Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. حالم خوب نیست...
برای امتحان فردا سلامت و بهداشت
A
بچه ها یکم استرس دارم همه چی تو ذهنم قاطی پاتی شده شما از معلماتون چیزی شندید ک مثلا توی امتحان باید جمله ها عین خود کتاب باشه؟ ب زبون یکم خودمونی تر و یا متن عین کتاب نباشه اما دقیقا همون منظور باشه کافیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
سلامت ایسکمی قلبی
Hg L 0H
سلام راستش گروه دیگه ای رو جز اینجا برای سوالات سلامتم نتونستم پیدا کنم میتونین بگین اگه تعریف ایسکمی رو بخوان از کجا تا کجا باید بنویسیم؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
سوال مشاوره ای
هایپ و انرژی زا
Hg L 0H
سلام قهوه روی من جواب نمیده و بخوام بگم چطوری؟ اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد" قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم چطوری بوده؟ کسی خورده؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
آیس کارامل ماکیاتوآ
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
آیس کارامل ماکیاتوآ
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
آیس کارامل ماکیاتوآ
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای

حالم خوب نیست...

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
117 دیدگاه‌ها 41 کاربران 3.4k بازدیدها 30 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • sohil derakhshaniS sohil derakhshani

maryam111 چشم ولی ایشون اول توهین رو شروع کردن

S.daniyal hosseinyS آفلاین
    S.daniyal hosseiny
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

sohil derakhshani
    قسم روباهتو باور کنیم یا دم خروستو؟!

«گلی نمانده خودت گل باش»

1 پاسخ آخرین پاسخ
    3
    • S.daniyal hosseinyS S.daniyal hosseiny

سلام.
      اومدم یه سری حرفا باهاتون بزنم...
      ما اینجا توی انجمن، توی قسمت "سوال مشاوره ای" موارد خیلی خیلی زیادی رو دیدیم که بچه ها میان و از حال و روزشون می نویسن و از ما کمک میخوان...
      خیلی از بچه ها حالشون خوب نیست، یا نمیدونم نیاز به یه راهنمایی یا کمک دارن و و و و و...
      اما گِلهٔ من اینجاس...
      من بارها دیدم عزیزانی هستن که درجواب این بچه ها، میان می‌نویسن استخاره کن. آروم باش!!! تلاش کن. پاشو بلند شو غصه نخور الآن وقتش نیست. یا از این جملاتی که خودشون حتما فکر میکنن خیلی مفید و مؤثره.
      ولی دوست من، این بنده خدا مگه خودش نمیتونست اینا رو به خودش بگه؟!
      وقتی کسی یه همچین تاپیکی میزنه، از تو راهکار معقول میخواد. ازت یه راهی میخواد برای حل و فصل مشکلش. این راهایی که تو تلاش میکنی بذاری جلوش، شاید فقط در حد یه مسکن ساعتی عمل کنه (که حتی مطمئن نیستم در همون حد هم عمل کنه)
      بارها و بارها دیدم.مثلا دوستی اومده بود تاپیک زده بود و از تجاوز صحبت میکرد و کمک میخواست که الآن با مشکلش چیکار کنه.
      اونوقت اکثر جوابا این بود. "استخاره کن"!!!
      استخاره چیه رفیق. این دوستمون توی یه خلاء روحی گیر کرده. کمک میخواد. پشتیبانی میخواد. استخاره؟! برای چی؟! برای کی؟! چی میشه تهش؟!
      یا مثلا ما اینجا بچه های کنکوری رو داریم. اکثر مواقع بچه ها میان تاپیک میزنن از اینکه خسته شدن و شرایط روحی درست و درمونی ندارن و از ما کمک میخوان جهت رفع مسائلی که دارن.
      حالا جوابا داره میگه مهم نیست. پاشو و ادامه بده.
      دوست من، تو اصن مگه میدونی این قضیه برای اون تا چه حد بزرگه که میگی مهم نیست؟!
      واقعا اگه مهم نبود چه دلیلی برای تاپیک زدن داشت؟!
      یا مثلا یه حجم عظیمی از سوالات جملات انگیزشیه.
      " بلند شو و با مسیرت ادامه بده. خودت را درگیر سنگ های راه مکن"
      "اگر به روبرو نگاه کنی، خارهای زیر پایت را نمی‌بینی"
      "پاشو تلاش کن. مهم اینه که دو سال بعد میفهمی چقدر همه چی خوبه"
      نه به خدا اگه ذهنت خسته باشه هرچی هم تلاش کنی فقط میخوری توی دیوار. رس روح این بچه ها رو میکشید اینجوری... ما خودمون با حرفای خودمون و راهایی که اشتباهی میذاریم جلوی هم، همدیگه رو پیر میکنیم.
      بچه ها تروخدا این جمله ها رو بس کنین.
      اینا جملات قشنگین. واقعا هم جذابن.اما برای وقتی که حالت خوبه. نه وقتی که حالت اونقدر بده که دلت میخواد فحش بدی به زمین و زمان و از زندگی لفت بدی.
      رفیق واقعا خودت وقتی توی نهایت حال بدت باشی این جمله ها آرومت میکنه؟! در جواب همون جملهٔ "پاشو ادامه بده"نمیخوای بگی"ولم کن بابا میخوام بشینم همینجا اصن"؟ نکنید اینکارو باهم.
      کاری نکنید آدما وقتی باهاتون حرف میزنن فکر کنن گوش نمیدین و صرفا چندتا جملهٔ انگیزشی از چپ و راست حفظ کردین که همه‌ش واسه همه تعریفش میکنین...
      ...
      ضمنا
      حالم هم خوبه
      فقط این حرفا رو باید میزدم...♥
      دانش-آموزان-آلاء

