سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
حالم خوب نیست...
-
دوست خوبم سلام
من دقیقا نمیدونم چه بحرانی برای شخص شما پیش آمده اما خوشحال میشم راه حلی که در مورد خودم صدق میکنه رو به شما بگم:
توی کتاب 7 عادت نوجوانان موفق نوشته شده:((یکی از فیلم های مورد علاقه من-منظور از من نویسنده کتاب هستش- فیلم"درمورد باب چطور؟" است این فیلم روایت فردی ترسو و بیکاری است که اگر به کسی بچسبد هرگز از او دور نمی شود. او خودش را به شخصی به نام دکتر ماروین چسبانده بود.
دکتر ماروین روانشناس مشهوری است که هیچ چیز جز خلاص شدن از دست باب را نمیخواهد.سرانجام او یک کتاب با عنوان "گام های کودکانه"که نوشته خودش است را به باب میدهد.او به باب میگوید بهترین راه برای حل مشکلات حل یکباره آنها نیست بلکه برای رسیدن به اهدافش "گام های کودکانه"بردارد.باب خوشحال میشود چون که دیگه لازم نیست نگران مسئله باشد........
دوست من نقل بالا از کتابی که گفتم رو دقیق بخون. آدم توی شرایط سخت نمیتونه یک دفعه سوپر من بشه و با یک چشمک مشکلاتشو حل کنه.
همه چیز با مقداری صبر و شکیبایی حل میشن.
در مورد انجام کارهای سخت ولی وحشتناک (مثل کنکور دادن) هم باید خدمتتون عرض کنم همونطور که دکتر ماروین به باب گفت باید قدم های کودکانه برداری، ماهم باید قدم های کوتاه اما متداول برداریم تا به اون جایی که میخوایم برسیم.
در آخر همه حرفامو توی یک بیت جمع بندی میکنم:
در نومیدی بسی امید است
پایان شب سیه سپید است -
سلام دوست عزیز
ممنون میشم ادب و احترام رو تو پست هاتون رعایت کنید
اختلاف عقیده ممکنه وجود داشته باشه ولی کسی حق توهین به دیگری رو نداره و بهتره که برای صحبت با همدیگه از الفاظ مناسب تر استفاده کنیم
تو پست های اخیرتون مشاهده شده این مورد متاسفانه
لطفا رعایت کنید تا فضای آلاخونه دوستانه و صمیمی باقی بمونه
sohil derakhshani -
این پست پاک شده!
-
شایان اسماعیلی
عاشقتم مرد!!!
عاشقتم!!!
یعنی دقیقا توی تاپیکی که مربوط به همین بود که فقط حرف انگیزشی نزدیم، دقیقا اومدی همینو نوشتی!!!
حتی ندیدی که من حالم بد نیست️
حتی نخوندی چی نوشتم...
عالی بود!!!
عاااااااااااالیییییییییی -
sohil derakhshani
قسم روباهتو باور کنیم یا دم خروستو؟! -
danial hosseiny شرف تو درودت واقعا
-
danial hosseiny حرف درس جواب نداره
-
@دانش-آموزان-آلاء
بچه ها، من هدفم از زدن این تاپیک، دقیقا خلاف اون شکلی که توی کامنت پیش رفت؛ صرفا و فقط درمورد صحبت از خدا و دین موقع دلداری دادن نبود.
من درمورد استفادهٔ الکی از جملات انگیزشی خیلی خیلی خیلی تأکید بیشتری داشته و دارم
حتی با اینکه دقیقا زیر پست خودم هم نمونه ش دیده شد️
اما مهم تر از اون ما همه مون می بایست به عقاید هم احترام بذاریم. من به هیچ وجه معنی اهانت رو برای دفاع از دین خودمون متوجه نمیشم!
من خودم دوستای مسیحی زیاد دارم. ولی واقعا هروقت بحث دین بشه، باهم راجب تفاوت ادیان حرف میزنیم و کلی هم برامون بحث جالبه. بدون ذره ای اهانت. بدون اینکه هی بخوایم به زور اعتقادمونو چبپونیم توی مغز یکی دیگه...!
اگه تو دینداری، با عملت زیبایی دینت رو نشون بده. با فحاشی کسی به جایی نرسیده دوست من
موفق باشین -
شایان اسماعیلی ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to danial hosseiny on آخرین ویرایش توسط شایان اسماعیلی انجام شده
danial hosseiny
حرف انگیزشی نبود صرفا ازجایی نقل قول کردم که پشتوانه علم روانشناسی درش بود
به هر حال ممنون که وقت گذاشتید متنمو خوندین
جهت اطلاع دوبار پشت سر هم متنتون رو خوندم -
@ariana-ariana
الآن نمیدونم باید ری اکشنم چی باشه -
شایان اسماعیلی
"پایان شب سیه سپید است"؟!
"نمیدونم چه بحرانی برای شما پیش اومده اما خوشحال میشم راه حلی که درمورد خودم صدق میکنه رو به شما بگم"؟!
"همه چیز با مقداری صبر و شکیبایی حل میشن"؟!
...
آیا اینا به این معنی نیست که شما فکر کردین من مشکلی برام پیش اومده؟؟؟ -
شایان اسماعیلی ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to danial hosseiny on آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
فرضا که اینطور باشه
آیا در ماهیت جملات دیگه اخلالی بوجود میاد؟
اینو هم در نظر بگیرید صحبت من صرفا در پاسخ به جنابعالی نبوده و همه اون اشخاصی که شما در تاپیکتون ازشون یاد کردید در بر میگیره -
danial hosseinyreplied to شایان اسماعیلی on آخرین ویرایش توسط danial hosseiny انجام شده
شایان اسماعیلی
همین برای من مهمه که شما تاپیک رو نخوندین. هدف من رو هم متوجه نشدین و دقیقا خلافش حرف زدین.
دیگه هم بحثی نیست -
شایان اسماعیلی ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to danial hosseiny on آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
بنده رو ببخشید که پایین تاپیکی که عنوانش حالم خوب نیست و در برچسب هاش چیزی به نام درد دل وجود داره ، فقط یک نقل قول از کتب روانشناسی برای شما اوردم
موفق باشید -
اصلا هدف اصلی آقای حسینی از زدن تاپیک این بود که وقتی کسی میگه حالم خوب نیست هی حرفای کلیشه ای نزنید بهش
و به جاش راهکار بدید برای بهتر شدنش
اصلا نگفتن که آدم با قرآن آرامش نمیگیره و این حرفا
چون مثلا ریلکس کردن ، ورزش کردن، فکر نکردن به اتفاقای بد، یا قرآن خوندن کارایی هست که هرکدوم از ما حالمون بد باشه انجام میدیم
راه های دیگه ای که حال آدم رو خوب میکنه رو بگید
حالا من نفهمیدم چطور شد که بحث به اینجا کشید
و در آخر اینکه اگر خلاف عقیده همدیگه هم صحبتی دارید با کلمات مناسب و در شان خودتون و دوستانتون صحبت کنید -
amirmohammad shakeri در حالم خوب نیست... گفته است:
حرف دلمو زدی
هر وقت میام اینجا و میبینم در جواب این تاپیک ها پیشنهاد هایی داده میشه که صرفا یه فرد مذهبی بهش ایمان داره، خندم میگیره.
سر یه مسئله ای یکی یه سوالی ازم پرسید گفتم "برو تو کوئرا و ردیت بپرس. توی سایت Healthline هم مقاله های مربوط به سلامت زیادی پیدا میشه. برو چنتا ازونارو هم بخون" بعد یکی بهم ریپلای زده "وقتی اینهمه حدیث از ائمه داریم چرا مقاله و سایت خارجی؟". نمیدونم چرا ولی غالب بچه های اینجا که مذهبین فکر میکنن بقیه هم مثل خودشونن
خلاصه که تمام و کمال با حرفات موافقم
پی نوشت : تاپیک حس میکنم قراره بسته شه
سلام قصد نداشتم تواين تايپك حرفي بزنم ولي خب اشاره كرديد ميگم
ببينيد شما ميگيد اون فرد درك نميكنه و همينطوري يك حرفي ميزنه؟
بايد بگم وقتي من يه حرف ميزنم پس قطعا اون لحظه تجربه كردم و ازش گذشتم و راهكاري كه خودم ازش استفاده كردم و پيشنهاد دادم
ميدونيد خيلي حرف هست كه ميخوام بزنم ولي هربار كه نگاهم ميوفته به اينكه توي اين تايپك موشته شده خدا و نماز ودعا چكار ميكنه مگه؟ شما به يه مسكن موقتي بسنده ميكنيد؟فقط يه لبخند تلخ مياد رو لبم و يه جمله مياد تو ذهنم امام زمان براي چي بياد؟
نميدونم چي بگم واقعا ،كه بي احترامي نشه؟
ولي به نظرم شايد همين آروم باش ،يه نفر آروم كنه ، شايد اون فردي كه داره اين مينويسه اينقدر دلش پردرد كه فقط دستاش همين يه جمله ارو ميتونه تايپ كنه شايد فردي داره اين مينويسه كه تا حالا اون حالو تجربه نكرده فقط از روي همدردي از روي دل پاكش اينو ميگه خب دوست عزيز شما راهكار خودت بگو ما براي هم نبايد تعيين تكليف كنيم!
من دير اين جمله ارو فهميدم خدا بسه خيلييييي بسه.خطاي مرا پاي دين ننويس ، گناهان من كجا و دين خدا كجا؟
-
خیلی بحث داره به بی راهه میکشه
دعا و خدا معلومه ک خوبن معلومه ک اثر دارن توی زندگی خوده من بارها مشاهده کردم ولی وقتی مشاهده کردم که خودمم قدم بر داشتم برای حل شدن مشکلات نه وقتایی که گفتم خدایا همه چی باتو من میرم میخوابم پاشدم همه چی حل شده باشه
بحث اینه ک نشینید فقط بگید باشه همه چی با خدا
بحث اینه تا هرجایی میتونی کمکش کن و از خدا بخواه برای کمک کردنش کمکت کنه