Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. حالم خوب نیست...
برای امتحان فردا سلامت و بهداشت
A
بچه ها یکم استرس دارم همه چی تو ذهنم قاطی پاتی شده شما از معلماتون چیزی شندید ک مثلا توی امتحان باید جمله ها عین خود کتاب باشه؟ ب زبون یکم خودمونی تر و یا متن عین کتاب نباشه اما دقیقا همون منظور باشه کافیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
سلامت ایسکمی قلبی
Hg L 0H
سلام راستش گروه دیگه ای رو جز اینجا برای سوالات سلامتم نتونستم پیدا کنم میتونین بگین اگه تعریف ایسکمی رو بخوان از کجا تا کجا باید بنویسیم؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
سوال مشاوره ای
هایپ و انرژی زا
Hg L 0H
سلام قهوه روی من جواب نمیده و بخوام بگم چطوری؟ اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد" قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم چطوری بوده؟ کسی خورده؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
آیس کارامل ماکیاتوآ
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
آیس کارامل ماکیاتوآ
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
آیس کارامل ماکیاتوآ
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای

حالم خوب نیست...

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
117 دیدگاه‌ها 41 کاربران 3.8k بازدیدها 30 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • A ATY

@danial-hosseiny
    کسی که هپاتیت داره دیوونس به حرف کسی که متخصص نیست گوش کنه تا وقتی که میتونه بره دکتر؟؟
    کسی که هپاتیت داره پا میشه میره دکتر نه که بیاد پیش من. منم وقتی تخصص ندارم میگم پاشو برو دکتر.(نمیگم ی چایی نبات بخور خوب میشی)
    در ضمن من خودم وقتی از چیز تخصصی اگاهی چندانی ندارم کسیو راهنمایی نمیکنم نه دوستانم نه توی انجمن الا.
    سطح مشکلات هم فرق داره کسی که بیماره نیاز به پزشک داره و صحبت با ادمی که تخصص داره تا زودتر حالش بهتر بشه تا کار به جاهای باریک نرسیده

S.daniyal hosseinyS آنلاین
    S.daniyal hosseiny
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@atena-karimi
    من حرفامو قبلا زدم. دقیقا درمورد همون مثال "آروم باش" و امثالهم. دیگه نیازی به کش دادن حرفام و تکرارشون نمیبینم.
    موفق باشین♥

«گلی نمانده خودت گل باش»

1 پاسخ آخرین پاسخ
    3
    • UraniumU آفلاین
      UraniumU آفلاین
      Uranium
      فارغ التحصیلان آلاء
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Uranium انجام شده

ببینید وقتی کسی میاد تاپیک میزنه میخواد که راهنماییش کنن
      هر شخصی هم بر اساس عقاید و تجربیات خودش راهنمایی میکنه
      یکی میگه استخاره کن
      یکی حدیث میزارع
      یکی میگه پاشو اهنگ گوش بده
      یکی میگه ورزش کن
      خب اون شخصم میاد و از بین اینا اونی رو که میخواد انجام میده و بنظرم دلیلی نداره که افرادو منع کنیم که تو حق نداری پیشنهاد مذهبی بدی
      خب اونم روش خودشو پیشنهاد کرده
      اگه صاحب تاپیک مذهبی نیس و اعتقادی نداره خب انجام نمیده
      کسی زورش نکره که.
      ببخشید ولی من با بخشی از حرفاتون مخالفم چون قرار نیس همه مثل هم فک کنن و یجور پیشنهاد بدن اصلا شاید واقعا اون خدیث حال صاحب تاپیکو خوب کرد شاید اون بهش اعتقاد داشت
      اگه هم اعتقاد نداره که خب اصن نخونش چیزی ازش کم نمیشه که با دیدن اون
      اگه پیشنهادای بقیه از نظر شما بی فایده اس خب این نظر شماست و به خودتون مربوطه
      شما عمل نکنید بهش ولی دلیلی نمیشه که بقیه رو محدود کرد که همچین پیشنهادی ندید

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد
      هرچقدر میشکنیم باز نمکها دارد

1 پاسخ آخرین پاسخ
      14
      • UraniumU آفلاین
        UraniumU آفلاین
        Uranium
        فارغ التحصیلان آلاء

اصلا شاید عقل من ناقص بود و پیشنهاد اشتباهی دادم ولی قصدم از ته دل خیر بوده
        اون فرد میتونه از نظر من چشم پوشی کنه
        به همین راحتی

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد
        هرچقدر میشکنیم باز نمکها دارد

1 پاسخ آخرین پاسخ
        6
        • شایان اسماعیلیش شایان اسماعیلی

@danial-hosseiny
          بنده رو ببخشید که پایین تاپیکی که عنوانش حالم خوب نیست و در برچسب هاش چیزی به نام درد دل وجود داره ، فقط یک نقل قول از کتب روانشناسی برای شما اوردم
          موفق باشید

D آفلاین
          D آفلاین
          Dr.Aryan

شایان اسماعیلی در حالم خوب نیست... گفته است:

@danial-hosseiny
          بنده رو ببخشید که پایین تاپیکی که عنوانش حالم خوب نیست و در برچسب هاش چیزی به نام درد دل وجود داره ، فقط یک نقل قول از کتب روانشناسی برای شما اوردم
          موفق باشید

ببخشید نمیخوام این بحث رو ادامه بدم اما لازم دونستم اینارو بگم
          ببین دوست من شما لازمه پاسخ دادن ب ی تاپیکی اینه ک حتما متنشو مطالعه کنی
          اگ حوصلت نمیشه مطالعه کنی نباید پاسخ بدی میدونی چرا؟
          چون ممکنه شما بدون مطالعه متن و فهمیدن جزئیات ی سری راه حل هارو بگی ک درست هم باشن اما ممکنه چون جزئیات مشکل رو نمیدونید ب دلیل مطالعه نکردن تاپیک ی سری چیزا ک درست هم هست پیشنهاد بدید اما نتیجه عکس بده
          خواهش میکنم خواهش میکنم این بحث رو جدی بگیر چون ممکنه ب یکی اسیب برسه
          یا متن رو کامل بخون بعد پاسخ بده اگ حوصلت نمیشه متن رو بخونی کسی ک مجبورتون نکرده ک پاسخ بدید
          چ بسا با این کارتون ممکنه ضررهای غیر قابل تصوری ب ی فرد برسونید

لطفا لطفا لطفا دیگ بدون خوندن متن راهکار نده و پست نزار

امیدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم
          موفق باشی

شایان اسماعیلیش 1 پاسخ آخرین پاسخ
          6
          • S.daniyal hosseinyS S.daniyal hosseiny

سلام.
            اومدم یه سری حرفا باهاتون بزنم...
            ما اینجا توی انجمن، توی قسمت "سوال مشاوره ای" موارد خیلی خیلی زیادی رو دیدیم که بچه ها میان و از حال و روزشون می نویسن و از ما کمک میخوان...
            خیلی از بچه ها حالشون خوب نیست، یا نمیدونم نیاز به یه راهنمایی یا کمک دارن و و و و و...
            اما گِلهٔ من اینجاس...
            من بارها دیدم عزیزانی هستن که درجواب این بچه ها، میان می‌نویسن استخاره کن. آروم باش!!! تلاش کن. پاشو بلند شو غصه نخور الآن وقتش نیست. یا از این جملاتی که خودشون حتما فکر میکنن خیلی مفید و مؤثره.
            ولی دوست من، این بنده خدا مگه خودش نمیتونست اینا رو به خودش بگه؟!
            وقتی کسی یه همچین تاپیکی میزنه، از تو راهکار معقول میخواد. ازت یه راهی میخواد برای حل و فصل مشکلش. این راهایی که تو تلاش میکنی بذاری جلوش، شاید فقط در حد یه مسکن ساعتی عمل کنه (که حتی مطمئن نیستم در همون حد هم عمل کنه)
            بارها و بارها دیدم.مثلا دوستی اومده بود تاپیک زده بود و از تجاوز صحبت میکرد و کمک میخواست که الآن با مشکلش چیکار کنه.
            اونوقت اکثر جوابا این بود. "استخاره کن"!!!
            استخاره چیه رفیق. این دوستمون توی یه خلاء روحی گیر کرده. کمک میخواد. پشتیبانی میخواد. استخاره؟! برای چی؟! برای کی؟! چی میشه تهش؟!
            یا مثلا ما اینجا بچه های کنکوری رو داریم. اکثر مواقع بچه ها میان تاپیک میزنن از اینکه خسته شدن و شرایط روحی درست و درمونی ندارن و از ما کمک میخوان جهت رفع مسائلی که دارن.
            حالا جوابا داره میگه مهم نیست. پاشو و ادامه بده.
            دوست من، تو اصن مگه میدونی این قضیه برای اون تا چه حد بزرگه که میگی مهم نیست؟!
            واقعا اگه مهم نبود چه دلیلی برای تاپیک زدن داشت؟!
            یا مثلا یه حجم عظیمی از سوالات جملات انگیزشیه.
            " بلند شو و با مسیرت ادامه بده. خودت را درگیر سنگ های راه مکن"
            "اگر به روبرو نگاه کنی، خارهای زیر پایت را نمی‌بینی"
            "پاشو تلاش کن. مهم اینه که دو سال بعد میفهمی چقدر همه چی خوبه"
            نه به خدا اگه ذهنت خسته باشه هرچی هم تلاش کنی فقط میخوری توی دیوار. رس روح این بچه ها رو میکشید اینجوری... ما خودمون با حرفای خودمون و راهایی که اشتباهی میذاریم جلوی هم، همدیگه رو پیر میکنیم.
            بچه ها تروخدا این جمله ها رو بس کنین.
            اینا جملات قشنگین. واقعا هم جذابن.اما برای وقتی که حالت خوبه. نه وقتی که حالت اونقدر بده که دلت میخواد فحش بدی به زمین و زمان و از زندگی لفت بدی.
            رفیق واقعا خودت وقتی توی نهایت حال بدت باشی این جمله ها آرومت میکنه؟! در جواب همون جملهٔ "پاشو ادامه بده"نمیخوای بگی"ولم کن بابا میخوام بشینم همینجا اصن"؟ نکنید اینکارو باهم.
            کاری نکنید آدما وقتی باهاتون حرف میزنن فکر کنن گوش نمیدین و صرفا چندتا جملهٔ انگیزشی از چپ و راست حفظ کردین که همه‌ش واسه همه تعریفش میکنین...
            ...
            ضمنا
            حالم هم خوبه
            فقط این حرفا رو باید میزدم...♥
            دانش-آموزان-آلاء

سارا M 0س آفلاین
            سارا M 0س آفلاین
            سارا M 0
            خیرین کوچک دریا دل
            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط سارا M 0 انجام شده

@danial-hosseiny
            با منظور و قصدی که از زدن این تاپیک داشتید ، در کل موافقم.....اما نمیشه گفت صرفا نیست کسی که حالش با جملات انگیزشی و یا استخاره و......خوب نشه!
            هر کسی راهکارهایی رو ارائه میده که برای خودش جواب داده.
            توی عمل کردن به همین حرفا ما خودمون هم ممکنه با دیده خودمون عمل کنیم!
            یعنی دقیقاااا همون آش و همون کاسه!
            هم من و هم شما.
            شما خودتون تمام راهکارهایی که میگید حتما استارتر اون تاپیک واسش مفیده؟!
            نمیگم مفید نیست! نه اصلا منظورم این نیست! منظورم اینه ک اصلا شاید ی دید و راهکار دیگه که از نظر شما مسخره باشه برای استارتر اون تاپیک خوب باشه!
            دقیقاااا همین کسانی که پست شما رو لایک کردند و موافقت خودشون رو نشون دادند آیا همه راهکارهایی که ارائه میدن برای چنین مشکلات مشاوره ای ، مورد پسند استارتر اون تاپیک هست؟!
            من واقعا نمیخوام کسی رو ریپلای کنم اینجا....ولی یکی از همین افرادی که ری اکشن تایید و مثبتی به پست شما داشته، و پست هم گذاشته، دقیقا بار ها من خودم میخواستم پست هاشون رو توی تاپیک های دیگه ریپلای کنم و به راهکاری که داده نقل قولش کنم!
            یعنی باعث تعجب من بوده که میومد در جواب کسی که تاپیک زده و راهکار میخواد...ایشون میان اون حرف رو می‌زنند!!!!
            میخوام بگم هرکسی که قصد کمک داره به نحوی میاد راه حلش رو میگه.... حالا استارتر که حتما نباید به اون عمل کنه!
            هر کس با توجه به دید و اعتقادی
            که داره راهکار میده...همین:))