Matilda2M آفلاین
      Matilda2M آفلاین
      Matilda2
      فارغ التحصیلان آلاء

@danial-hosseiny شرف تو درودت واقعا😂😂😂

S.daniyal hosseinyS 1 پاسخ آخرین پاسخ
      0

سلام.
        ما اینجا توی انجمن، توی قسمت "سوال مشاوره ای" موارد خیلی خیلی زیادی رو دیدیم که بچه ها میان و از حال و روزشون می نویسن و از ما کمک میخوان...
        خیلی از بچه ها حالشون خوب نیست، یا نمیدونم نیاز به یه راهنمایی یا کمک دارن و و و و و...
        اما گِلهٔ من اینجاس...
        من بارها دیدم عزیزانی هستن که درجواب این بچه ها، میان می‌نویسن استخاره کن. آروم باش!!! تلاش کن. پاشو بلند شو غصه نخور الآن وقتش نیست. یا از این جملاتی که خودشون حتما فکر میکنن خیلی مفید و مؤثره.
        وقتی کسی یه همچین تاپیکی میزنه، از تو راهکار معقول میخواد. ازت یه راهی میخواد برای حل و فصل مشکلش. این راهایی که تو تلاش میکنی بذاری جلوش، شاید فقط در حد یه مسکن ساعتی عمل کنه (که حتی مطمئن نیستم در همون حد هم عمل کنه)
        بارها و بارها دیدم.مثلا دوستی اومده بود تاپیک زده بود و از تجاوز صحبت میکرد و کمک میخواست که الآن با مشکلش چیکار کنه.
        استخاره چیه رفیق. این دوستمون توی یه خلاء روحی گیر کرده. کمک میخواد. پشتیبانی میخواد. استخاره؟! برای چی؟! برای کی؟! چی میشه تهش؟!
        یا مثلا ما اینجا بچه های کنکوری رو داریم. اکثر مواقع بچه ها میان تاپیک میزنن از اینکه خسته شدن و شرایط روحی درست و درمونی ندارن و از ما کمک میخوان جهت رفع مسائلی که دارن.
        نه به خدا اگه ذهنت خسته باشه هرچی هم تلاش کنی فقط میخوری توی دیوار. رس روح این بچه ها رو میکشید اینجوری... ما خودمون با حرفای خودمون و راهایی که اشتباهی میذاریم جلوی هم، همدیگه رو پیر میکنیم.
        اینا جملات قشنگین. واقعا هم جذابن.اما برای وقتی که حالت خوبه. نه وقتی که حالت اونقدر بده که دلت میخواد فحش بدی به زمین و زمان و از زندگی لفت بدی.
        رفیق واقعا خودت وقتی توی نهایت حال بدت باشی این جمله ها آرومت میکنه؟! در جواب همون جملهٔ "پاشو ادامه بده"نمیخوای بگی"ولم کن بابا میخوام بشینم همینجا اصن"؟ نکنید اینکارو باهم.
        کاری نکنید آدما وقتی باهاتون حرف میزنن فکر کنن گوش نمیدین و صرفا چندتا جملهٔ انگیزشی از چپ و راست حفظ کردین که همه‌ش واسه همه تعریفش میکنین...
        ...
        ضمنا
        حالم هم خوبه
        دانش-آموزان-آلاء

kosariK آفلاین
        kosariK آفلاین
        kosari

@danial-hosseiny حرف درس جواب نداره😂😶

‹‹ اُوِردُوزِ مَغزي دَر اَثَرِ مَصرَفِ زیادِ فِڪر... ››

1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • S.daniyal hosseinyS آفلاین
          S.daniyal hosseiny

دانش-آموزان-آلاء
          بچه ها، من هدفم از زدن این تاپیک، دقیقا خلاف اون شکلی که توی کامنت پیش رفت؛ صرفا و فقط درمورد صحبت از خدا و دین موقع دلداری دادن نبود.
          من درمورد استفادهٔ الکی از جملات انگیزشی خیلی خیلی خیلی تأکید بیشتری داشته و دارم♥🙌🏻
          حتی با اینکه دقیقا زیر پست خودم هم نمونه ش دیده شد😂🤷🏻‍♂️
          اما مهم تر از اون ما همه مون می بایست به عقاید هم احترام بذاریم. من به هیچ وجه معنی اهانت رو برای دفاع از دین خودمون متوجه نمیشم!
          من خودم دوستای مسیحی زیاد دارم. ولی واقعا هروقت بحث دین بشه، باهم راجب تفاوت ادیان حرف میزنیم و کلی هم برامون بحث جالبه. بدون ذره ای اهانت. بدون اینکه هی بخوایم به زور اعتقادمونو چبپونیم توی مغز یکی دیگه...!
          اگه تو دینداری، با عملت زیبایی دینت رو نشون بده. با فحاشی کسی به جایی نرسیده دوست من♥
          موفق باشین♥🖐🏻

«گلی نمانده خودت گل باش»

1 پاسخ آخرین پاسخ
          16

شایان اسماعیلی
            عاشقتم مرد!!!
            عاشقتم!!!
            یعنی دقیقا توی تاپیکی که مربوط به همین بود که فقط حرف انگیزشی نزدیم، دقیقا اومدی همینو نوشتی!!!
            حتی ندیدی که من حالم بد نیست😂🤷🏻‍♂️
            حتی نخوندی چی نوشتم...
            عالی بود!!!
            عاااااااااااالیییییییییی😂♥🙌🏻

شایان اسماعیلیش آفلاین
            شایان اسماعیلیش آفلاین
            شایان اسماعیلی
            ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاء
            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط شایان اسماعیلی انجام شده

@danial-hosseiny
            حرف انگیزشی نبود صرفا ازجایی نقل قول کردم که پشتوانه علم روانشناسی درش بود
            به هر حال ممنون که وقت گذاشتید متنمو خوندین
            جهت اطلاع دوبار پشت سر هم متنتون رو خوندم

3
            • Matilda2M Matilda2

@danial-hosseiny شرف تو درودت واقعا😂😂😂

S.daniyal hosseiny

@ariana-ariana
              الآن نمیدونم باید ری اکشنم چی باشه😂♥

«گلی نمانده خودت گل باش»

1 پاسخ آخرین پاسخ
              5
              • شایان اسماعیلیش شایان اسماعیلی

@danial-hosseiny
                حرف انگیزشی نبود صرفا ازجایی نقل قول کردم که پشتوانه علم روانشناسی درش بود
                به هر حال ممنون که وقت گذاشتید متنمو خوندین
                جهت اطلاع دوبار پشت سر هم متنتون رو خوندم

S.daniyal hosseiny

شایان اسماعیلی
                "پایان شب سیه سپید است"؟!
                "نمیدونم چه بحرانی برای شما پیش اومده اما خوشحال میشم راه حلی که درمورد خودم صدق میکنه رو به شما بگم"؟!
                "همه چیز با مقداری صبر و شکیبایی حل میشن"؟!
                ...
                آیا اینا به این معنی نیست که شما فکر کردین من مشکلی برام پیش اومده؟؟؟

«گلی نمانده خودت گل باش»

شایان اسماعیلیش 1 پاسخ آخرین پاسخ
                4

شایان اسماعیلی
                  "پایان شب سیه سپید است"؟!
                  "نمیدونم چه بحرانی برای شما پیش اومده اما خوشحال میشم راه حلی که درمورد خودم صدق میکنه رو به شما بگم"؟!
                  "همه چیز با مقداری صبر و شکیبایی حل میشن"؟!
                  ...
                  آیا اینا به این معنی نیست که شما فکر کردین من مشکلی برام پیش اومده؟؟؟

شایان اسماعیلیش آفلاین
                  شایان اسماعیلیش آفلاین
                  شایان اسماعیلی

@danial-hosseiny
                  فرضا که اینطور باشه
                  آیا در ماهیت جملات دیگه اخلالی بوجود میاد؟
                  اینو هم در نظر بگیرید صحبت من صرفا در پاسخ به جنابعالی نبوده و همه اون اشخاصی که شما در تاپیکتون ازشون یاد کردید در بر میگیره

2
                  • شایان اسماعیلیش شایان اسماعیلی

@danial-hosseiny
                    فرضا که اینطور باشه
                    آیا در ماهیت جملات دیگه اخلالی بوجود میاد؟
                    اینو هم در نظر بگیرید صحبت من صرفا در پاسخ به جنابعالی نبوده و همه اون اشخاصی که شما در تاپیکتون ازشون یاد کردید در بر میگیره

S.daniyal hosseiny
                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط S.daniyal hosseiny انجام شده

شایان اسماعیلی
                    همین برای من مهمه که شما تاپیک رو نخوندین. هدف من رو هم متوجه نشدین و دقیقا خلافش حرف زدین.
                    دیگه هم بحثی نیست♥

«گلی نمانده خودت گل باش»

شایان اسماعیلیش 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    3

شایان اسماعیلی
                      همین برای من مهمه که شما تاپیک رو نخوندین. هدف من رو هم متوجه نشدین و دقیقا خلافش حرف زدین.
                      دیگه هم بحثی نیست♥

شایان اسماعیلیش آفلاین
                      شایان اسماعیلیش آفلاین
                      شایان اسماعیلی

@danial-hosseiny
                      بنده رو ببخشید که پایین تاپیکی که عنوانش حالم خوب نیست و در برچسب هاش چیزی به نام درد دل وجود داره ، فقط یک نقل قول از کتب روانشناسی برای شما اوردم
                      موفق باشید

D 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • maryam111M آفلاین
                        maryam111M آفلاین
                        maryam111
                        فارغ التحصیلان آلاء

اصلا هدف اصلی آقای حسینی از زدن تاپیک این بود که وقتی کسی میگه حالم خوب نیست هی حرفای کلیشه ای نزنید بهش
                        و به جاش راهکار بدید برای بهتر شدنش
                        اصلا نگفتن که آدم با قرآن آرامش نمیگیره و این حرفا
                        چون مثلا ریلکس کردن ، ورزش کردن، فکر نکردن به اتفاقای بد، یا قرآن خوندن کارایی هست که هرکدوم از ما حالمون بد باشه انجام میدیم
                        راه های دیگه ای که حال آدم رو خوب میکنه رو بگید
                        حالا من نفهمیدم چطور شد که بحث به اینجا کشید😅
                        و در آخر اینکه اگر خلاف عقیده همدیگه هم صحبتی دارید با کلمات مناسب و در شان خودتون و دوستانتون صحبت کنید😉🌹

ما را دگر حوصله شرح حال نیست...🤞

13
                        • maryam111M maryam111

اصلا هدف اصلی آقای حسینی از زدن تاپیک این بود که وقتی کسی میگه حالم خوب نیست هی حرفای کلیشه ای نزنید بهش
                          و به جاش راهکار بدید برای بهتر شدنش
                          اصلا نگفتن که آدم با قرآن آرامش نمیگیره و این حرفا
                          چون مثلا ریلکس کردن ، ورزش کردن، فکر نکردن به اتفاقای بد، یا قرآن خوندن کارایی هست که هرکدوم از ما حالمون بد باشه انجام میدیم
                          راه های دیگه ای که حال آدم رو خوب میکنه رو بگید
                          حالا من نفهمیدم چطور شد که بحث به اینجا کشید😅
                          و در آخر اینکه اگر خلاف عقیده همدیگه هم صحبتی دارید با کلمات مناسب و در شان خودتون و دوستانتون صحبت کنید😉🌹

S.daniyal hosseiny

maryam111
                          دقیقا♥🙌🏻

«گلی نمانده خودت گل باش»

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          4
                          • A amirmohammad shakeri

حرف دلمو زدی

هر وقت میام اینجا و میبینم در جواب این تاپیک ها پیشنهاد هایی داده میشه که صرفا یه فرد مذهبی بهش ایمان داره، خندم میگیره.

سر یه مسئله ای یکی یه سوالی ازم پرسید گفتم "برو تو کوئرا و ردیت بپرس. توی سایت Healthline هم مقاله های مربوط به سلامت زیادی پیدا میشه. برو چنتا ازونارو هم بخون" بعد یکی بهم ریپلای زده "وقتی اینهمه حدیث از ائمه داریم چرا مقاله و سایت خارجی؟". نمیدونم چرا ولی غالب بچه های اینجا که مذهبین فکر میکنن بقیه هم مثل خودشونن

خلاصه که تمام و کمال با حرفات موافقم

پی نوشت : تاپیک حس میکنم قراره بسته شه

SachliS آفلاین
                            SachliS آفلاین
                            Sachli
                            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Sachli انجام شده

amirmohammad shakeri در حالم خوب نیست... گفته است:

حرف دلمو زدی

هر وقت میام اینجا و میبینم در جواب این تاپیک ها پیشنهاد هایی داده میشه که صرفا یه فرد مذهبی بهش ایمان داره، خندم میگیره.

سر یه مسئله ای یکی یه سوالی ازم پرسید گفتم "برو تو کوئرا و ردیت بپرس. توی سایت Healthline هم مقاله های مربوط به سلامت زیادی پیدا میشه. برو چنتا ازونارو هم بخون" بعد یکی بهم ریپلای زده "وقتی اینهمه حدیث از ائمه داریم چرا مقاله و سایت خارجی؟". نمیدونم چرا ولی غالب بچه های اینجا که مذهبین فکر میکنن بقیه هم مثل خودشونن

سلام قصد نداشتم تواين تايپك حرفي بزنم ولي خب اشاره كرديد ميگم
                            ببينيد شما ميگيد اون فرد درك نميكنه و همينطوري يك حرفي ميزنه؟
                            بايد بگم وقتي من يه حرف ميزنم پس قطعا اون لحظه تجربه كردم و ازش گذشتم و راهكاري كه خودم ازش استفاده كردم و پيشنهاد دادم
                            ميدونيد خيلي حرف هست كه ميخوام بزنم ولي هربار كه نگاهم ميوفته به اينكه توي اين تايپك موشته شده خدا و نماز ودعا چكار ميكنه مگه؟ شما به يه مسكن موقتي بسنده ميكنيد؟فقط يه لبخند تلخ مياد رو لبم و يه جمله مياد تو ذهنم امام زمان براي چي بياد؟
                            نميدونم چي بگم واقعا ،كه بي احترامي نشه؟
                            ولي به نظرم شايد همين آروم باش ،يه نفر آروم كنه ، شايد اون فردي كه داره اين مينويسه اينقدر دلش پردرد كه فقط دستاش همين يه جمله ارو ميتونه تايپ كنه شايد فردي داره اين مينويسه كه تا حالا اون حالو تجربه نكرده فقط از روي همدردي از روي دل پاكش اينو ميگه خب دوست عزيز شما راهكار خودت بگو ما براي هم نبايد تعيين تكليف كنيم!
                            من دير اين جمله ارو فهميدم خدا بسه خيلييييي بسه.

خطاي مرا پاي دين ننويس ، گناهان من كجا و دين خدا كجا؟

8
                            • M آفلاین
                              M آفلاین
                              Masoumeh.sh

خیلی بحث داره به بی راهه میکشه
                              دعا و خدا معلومه ک خوبن معلومه ک اثر دارن توی زندگی خوده من بارها مشاهده کردم ولی وقتی مشاهده کردم که خودمم قدم بر داشتم برای حل شدن مشکلات نه وقتایی که گفتم خدایا همه چی باتو من میرم میخوابم پاشدم همه چی حل شده باشه😐
                              بحث اینه ک نشینید فقط بگید باشه همه چی با خدا
                              بحث اینه تا هرجایی میتونی کمکش کن و از خدا بخواه برای کمک کردنش کمکت کنه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              4

سلام.
                                اما گِلهٔ من اینجاس...
                                ...
                                ضمنا
                                حالم هم خوبه
                                دانش-آموزان-آلاء

A آفلاین
                                A آفلاین
                                ATY

@danial-hosseiny
                                سلام
                                به این نکته هم باید توجه کنید عقاید و رفتار و کارا و .....انسانا زمین تا آسمون فرق داره و نمیشه فقط از دید خود دید خیلی وقتا خود من از کنکور خسته بودم و حوصله هیچی نداشتم همین جملات انگیزشی تا حدی شارژم کرده و ادامه دادم پس نمیتونید بگید اینا توی درست شدن حال بد تاثیر نداره.
                                در مورد راهکار ارائه کردن بچه ها هم قصد کمک کردن دارن و سعی میکنن از چیزی که خودشون نتیجه گرفتن به دوستشون بگن تا حالش خوب بشه و اینارو براساس عقایدشون میگن، خیلی وقتا هم مشکل اون فردو درک نکردن یا تجربه نکردن و راهکار های نامعقول میگن که به درد این مشکل نمیخوره، ولی همشون قصدشون کمک کسی نمیخواد حال کسی که بده بدتر بشه!

7
                                • A ATY

@danial-hosseiny
                                  سلام
                                  به این نکته هم باید توجه کنید عقاید و رفتار و کارا و .....انسانا زمین تا آسمون فرق داره و نمیشه فقط از دید خود دید خیلی وقتا خود من از کنکور خسته بودم و حوصله هیچی نداشتم همین جملات انگیزشی تا حدی شارژم کرده و ادامه دادم پس نمیتونید بگید اینا توی درست شدن حال بد تاثیر نداره.
                                  در مورد راهکار ارائه کردن بچه ها هم قصد کمک کردن دارن و سعی میکنن از چیزی که خودشون نتیجه گرفتن به دوستشون بگن تا حالش خوب بشه و اینارو براساس عقایدشون میگن، خیلی وقتا هم مشکل اون فردو درک نکردن یا تجربه نکردن و راهکار های نامعقول میگن که به درد این مشکل نمیخوره، ولی همشون قصدشون کمک کسی نمیخواد حال کسی که بده بدتر بشه!

S.daniyal hosseiny

@atena-karimi
                                  وقتی کسی هپاتیت داره و براش قرص ضد حساسیت تجویز میکنی هم قصدت کمکه. ولی آیا کمکی میکنی؟!
                                  نیتت خوبه و قشنگ. ولی راهت چی؟ عملت؟

«گلی نمانده خودت گل باش»

A 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  3
                                  • SachliS Sachli

amirmohammad shakeri در حالم خوب نیست... گفته است:

حرف دلمو زدی

سلام قصد نداشتم تواين تايپك حرفي بزنم ولي خب اشاره كرديد ميگم
                                    ببينيد شما ميگيد اون فرد درك نميكنه و همينطوري يك حرفي ميزنه؟
                                    بايد بگم وقتي من يه حرف ميزنم پس قطعا اون لحظه تجربه كردم و ازش گذشتم و راهكاري كه خودم ازش استفاده كردم و پيشنهاد دادم
                                    ميدونيد خيلي حرف هست كه ميخوام بزنم ولي هربار كه نگاهم ميوفته به اينكه توي اين تايپك موشته شده خدا و نماز ودعا چكار ميكنه مگه؟ شما به يه مسكن موقتي بسنده ميكنيد؟فقط يه لبخند تلخ مياد رو لبم و يه جمله مياد تو ذهنم امام زمان براي چي بياد؟
                                    نميدونم چي بگم واقعا ،كه بي احترامي نشه؟
                                    ولي به نظرم شايد همين آروم باش ،يه نفر آروم كنه ، شايد اون فردي كه داره اين مينويسه اينقدر دلش پردرد كه فقط دستاش همين يه جمله ارو ميتونه تايپ كنه شايد فردي داره اين مينويسه كه تا حالا اون حالو تجربه نكرده فقط از روي همدردي از روي دل پاكش اينو ميگه خب دوست عزيز شما راهكار خودت بگو ما براي هم نبايد تعيين تكليف كنيم!
                                    من دير اين جمله ارو فهميدم خدا بسه خيلييييي بسه.

خطاي مرا پاي دين ننويس ، گناهان من كجا و دين خدا كجا؟

S.daniyal hosseiny
                                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط S.daniyal hosseiny انجام شده

@roghayeh-eftekhari
                                    +خوبی؟
                                    -نه.
                                    +خوب باش.
                                    -باشه.
                                    ...
                                    خیلی آرامش بخشه واقعا. من خودم همیشه بعد شنیدن "خوب باش" خوب میشم.
                                    خیلی یُهویی!
                                    دقیقا مصداق بارز همون "آروم باشـ"ـه...!

«گلی نمانده خودت گل باش»

Nazanin NobakhtN 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    5
                                    • Fariba ArbabiF آفلاین
                                      Fariba ArbabiF آفلاین
                                      Fariba Arbabi
                                      دهم دانش آموزان آلاء

بنظر من هر کی تو هر زمینه ای اگر چیز درست و تخصصی میدونه نظر بده بهتره تا اینکه فقط بخواد نظر بده .
                                      برا این که دعوا نشه بهتره به اعتقادات همدیگه احترام بزاریم
                                      خدا یه نقطه قوته توی قلب ها همه خدا رو قبول دارن ولی نمیشه توی همه جا از خدا خواست بعضی وقتا آدما باید به هم کمک کنن تا خدا ، مثلا خدا بنده هاشو وسیله قرار داده برای کمک به همدیگه.
                                      و در آخر در اون زمینه ای که تخصص دارید نظر بدید که نظر تون کار ساز باشه نه فقط صرفا جهت نظر دادن

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      2

@atena-karimi
                                        وقتی کسی هپاتیت داره و براش قرص ضد حساسیت تجویز میکنی هم قصدت کمکه. ولی آیا کمکی میکنی؟!
                                        نیتت خوبه و قشنگ. ولی راهت چی؟ عملت؟

A آفلاین
                                        A آفلاین
                                        ATY

@danial-hosseiny
                                        کسی که هپاتیت داره دیوونس به حرف کسی که متخصص نیست گوش کنه تا وقتی که میتونه بره دکتر؟؟
                                        کسی که هپاتیت داره پا میشه میره دکتر نه که بیاد پیش من. منم وقتی تخصص ندارم میگم پاشو برو دکتر.(نمیگم ی چایی نبات بخور خوب میشی)
                                        در ضمن من خودم وقتی از چیز تخصصی اگاهی چندانی ندارم کسیو راهنمایی نمیکنم نه دوستانم نه توی انجمن الا.
                                        سطح مشکلات هم فرق داره کسی که بیماره نیاز به پزشک داره و صحبت با ادمی که تخصص داره تا زودتر حالش بهتر بشه تا کار به جاهای باریک نرسیده

S.daniyal hosseinyS Amirreza Vafaei MoghadamA 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                        4

@roghayeh-eftekhari
                                          +خوبی؟
                                          -نه.
                                          +خوب باش.
                                          -باشه.
                                          ...
                                          خیلی آرامش بخشه واقعا. من خودم همیشه بعد شنیدن "خوب باش" خوب میشم.
                                          خیلی یُهویی!
                                          دقیقا مصداق بارز همون "آروم باشـ"ـه...!

Nazanin NobakhtN آفلاین
                                          Nazanin NobakhtN آفلاین
                                          Nazanin Nobakht

@danial-hosseiny
                                          استرس دارم
                                          -استرس نداشته باش.

دیگه‌خاطرم‌نیست‌طعمِ‌بادُ

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          6
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • 6
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه