاعات بدست بیار . اگه خسته ایی خب اوکی ، تو اگه بدونی ۷۸۰۰۳۹۷۰۸۶ نفری که دنیا هستن هم خسته و بی حوصله میشن گاهی ، خب خیلی بهت کمک میکنه . برا همینه میگم اطلاعاتت رو زیاد کن
در ضمن اگه از گذر روز ها و مدیریت نکردن زمانت و بیهوده گذروندن اون ناراحتی و به این حال بد عادت کردی بهت سخنرانی استاد رائفی پور با موضوع مدیریت زمان رو پیسنهاد میکنم .
۳ جلسه ست حدودا ۵-۶ ساعت میشه ولی بسیار تاثیرگذاره .
پس به خودت بیا ، از تو حرکت از خدا برکت .
ان شاالله خدا کمک هممون کنه و مشکلاتمون رو حل کنه و گره اصلی از مشکل اصلی عالم باز بشه ، یعنی ان شاالله امام زمان (عج) سریعتر ظهور کنه و ما هم از عوامل موثر در تحقق ظهور مولا امام زمان (عج) باشیم . -
نگار سلیمانی
کاش لاأقل محتوای خود تاپیک رو تمام و کمال میخوندید! -
دوستای عزیزم سر چی بحث میکنید الان؟
کل تاپیک اسپم شد اصن صحبتا از هدف اصلی تاپیک دور شده
هدف استارتر یه چی بود پست ها یه چی دیگه
صلوات ختم کنید️ -
این پست پاک شده!
-
danial hosseiny اره واقعا همشو نخوندم فقط به اون قسمت که نوشته حالم خوب نیست توجه کردم و فوری تایپ کردم . مرسی که گفتی ، ممنون از این به بعد کاملا میخونم و بعد نظر و دیدگاهمو میگم
-
شایان اسماعیلی اولش با دقت نخوندم ، فقط تاپیک رو خوندم . ولی بعدش متوجه شدم و همشو خوندم
-
نگار سلیمانی سلام چ عالی
اگ همه مث شما اشتباهاتشونو قبول میکردن و برا تصحیحش تلاش میکردن دنیا گلستان میشد -
نگار سلیمانی
خیلی ممنون که میپذیرین اشتباه کردین
واقعا از رفتارتون خوشحال شدم...
و امیدوارم همین اتفاق براتون تجربۀ مفیدی بشه که قبل از اینکه بخواین به کسی راهکار بدین، اول مشکلش رو به صورت کامل متوجه بشین... -
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to danial hosseiny on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
danial hosseiny سلام داداش متنتو کامل خوندم نگران نباش به خدا توکل بکن آینده نزدیک استبه امید خدا همه چی حل میشود روزی نیم ساعت ورزش کن همه غصه هات میرود
ببخشید من یکمی مرض دارم
-
Amirreza Vafaei Moghadam
مثال بیمار هپاتیتی زد واس اون گفتم