سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
حالم خوب نیست...
-
شایان اسماعیلی ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to danial hosseiny on آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
بنده رو ببخشید که پایین تاپیکی که عنوانش حالم خوب نیست و در برچسب هاش چیزی به نام درد دل وجود داره ، فقط یک نقل قول از کتب روانشناسی برای شما اوردم
موفق باشید -
اصلا هدف اصلی آقای حسینی از زدن تاپیک این بود که وقتی کسی میگه حالم خوب نیست هی حرفای کلیشه ای نزنید بهش
و به جاش راهکار بدید برای بهتر شدنش
اصلا نگفتن که آدم با قرآن آرامش نمیگیره و این حرفا
چون مثلا ریلکس کردن ، ورزش کردن، فکر نکردن به اتفاقای بد، یا قرآن خوندن کارایی هست که هرکدوم از ما حالمون بد باشه انجام میدیم
راه های دیگه ای که حال آدم رو خوب میکنه رو بگید
حالا من نفهمیدم چطور شد که بحث به اینجا کشید
و در آخر اینکه اگر خلاف عقیده همدیگه هم صحبتی دارید با کلمات مناسب و در شان خودتون و دوستانتون صحبت کنید -
amirmohammad shakeri در حالم خوب نیست... گفته است:
حرف دلمو زدی
هر وقت میام اینجا و میبینم در جواب این تاپیک ها پیشنهاد هایی داده میشه که صرفا یه فرد مذهبی بهش ایمان داره، خندم میگیره.
سر یه مسئله ای یکی یه سوالی ازم پرسید گفتم "برو تو کوئرا و ردیت بپرس. توی سایت Healthline هم مقاله های مربوط به سلامت زیادی پیدا میشه. برو چنتا ازونارو هم بخون" بعد یکی بهم ریپلای زده "وقتی اینهمه حدیث از ائمه داریم چرا مقاله و سایت خارجی؟". نمیدونم چرا ولی غالب بچه های اینجا که مذهبین فکر میکنن بقیه هم مثل خودشونن
خلاصه که تمام و کمال با حرفات موافقم
پی نوشت : تاپیک حس میکنم قراره بسته شه
سلام قصد نداشتم تواين تايپك حرفي بزنم ولي خب اشاره كرديد ميگم
ببينيد شما ميگيد اون فرد درك نميكنه و همينطوري يك حرفي ميزنه؟
بايد بگم وقتي من يه حرف ميزنم پس قطعا اون لحظه تجربه كردم و ازش گذشتم و راهكاري كه خودم ازش استفاده كردم و پيشنهاد دادم
ميدونيد خيلي حرف هست كه ميخوام بزنم ولي هربار كه نگاهم ميوفته به اينكه توي اين تايپك موشته شده خدا و نماز ودعا چكار ميكنه مگه؟ شما به يه مسكن موقتي بسنده ميكنيد؟فقط يه لبخند تلخ مياد رو لبم و يه جمله مياد تو ذهنم امام زمان براي چي بياد؟
نميدونم چي بگم واقعا ،كه بي احترامي نشه؟
ولي به نظرم شايد همين آروم باش ،يه نفر آروم كنه ، شايد اون فردي كه داره اين مينويسه اينقدر دلش پردرد كه فقط دستاش همين يه جمله ارو ميتونه تايپ كنه شايد فردي داره اين مينويسه كه تا حالا اون حالو تجربه نكرده فقط از روي همدردي از روي دل پاكش اينو ميگه خب دوست عزيز شما راهكار خودت بگو ما براي هم نبايد تعيين تكليف كنيم!
من دير اين جمله ارو فهميدم خدا بسه خيلييييي بسه.خطاي مرا پاي دين ننويس ، گناهان من كجا و دين خدا كجا؟
-
خیلی بحث داره به بی راهه میکشه
دعا و خدا معلومه ک خوبن معلومه ک اثر دارن توی زندگی خوده من بارها مشاهده کردم ولی وقتی مشاهده کردم که خودمم قدم بر داشتم برای حل شدن مشکلات نه وقتایی که گفتم خدایا همه چی باتو من میرم میخوابم پاشدم همه چی حل شده باشه
بحث اینه ک نشینید فقط بگید باشه همه چی با خدا
بحث اینه تا هرجایی میتونی کمکش کن و از خدا بخواه برای کمک کردنش کمکت کنه -
danial hosseiny
سلام
به این نکته هم باید توجه کنید عقاید و رفتار و کارا و .....انسانا زمین تا آسمون فرق داره و نمیشه فقط از دید خود دید خیلی وقتا خود من از کنکور خسته بودم و حوصله هیچی نداشتم همین جملات انگیزشی تا حدی شارژم کرده و ادامه دادم پس نمیتونید بگید اینا توی درست شدن حال بد تاثیر نداره.
