برنامهی مطالعاتی راه ابریشم به چه کسانی تعلق دارد؟
-
سلام
من فقط راه ابریشم شیمی رو تهیه کردم میخواستم بدونم فقط دوستانی که پک کامل تخصصی رو تهیه کردن برنامه میگیرن یا خیر؟
راه-ابریشمی-ها-شیمی -
سلام
من فقط راه ابریشم شیمی رو تهیه کردم میخواستم بدونم فقط دوستانی که پک کامل تخصصی رو تهیه کردن برنامه میگیرن یا خیر؟
راه-ابریشمی-ها-شیمیMaryam Nateqi سلام
شما میتونید از برنامهی مطالعاتی ابریشم ایده بگیرید و خودتون برنامه ریزی کنید برای شیمی و ... -
Maryam Nateqi سلام
شما میتونید از برنامهی مطالعاتی ابریشم ایده بگیرید و خودتون برنامه ریزی کنید برای شیمی و ...Yegane Dehqan
ببخشید این برنامه کجاست؟ -
Yegane Dehqan
ببخشید این برنامه کجاست؟Maryam Nateqi تو قسمت محصولاتی که خریدی پک شیمی میره تو بخش مشاوره جزوه هاش یه فایل هست به اسم برنامه مطالعاتی که برا ریاضیا و تجربیا جدا از همه اونارو دانلود میکنی شیمی رو میبینی چجوری باید بخونی ینی اول کدوم کلیپا بعدش چی و...
و این که میتونی باقی درسارو که تهیه نکردی با اون برنامه مطالعه کنی و بیای جلو -
Yegane Dehqan
ببخشید این برنامه کجاست؟Maryam Nateqi برنامه براتون نیومده فکر کنم فکنم فقط برای کسایی هست که پک کامل خریدن .
توی هایلایت های اینستاگرام پیج آلا ببینید اونجا هست؟
احساس میکنم اونجا باید باشه . -
Maryam Nateqi برنامه براتون نیومده فکر کنم فکنم فقط برای کسایی هست که پک کامل خریدن .
توی هایلایت های اینستاگرام پیج آلا ببینید اونجا هست؟
احساس میکنم اونجا باید باشه .Yegane Dehqan
نه چرا پیدا کردم متشکرم عزیز جان -
Maryam Nateqi تو قسمت محصولاتی که خریدی پک شیمی میره تو بخش مشاوره جزوه هاش یه فایل هست به اسم برنامه مطالعاتی که برا ریاضیا و تجربیا جدا از همه اونارو دانلود میکنی شیمی رو میبینی چجوری باید بخونی ینی اول کدوم کلیپا بعدش چی و...
و این که میتونی باقی درسارو که تهیه نکردی با اون برنامه مطالعه کنی و بیای جلوMohammad Hassan Rajjab Pour
خیلی ممنونم لطف کردید -
Yegane Dehqan
نه چرا پیدا کردم متشکرم عزیز جانMaryam Nateqi خواهش میکنم
-
M monirs این موضوع را از ویژه راه ابریشمی ها جابهجا کرد
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد