ام اس
-
سلام بچا یه سوال داشتم
در ام اس فقط به نوروگلیای میلین ساز آکسون نورون های دستگاه عصبی مرکزی حمله میشه؟(بخاطر اینکه دندریت نورون حسی در دستگاه عصبی محیطیه و دندریت نورون حرکتی هم در بخش خاکستری) -
@felli سلام ببخشید متوجه نمیشم
آخه منم که نوشتم دندریت نورون حرکتی در بخش خاکستریه و طبیعتا آکسون و پایانه اکسونی در بخش محیطی -
-
@felli سلام ببخشید متوجه نمیشم
آخه منم که نوشتم دندریت نورون حرکتی در بخش خاکستریه و طبیعتا آکسون و پایانه اکسونی در بخش محیطیMhdie Ft
ببخشید میشه بگی منبعت کجاست یا چیه؟
تو کتاب از همچین چیزی درباره مغز صحبت نشده ولی میشه درباره نخاع یه نظراتی داد که اونم خیلی ریز میشه و من تو هیچ تستی ندیدم که راجب حرکتی و حسی بحثی بشه
ولی میشه راجب نورون رابط نخاع یه نظری داد که اونم بدون میلین هست
️
-
Mhdie Ft
تو کتاب از همچین چیزی درباره مغز صحبت نشده ولی میشه درباره نخاع یه نظراتی داد که اونم خیلی ریز میشه و من تو هیچ تستی ندیدم که راجب حرکتی و حسی بحثی بشه
️
@felli منظورتون رو متوجه نمیشم ببخشین
منبع کدوم حرفم؟ اینکه مثلا دندریت نورون حسی در دستگاه عصبی محیطیه ؟
دوستان انسر د کوعسشن پلیییز
تجربیا دانش-آموزان-آلاء -
سلام بچا یه سوال داشتم
در ام اس فقط به نوروگلیای میلین ساز آکسون نورون های دستگاه عصبی مرکزی حمله میشه؟(بخاطر اینکه دندریت نورون حسی در دستگاه عصبی محیطیه و دندریت نورون حرکتی هم در بخش خاکستری)Mhdie Ft
سلام به نکته خیلی جالبی اشاره کردین
اره دیگه فکرکنم طبق نکات استاد موقاری
اما تو کتاب در این حد نگفته احتمالا سوال اینجوری ازش ندن -
سلام بچا یه سوال داشتم
در ام اس فقط به نوروگلیای میلین ساز آکسون نورون های دستگاه عصبی مرکزی حمله میشه؟(بخاطر اینکه دندریت نورون حسی در دستگاه عصبی محیطیه و دندریت نورون حرکتی هم در بخش خاکستری)Mhdie Ft سلام
توی بیماری MS فقط به بخش میلین دار حمله میشه ( خوده سیستم ایمنی بدن حمله میکنه که توی فصل های جلوتر میخونی)
جاهایی که میلین داره سفیده پس به اون قسمت های سفید تو مغز و نخاع حمله میشه .حالا اگه بخش های میلین دار نباشن دیگه پیام درست منتقل نمیشه و باعث فلجی و اختلال تو بینایی و ...
حالا یه نکته شاید به دردت خورد : وقتی به نوروگلیا های میلین دار توی لوب پس سری حمله بشه اختلال تو بینایی به وجود میاد .
-
@felli منظورتون رو متوجه نمیشم ببخشین
منبع کدوم حرفم؟ اینکه مثلا دندریت نورون حسی در دستگاه عصبی محیطیه ؟
دوستان انسر د کوعسشن پلیییز
تجربیا دانش-آموزان-آلاءMhdie Ft
من تا جایی که عقلم میرسه فک نمیکنم از گفته های کتاب بشه همچین چیزی استخراج و استنباط کرد
اول اینکه نحوه قرارگیری ماده سفید و خاکستری تو مغز و نخاع یکی نیست و نمیشه یه حکم کلی برای کل دستگاه عصبی مرکزی درآورد
تو متن کتاب هم میگه که همه نورون ها اعم از رابط و حسی و حرکتی میتونن میلین داشته باشن
تو شکل هم رابط رو بدون میلین کشیده و دندریت حرکتی رو هم بدون میلین کشیده
حالا این گفته شما اگرم درست باشه فقط برای مغز صدق میکنه
️
چون تو نخاع دندریت حرکتی توی ماده سفیده -
سلام بچا یه سوال داشتم
در ام اس فقط به نوروگلیای میلین ساز آکسون نورون های دستگاه عصبی مرکزی حمله میشه؟(بخاطر اینکه دندریت نورون حسی در دستگاه عصبی محیطیه و دندریت نورون حرکتی هم در بخش خاکستری)Mhdie Ft
سلام نه الزاما
ب آکسون نورون رابط ک حمله نمیشه. میتونیم بگیم ب نوروگلیای میلین ساز آکسون نورون حسی -
سلام بچا یه سوال داشتم
در ام اس فقط به نوروگلیای میلین ساز آکسون نورون های دستگاه عصبی مرکزی حمله میشه؟(بخاطر اینکه دندریت نورون حسی در دستگاه عصبی محیطیه و دندریت نورون حرکتی هم در بخش خاکستری)Mhdie Ft فقط به میلین دستگاه عصبی مرکزی حمله میشه. طبق متن کتاب هرسه نوع نورون می توانند میلین دار باشند ولی فقط به اون بخش میلین داری حمله میشه که تو دستگاه عصبی مرکزی باشه
-
Mhdie Ft
سلام نه الزاما
ب آکسون نورون رابط ک حمله نمیشه. میتونیم بگیم ب نوروگلیای میلین ساز آکسون نورون حسیSetareh Asghari طبق متن کتاب نورون رابط هم می تواند میلین دار باشد و این هم می دانیم که نورون رابط فقط در دستگاه عصبی مرکزی است. پس به اون بخشی از نورون رابط که میلین داره حمله می کنه
-
Setareh Asghari طبق متن کتاب نورون رابط هم می تواند میلین دار باشد و این هم می دانیم که نورون رابط فقط در دستگاه عصبی مرکزی است. پس به اون بخشی از نورون رابط که میلین داره حمله می کنه
محمدرضا غیب الهی البته به آکسون نورون حسی و دندریت نورون حرکتی هم حمله میشه)البته به اون بخش میلین دار تو دستگاه عصبی مرکزیش(
-
محمدرضا غیب الهی البته به آکسون نورون حسی و دندریت نورون حرکتی هم حمله میشه)البته به اون بخش میلین دار تو دستگاه عصبی مرکزیش(
محمدرضا غیب الهی البته دندریت نورون حرکتی میلین نداره
-
Mhdie Ft
️
@felli اینم نمیشه گفت تو کتاب گفته هر سه نورون میتونن میلین داشته باشن
-
@felli اینم نمیشه گفت تو کتاب گفته هر سه نورون میتونن میلین داشته باشن
حسین مسلمی
اگه به شکل نخاع تو کتاب نگاه کنی میفهمی که نورون رابطش به کلی توی ماده خاکستری قرار گرفته من از خودم درنیاوردم که -
حسین مسلمی
اگه به شکل نخاع تو کتاب نگاه کنی میفهمی که نورون رابطش به کلی توی ماده خاکستری قرار گرفته من از خودم درنیاوردم که@felli البته شاید توی مغز هم نورون رابط باشه
-
حسین مسلمی
اگه به شکل نخاع تو کتاب نگاه کنی میفهمی که نورون رابطش به کلی توی ماده خاکستری قرار گرفته من از خودم درنیاوردم که@felli از خودت در آوردی یا نه رو کاری ندارم وقتی متن گفته اون درسته اول متن بعد شکل
-
@felli از خودت در آوردی یا نه رو کاری ندارم وقتی متن گفته اون درسته اول متن بعد شکل
حسین مسلمی
کدوم طراح کنکور این حرفو زده؟
ما باید نکات متن رو با شکل ها ترکیب کنیم
وقتی مولف تو شکل کتاب یه مثال نقضی میاره یعنی اینکه که هی دانش آموز ببین من اونجا خودم گفتم که این طوریه الان تو شکل این نکته رو آوردم که دقت تو رو بسنجم
حالا بقیشو خوددانی! -
حسین مسلمی
کدوم طراح کنکور این حرفو زده؟
ما باید نکات متن رو با شکل ها ترکیب کنیم
وقتی مولف تو شکل کتاب یه مثال نقضی میاره یعنی اینکه که هی دانش آموز ببین من اونجا خودم گفتم که این طوریه الان تو شکل این نکته رو آوردم که دقت تو رو بسنجم
حالا بقیشو خوددانی!@felli انشا الله موفق باشی