در مورد راهکار ارائه کردن بچه ها هم قصد کمک کردن دارن و سعی میکنن از چیزی که خودشون نتیجه گرفتن به دوستشون بگن تا حالش خوب بشه و اینارو براساس عقایدشون میگن، خیلی وقتا هم مشکل اون فردو درک نکردن یا تجربه نکردن و راهکار های نامعقول میگن که به درد این مشکل نمیخوره، ولی همشون قصدشون کمک کسی نمیخواد حال کسی که بده بدتر بشه! -
@atena-karimi
وقتی کسی هپاتیت داره و براش قرص ضد حساسیت تجویز میکنی هم قصدت کمکه. ولی آیا کمکی میکنی؟!
نیتت خوبه و قشنگ. ولی راهت چی؟ عملت؟ -
@roghayeh-eftekhari
+خوبی؟
-نه.
+خوب باش.
-باشه.
...
خیلی آرامش بخشه واقعا. من خودم همیشه بعد شنیدن "خوب باش" خوب میشم.
خیلی یُهویی!
دقیقا مصداق بارز همون "آروم باشـ"ـه...! -
بنظر من هر کی تو هر زمینه ای اگر چیز درست و تخصصی میدونه نظر بده بهتره تا اینکه فقط بخواد نظر بده .
برا این که دعوا نشه بهتره به اعتقادات همدیگه احترام بزاریم
خدا یه نقطه قوته توی قلب ها همه خدا رو قبول دارن ولی نمیشه توی همه جا از خدا خواست بعضی وقتا آدما باید به هم کمک کنن تا خدا ، مثلا خدا بنده هاشو وسیله قرار داده برای کمک به همدیگه.
و در آخر در اون زمینه ای که تخصص دارید نظر بدید که نظر تون کار ساز باشه نه فقط صرفا جهت نظر دادن -
danial hosseiny
کسی که هپاتیت داره دیوونس به حرف کسی که متخصص نیست گوش کنه تا وقتی که میتونه بره دکتر؟؟
کسی که هپاتیت داره پا میشه میره دکتر نه که بیاد پیش من. منم وقتی تخصص ندارم میگم پاشو برو دکتر.(نمیگم ی چایی نبات بخور خوب میشی)
در ضمن من خودم وقتی از چیز تخصصی اگاهی چندانی ندارم کسیو راهنمایی نمیکنم نه دوستانم نه توی انجمن الا.
سطح مشکلات هم فرق داره کسی که بیماره نیاز به پزشک داره و صحبت با ادمی که تخصص داره تا زودتر حالش بهتر بشه تا کار به جاهای باریک نرسیده -
danial hosseiny
استرس دارم
-استرس نداشته باش. -
@atena-karimi
من حرفامو قبلا زدم. دقیقا درمورد همون مثال "آروم باش" و امثالهم. دیگه نیازی به کش دادن حرفام و تکرارشون نمیبینم.
موفق باشین -
ببینید وقتی کسی میاد تاپیک میزنه میخواد که راهنماییش کنن
هر شخصی هم بر اساس عقاید و تجربیات خودش راهنمایی میکنه
یکی میگه استخاره کن
یکی حدیث میزارع
یکی میگه پاشو اهنگ گوش بده
یکی میگه ورزش کن
خب اون شخصم میاد و از بین اینا اونی رو که میخواد انجام میده و بنظرم دلیلی نداره که افرادو منع کنیم که تو حق نداری پیشنهاد مذهبی بدی
خب اونم روش خودشو پیشنهاد کرده
اگه صاحب تاپیک مذهبی نیس و اعتقادی نداره خب انجام نمیده
کسی زورش نکره که.
ببخشید ولی من با بخشی از حرفاتون مخالفم چون قرار نیس همه مثل هم فک کنن و یجور پیشنهاد بدن اصلا شاید واقعا اون خدیث حال صاحب تاپیکو خوب کرد شاید اون بهش اعتقاد داشت
اگه هم اعتقاد نداره که خب اصن نخونش چیزی ازش کم نمیشه که با دیدن اون
اگه پیشنهادای بقیه از نظر شما بی فایده اس خب این نظر شماست و به خودتون مربوطه
شما عمل نکنید بهش ولی دلیلی نمیشه که بقیه رو محدود کرد که همچین پیشنهادی ندید -
اصلا شاید عقل من ناقص بود و پیشنهاد اشتباهی دادم ولی قصدم از ته دل خیر بوده
اون فرد میتونه از نظر من چشم پوشی کنه
به همین راحتی -
شایان اسماعیلی در حالم خوب نیست... گفته است:
danial hosseiny
بنده رو ببخشید که پایین تاپیکی که عنوانش حالم خوب نیست و در برچسب هاش چیزی به نام درد دل وجود داره ، فقط یک نقل قول از کتب روانشناسی برای شما اوردم
موفق باشیدببخشید نمیخوام این بحث رو ادامه بدم اما لازم دونستم اینارو بگم
ببین دوست من شما لازمه پاسخ دادن ب ی تاپیکی اینه ک حتما متنشو مطالعه کنی
اگ حوصلت نمیشه مطالعه کنی نباید پاسخ بدی میدونی چرا؟
چون ممکنه شما بدون مطالعه متن و فهمیدن جزئیات ی سری راه حل هارو بگی ک درست هم باشن اما ممکنه چون جزئیات مشکل رو نمیدونید ب دلیل مطالعه نکردن تاپیک ی سری چیزا ک درست هم هست پیشنهاد بدید اما نتیجه عکس بده
خواهش میکنم خواهش میکنم این بحث رو جدی بگیر چون ممکنه ب یکی اسیب برسه
یا متن رو کامل بخون بعد پاسخ بده اگ حوصلت نمیشه متن رو بخونی کسی ک مجبورتون نکرده ک پاسخ بدید
چ بسا با این کارتون ممکنه ضررهای غیر قابل تصوری ب ی فرد برسونیدلطفا لطفا لطفا دیگ بدون خوندن متن راهکار نده و پست نزار
امیدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم
موفق باشی -
danial hosseiny
با منظور و قصدی که از زدن این تاپیک داشتید ، در کل موافقم.....اما نمیشه گفت صرفا نیست کسی که حالش با جملات انگیزشی و یا استخاره و......خوب نشه!
هر کسی راهکارهایی رو ارائه میده که برای خودش جواب داده.
توی عمل کردن به همین حرفا ما خودمون هم ممکنه با دیده خودمون عمل کنیم!
یعنی دقیقاااا همون آش و همون کاسه!
هم من و هم شما.
شما خودتون تمام راهکارهایی که میگید حتما استارتر اون تاپیک واسش مفیده؟!
نمیگم مفید نیست! نه اصلا منظورم این نیست! منظورم اینه ک اصلا شاید ی دید و راهکار دیگه که از نظر شما مسخره باشه برای استارتر اون تاپیک خوب باشه!
دقیقاااا همین کسانی که پست شما رو لایک کردند و موافقت خودشون رو نشون دادند آیا همه راهکارهایی که ارائه میدن برای چنین مشکلات مشاوره ای ، مورد پسند استارتر اون تاپیک هست؟!
من واقعا نمیخوام کسی رو ریپلای کنم اینجا....ولی یکی از همین افرادی که ری اکشن تایید و مثبتی به پست شما داشته، و پست هم گذاشته، دقیقا بار ها من خودم میخواستم پست هاشون رو توی تاپیک های دیگه ریپلای کنم و به راهکاری که داده نقل قولش کنم!
یعنی باعث تعجب من بوده که میومد در جواب کسی که تاپیک زده و راهکار میخواد...ایشون میان اون حرف رو میزنند!!!!
میخوام بگم هرکسی که قصد کمک داره به نحوی میاد راه حلش رو میگه.... حالا استارتر که حتما نباید به اون عمل کنه!
هر کس با توجه به دید و اعتقادی
که داره راهکار میده...همین:)) -
Dr.Aryan
بله بنده رو ببخشید که با یک نقل قول علمی نه چندان نامرتبط به همتون آسیب رسوندم -
شایان اسماعیلی هرچیزی جایی دارد و مکانی هرچند علمی باید سرجاش در مکان و زمان مشخص خودش بیان بشه
نمیدونم این موضوع کجاش غیرقابل درکه
خواهش میکنم -
شایان اسماعیلی ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to شایان اسماعیلی on آخرین ویرایش توسط شایان اسماعیلی انجام شده
شایان اسماعیلی در حالم خوب نیست... گفته است:
پید است
Dr.Aryan
این متنیه که بنده حقیر صرفا به این خاطر که کمکی کرده باشم نوشته ام
دوسوال اینجا مطرحه
سوال اول:آیا این متن رو کامل و به دقت خوندین؟
سوال دوم:اگر به دقت مطالعه و ملاحظه کردید چرا جان کلام رو در نظر نمیگیرید؟ صحبت بنده در این مورد بود که اگر خدایی نکرده زبونم لال مشکلی پیش آمد به فکر حل یهویی اون مشکل نباشید چون خودش مشکلی بر مشکلات شما اضافه خواهد کرد و فقط با قدم های کودکانه و صبر شکیبایی میشه مشکلات بزرگ رو حل کرد.
با وجود اینکه بنده اعتقاد راسخ به این موضوع دارم که آدمی اگر اشتباه کنه باااااید اون اشتباه رو بپذیره و اینم هم درسته که بنده با وجود اینکه دو بار کل تاپیک رو خوندم سه خط آخر اون رو نخوندم و از این بابت عذر میخوام ولی خیلی موضوعات بدی هم عنوان نکردم