اگ ب قیمت از دست دادنِ آرامشته زیادی گرونه!
            پس رهاش کن بره؛)

1 پاسخ آخرین پاسخ
            12
            • D Dr.Aryan

@danial-hosseiny
              موفق باشید

ببخشید نمیخوام این بحث رو ادامه بدم اما لازم دونستم اینارو بگم
              ببین دوست من شما لازمه پاسخ دادن ب ی تاپیکی اینه ک حتما متنشو مطالعه کنی
              اگ حوصلت نمیشه مطالعه کنی نباید پاسخ بدی میدونی چرا؟
              چون ممکنه شما بدون مطالعه متن و فهمیدن جزئیات ی سری راه حل هارو بگی ک درست هم باشن اما ممکنه چون جزئیات مشکل رو نمیدونید ب دلیل مطالعه نکردن تاپیک ی سری چیزا ک درست هم هست پیشنهاد بدید اما نتیجه عکس بده
              خواهش میکنم خواهش میکنم این بحث رو جدی بگیر چون ممکنه ب یکی اسیب برسه
              یا متن رو کامل بخون بعد پاسخ بده اگ حوصلت نمیشه متن رو بخونی کسی ک مجبورتون نکرده ک پاسخ بدید
              چ بسا با این کارتون ممکنه ضررهای غیر قابل تصوری ب ی فرد برسونید

لطفا لطفا لطفا دیگ بدون خوندن متن راهکار نده و پست نزار

امیدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم
              موفق باشی

شایان اسماعیلیش آفلاین
              شایان اسماعیلیش آفلاین
              شایان اسماعیلی
              ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاء

@dr-aryan
              بله بنده رو ببخشید که با یک نقل قول علمی نه چندان نامرتبط به همتون آسیب رسوندم🙏 🙏

D 1 پاسخ آخرین پاسخ
              -1

@dr-aryan
                بله بنده رو ببخشید که با یک نقل قول علمی نه چندان نامرتبط به همتون آسیب رسوندم🙏 🙏

D آفلاین
                D آفلاین
                Dr.Aryan
                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Dr.Aryan انجام شده

شایان اسماعیلی هرچیزی جایی دارد و مکانی هرچند علمی باید سرجاش در مکان و زمان مشخص خودش بیان بشه
                نمیدونم این موضوع کجاش غیرقابل درکه
                خواهش میکنم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                3

دوست خوبم سلام
                  من دقیقا نمیدونم چه بحرانی برای شخص شما پیش آمده اما خوشحال میشم راه حلی که در مورد خودم صدق میکنه رو به شما بگم:
                  توی کتاب 7 عادت نوجوانان موفق نوشته شده:((یکی از فیلم های مورد علاقه من-منظور از من نویسنده کتاب هستش- فیلم"درمورد باب چطور؟" است این فیلم روایت فردی ترسو و بیکاری است که اگر به کسی بچسبد هرگز از او دور نمی شود. او خودش را به شخصی به نام دکتر ماروین چسبانده بود.
                  دکتر ماروین روانشناس مشهوری است که هیچ چیز جز خلاص شدن از دست باب را نمیخواهد.سرانجام او یک کتاب با عنوان "گام های کودکانه"که نوشته خودش است را به باب میدهد.او به باب میگوید بهترین راه برای حل مشکلات حل یکباره آنها نیست بلکه برای رسیدن به اهدافش "گام های کودکانه"بردارد.باب خوشحال میشود چون که دیگه لازم نیست نگران مسئله باشد........
                  دوست من نقل بالا از کتابی که گفتم رو دقیق بخون. آدم توی شرایط سخت نمیتونه یک دفعه سوپر من بشه و با یک چشمک مشکلاتشو حل کنه.
                  همه چیز با مقداری صبر و شکیبایی حل میشن.
                  در مورد انجام کارهای سخت ولی وحشتناک (مثل کنکور دادن) هم باید خدمتتون عرض کنم همونطور که دکتر ماروین به باب گفت باید قدم های کودکانه برداری، ماهم باید قدم های کوتاه اما متداول برداریم تا به اون جایی که میخوایم برسیم.
                  در آخر همه حرفامو توی یک بیت جمع بندی میکنم:
                  در نومیدی بسی امید است
                  پایان شب سیه سپید است

شایان اسماعیلیش آفلاین
                  شایان اسماعیلیش آفلاین
                  شایان اسماعیلی
                  ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاء
                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط شایان اسماعیلی انجام شده

پید است

@Dr-Aryan
                  این متنیه که بنده حقیر صرفا به این خاطر که کمکی کرده باشم نوشته ام
                  دوسوال اینجا مطرحه
                  سوال اول:آیا این متن رو کامل و به دقت خوندین؟
                  سوال دوم:اگر به دقت مطالعه و ملاحظه کردید چرا جان کلام رو در نظر نمیگیرید؟ صحبت بنده در این مورد بود که اگر خدایی نکرده زبونم لال مشکلی پیش آمد به فکر حل یهویی اون مشکل نباشید چون خودش مشکلی بر مشکلات شما اضافه خواهد کرد و فقط با قدم های کودکانه و صبر شکیبایی میشه مشکلات بزرگ رو حل کرد.
                  با وجود اینکه بنده اعتقاد راسخ به این موضوع دارم که آدمی اگر اشتباه کنه باااااید اون اشتباه رو بپذیره و اینم هم درسته که بنده با وجود اینکه دو بار کل تاپیک رو خوندم سه خط آخر اون رو نخوندم و از این بابت عذر میخوام ولی خیلی موضوعات بدی هم عنوان نکردم

نگار سلیمانین 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • A ATY

@danial-hosseiny
                    کسی که هپاتیت داره دیوونس به حرف کسی که متخصص نیست گوش کنه تا وقتی که میتونه بره دکتر؟؟
                    کسی که هپاتیت داره پا میشه میره دکتر نه که بیاد پیش من. منم وقتی تخصص ندارم میگم پاشو برو دکتر.(نمیگم ی چایی نبات بخور خوب میشی)
                    در ضمن من خودم وقتی از چیز تخصصی اگاهی چندانی ندارم کسیو راهنمایی نمیکنم نه دوستانم نه توی انجمن الا.
                    سطح مشکلات هم فرق داره کسی که بیماره نیاز به پزشک داره و صحبت با ادمی که تخصص داره تا زودتر حالش بهتر بشه تا کار به جاهای باریک نرسیده

Amirreza Vafaei MoghadamA آفلاین
                    Amirreza Vafaei Moghadam
                    المپیادیا

@atena-karimi الان من نفهمیدم ینی الان کی هپاتیت داره 😂😐😂😂

A 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    2
                    • نگار سلیمانین آفلاین
                      نگار سلیمانین آفلاین
                      نگار سلیمانی
                      دانش آموزان آلاء

فقط به این فکر کن تو این دنیا بجز خدا و دوستانش ، هیچ کس پناه آدم نمیشه ، دلبستن به آدمای دیگه مثلا به فامیل ها ، عمو عمه خاله دایی ننه و... کلا دوست و آشنا و غریبه همه اینا ممکنه فقط سرگرم کننده باشن.هیچ کسی بجز خودت نمیتونه مشکلتو حل کنه. تو باید خودتو خوب بشناسی ، اطلاعات لازم درمورد خودت ، سیستم رفتاری و بدنی و روحیاتت بدونی و بشناسی . دوست خوبم خیلی وقتا مشکلات ما از ندونستنه . پس سعی کن در مورد خودت ، این دنیا و هر چیزی که لازمه ، اطلاعات بدست بیار . اگه خسته ایی خب اوکی ، تو اگه بدونی ۷۸۰۰۳۹۷۰۸۶ نفری که دنیا هستن هم خسته و بی حوصله میشن گاهی ، خب خیلی بهت کمک میکنه . برا همینه میگم اطلاعاتت رو زیاد کن
                      در ضمن اگه از گذر روز ها و مدیریت نکردن زمانت و بیهوده گذروندن اون ناراحتی و به این حال بد عادت کردی بهت سخنرانی استاد رائفی پور با موضوع مدیریت زمان رو پیسنهاد میکنم .
                      ۳ جلسه ست حدودا ۵-۶ ساعت میشه ولی بسیار تاثیرگذاره .
                      پس به خودت بیا ، از تو حرکت از خدا برکت .
                      ان شاالله خدا کمک هممون کنه و مشکلاتمون رو حل کنه و گره اصلی از مشکل اصلی عالم باز بشه ، یعنی ان شاالله امام زمان (عج) سریعتر ظهور کنه و ما هم از عوامل موثر در تحقق ظهور مولا امام زمان (عج) باشیم .

S.daniyal hosseinyS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      4
                      • نگار سلیمانین نگار سلیمانی

فقط به این فکر کن تو این دنیا بجز خدا و دوستانش ، هیچ کس پناه آدم نمیشه ، دلبستن به آدمای دیگه مثلا به فامیل ها ، عمو عمه خاله دایی ننه و... کلا دوست و آشنا و غریبه همه اینا ممکنه فقط سرگرم کننده باشن.هیچ کسی بجز خودت نمیتونه مشکلتو حل کنه. تو باید خودتو خوب بشناسی ، اطلاعات لازم درمورد خودت ، سیستم رفتاری و بدنی و روحیاتت بدونی و بشناسی . دوست خوبم خیلی وقتا مشکلات ما از ندونستنه . پس سعی کن در مورد خودت ، این دنیا و هر چیزی که لازمه ، اطلاعات بدست بیار . اگه خسته ایی خب اوکی ، تو اگه بدونی ۷۸۰۰۳۹۷۰۸۶ نفری که دنیا هستن هم خسته و بی حوصله میشن گاهی ، خب خیلی بهت کمک میکنه . برا همینه میگم اطلاعاتت رو زیاد کن
                        در ضمن اگه از گذر روز ها و مدیریت نکردن زمانت و بیهوده گذروندن اون ناراحتی و به این حال بد عادت کردی بهت سخنرانی استاد رائفی پور با موضوع مدیریت زمان رو پیسنهاد میکنم .
                        ۳ جلسه ست حدودا ۵-۶ ساعت میشه ولی بسیار تاثیرگذاره .
                        پس به خودت بیا ، از تو حرکت از خدا برکت .
                        ان شاالله خدا کمک هممون کنه و مشکلاتمون رو حل کنه و گره اصلی از مشکل اصلی عالم باز بشه ، یعنی ان شاالله امام زمان (عج) سریعتر ظهور کنه و ما هم از عوامل موثر در تحقق ظهور مولا امام زمان (عج) باشیم .

S.daniyal hosseiny

نگار سلیمانی
                        کاش لاأقل محتوای خود تاپیک رو تمام و کمال میخوندید!

«گلی نمانده خودت گل باش»

sohil derakhshaniS نگار سلیمانین 2 پاسخ آخرین پاسخ
                        9
                        • maryam111M آفلاین
                          maryam111M آفلاین
                          maryam111
                          فارغ التحصیلان آلاء
                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط maryam111 انجام شده

دوستای عزیزم سر چی بحث میکنید الان؟😅
                          کل تاپیک اسپم شد اصن صحبتا از هدف اصلی تاپیک دور شده
                          هدف استارتر یه چی بود پست ها یه چی دیگه
                          صلوات ختم کنید🤦‍♀️

ما را دگر حوصله شرح حال نیست...🤞

S.daniyal hosseinyS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          3
                          • maryam111M maryam111

دوستای عزیزم سر چی بحث میکنید الان؟😅
                            کل تاپیک اسپم شد اصن صحبتا از هدف اصلی تاپیک دور شده
                            هدف استارتر یه چی بود پست ها یه چی دیگه
                            صلوات ختم کنید🤦‍♀️

S.daniyal hosseiny

maryam111
                            یه مدتی هست اینجا دیگه خیلی خبری نیست و بحثا خوابیده مریم خانوم😂😂
                            شمام حرص نخورین😂🙌🏻

«گلی نمانده خودت گل باش»

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            3

نگار سلیمانی

sohil derakhshaniS آفلاین
                              sohil derakhshaniS آفلاین
                              sohil derakhshani
                              این پست پاک شده!
                              1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0

نگار سلیمانی

نگار سلیمانین آفلاین
                                نگار سلیمانین آفلاین
                                نگار سلیمانی
                                دانش آموزان آلاء

@danial-hosseiny اره واقعا همشو نخوندم فقط به اون قسمت که نوشته حالم خوب نیست توجه کردم و فوری تایپ کردم . مرسی که گفتی ، ممنون از این به بعد کاملا میخونم و بعد نظر و دیدگاهمو میگم🌻

D S.daniyal hosseinyS 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                7

پید است

@Dr-Aryan
                                  این متنیه که بنده حقیر صرفا به این خاطر که کمکی کرده باشم نوشته ام
                                  دوسوال اینجا مطرحه
                                  سوال اول:آیا این متن رو کامل و به دقت خوندین؟
                                  سوال دوم:اگر به دقت مطالعه و ملاحظه کردید چرا جان کلام رو در نظر نمیگیرید؟ صحبت بنده در این مورد بود که اگر خدایی نکرده زبونم لال مشکلی پیش آمد به فکر حل یهویی اون مشکل نباشید چون خودش مشکلی بر مشکلات شما اضافه خواهد کرد و فقط با قدم های کودکانه و صبر شکیبایی میشه مشکلات بزرگ رو حل کرد.
                                  با وجود اینکه بنده اعتقاد راسخ به این موضوع دارم که آدمی اگر اشتباه کنه باااااید اون اشتباه رو بپذیره و اینم هم درسته که بنده با وجود اینکه دو بار کل تاپیک رو خوندم سه خط آخر اون رو نخوندم و از این بابت عذر میخوام ولی خیلی موضوعات بدی هم عنوان نکردم

نگار سلیمانین آفلاین
                                  نگار سلیمانین آفلاین
                                  نگار سلیمانی
                                  دانش آموزان آلاء

شایان اسماعیلی اولش با دقت نخوندم ، فقط تاپیک رو خوندم .🌺😂 ولی بعدش متوجه شدم و همشو خوندم😂🤩

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  2

@danial-hosseiny اره واقعا همشو نخوندم فقط به اون قسمت که نوشته حالم خوب نیست توجه کردم و فوری تایپ کردم . مرسی که گفتی ، ممنون از این به بعد کاملا میخونم و بعد نظر و دیدگاهمو میگم🌻

D آفلاین
                                    D آفلاین
                                    Dr.Aryan

نگار سلیمانی سلام چ عالی
                                    اگ همه مث شما اشتباهاتشونو قبول میکردن و برا تصحیحش تلاش میکردن دنیا گلستان میشد

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    4

S.daniyal hosseiny
                                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط S.daniyal hosseiny انجام شده

نگار سلیمانی
                                      خیلی ممنون که میپذیرین اشتباه کردین 🙏🏻 ♥
                                      واقعا از رفتارتون خوشحال شدم...
                                      و امیدوارم همین اتفاق براتون تجربۀ مفیدی بشه که قبل از اینکه بخواین به کسی راهکار بدین، اول مشکلش رو به صورت کامل متوجه بشین...

«گلی نمانده خودت گل باش»

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • Amirreza Vafaei MoghadamA Amirreza Vafaei Moghadam

@atena-karimi الان من نفهمیدم ینی الان کی هپاتیت داره 😂😐😂😂

A آفلاین
                                        A آفلاین
                                        ATY

Amirreza Vafaei Moghadam
                                        Wtf😐😂

Amirreza Vafaei MoghadamA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                        • A ATY

Amirreza Vafaei Moghadam
                                          Wtf😐😂

Amirreza Vafaei Moghadam
                                          المپیادیا

@atena-karimi تو میگی یارو هپاتیت و فلان دیه خووو😂

A 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • 6
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه